red bi bio da jednom i gostovanje odrade,utakmice se igra u prozoru ...Edward je napisao/la:^Najavili su da će sada ispratiti svaku domaću utakmicu Iskre, a ne znam za derby.
Pa rukometasi su amateri, nigdje se amaterske ekipe ne prate na gostovanjima.pastore je napisao/la:rukomet je u nedelju a fudbal u subotu,dva razlicita termina,ipak za vasu navijacku grupu neostvariv san gostovanje i domacu odradit u 2 dana...ma bjez ba
Jednostavno ne mogu dozvoliti da ja imam, a ljudi oko mene nemaju.doci je napisao/la:zato sto nema nista od Pl!
Vidio sam i ja da je to naveo kao razlog, ali cisto sumnjam.. Vjerovatno su neki dublji razlozi jer je Iskra postala smijurija od kluba..NeRi_K je napisao/la:Jednostavno ne mogu dozvoliti da ja imam, a ljudi oko mene nemaju.doci je napisao/la:zato sto nema nista od Pl!
Ova njegova recenica je bila bas zvucna i nekako zalosna, jer vjerovatno njemu su osigurana primanja, ali igraci i ostali ljudi u klubu nisu bili adekvatno placeni. Ako je zaista zbog ovoga otisao, onda je stvarno veliki covjek, jer nije mogao gledati ostale da se pate.
I mi smo slavili sad protiv Saska 65 godina kluba,i napravili nesto slicno ko i vi,evo pogledajtedoci je napisao/la:
http://www.bug.ba/uprava-nk-iskra-izabr ... staba.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bugojno20 je napisao/la:SALEM DURAKOVIC novi trener Iskre....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.