Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

TheBlues
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH: 19. kolo

Post Postao/la TheBlues » 28 mar 2012, 13:43

astra1922 je napisao/la:31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30 x gosti kvalitetniji ovi nabrijani remi taman
Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30 x celik ce ve da iznenadi
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30 1 zicer kola 3-0
Gradiška: Kozara - Velež 15:30 1 lijepa kvota za dobit
Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30 1 leotar bez prava na kiks

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00 1 u 90. minuti iz penala
Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30 sve tri znaka u opticaju samo da nebude povreda mislim da je travnik blize pobjedi al opet nesto vjerujem da ce biti 1-3 :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Mostar:Zrinjski - Željezničar 18:30 x2 zeljo nece izgubit zato sto ce zvijezda da prekine njihov pobjednicki niz :mrgreen:
@ astra stvarno smijesno ovo za Sarajevo....., ti mislis da ce sarajevo nastaviti ovako pa je***te u prvom dijelu u lukavici smo ih unistili, ni sad nisu nista bolji, mozda malkice.Bolje se vi brinite protiv Travnika sta ce te., a nas zabodiji u sirokom luku. ;)
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 mar 2012, 13:53

ne momak da mislim nego znam jovic je pokazao u cemu je jedino dobar a to je prica pred kamerama dok voditi jedan klub i to uspjesno on nemoze...nego moli ti boga da bude ovako kako sam ja napisao i da dobijete u 90. i da vam se ne ponovi gosk i da jovic i jos par igraca stavi jos koju paru u dzep ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 28 mar 2012, 16:20

Hajde The Blues ne kvari temu.Ima pravo svako da prognozira kako hoce.
Kad neko izgubi kod kuce 0-2 od goska i sa onakvom igrom protiv Veleza svaki rezultat je u opticaju.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

FCS
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la FCS » 28 mar 2012, 16:36

Svaka čast godpodinu Ivici Osimu za napore koje ulaže da spasi nogomet/fudbal, iz gotovo bezizlazne situacije u koju su ga doveli ilje, paše, munje, sulje, jelići i slični probisvjeti. Puno zdravlja ti želim legendo

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 mar 2012, 17:19

Moze razlog zasto si naveo predsjednika najorganiziranijeg i najboljeg kluba posle rata???Kluba koji je konstantno u Europi,kluba koji je europski organiziran,koji nikome ne duguje ni kune,koji ima izgrađenu infrastrukturu na cijim terenima igraju i klubovi koji nemaju takve uvjete a prave se veliki????Kluba koji se uvijek bori za prvo mjesto i kup........Moze odgovor al da je realan barem malo???? ;) ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 17:33

ŠB.TRN je napisao/la:Moze razlog zasto si naveo predsjednika najorganiziranijeg i najboljeg kluba posle rata???Kluba koji je konstantno u Europi,kluba koji je europski organiziran,koji nikome ne duguje ni kune,koji ima izgrađenu infrastrukturu na cijim terenima igraju i klubovi koji nemaju takve uvjete a prave se veliki????Kluba koji se uvijek bori za prvo mjesto i kup........Moze odgovor al da je realan barem malo???? ;) ;)
Mislim da je mislio na pokojnog Jelića, bivšeg predsjednika Saveza.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 mar 2012, 17:58

voltron30 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Moze razlog zasto si naveo predsjednika najorganiziranijeg i najboljeg kluba posle rata???Kluba koji je konstantno u Europi,kluba koji je europski organiziran,koji nikome ne duguje ni kune,koji ima izgrađenu infrastrukturu na cijim terenima igraju i klubovi koji nemaju takve uvjete a prave se veliki????Kluba koji se uvijek bori za prvo mjesto i kup........Moze odgovor al da je realan barem malo???? ;) ;)
Ako je mislio na njega OK,al ni on nije bio los.Covjek je ulagao u sport sad jel stigao sve do kraja posloziti ne znam,vjerojatno nije.Je da je bilo sumnjivih penala za Modriču al su i dobro igrali u ono vrijeme,derali i na strani koga su htjeli!!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 28 mar 2012, 18:15

voltron30 je napisao/la:Neće se otpisivati nikakvi dugovi, samo kamate. Znači što si pozajmio, to ćeš i vratiti. Država tj. Federacija izlazi u susret samo nagomilanim kamatama.
Pametnom dosta :D sva priča se ovdje svodi na neko netezanje, hoće platiti - neće platiti, zasto bi i ovi plaćali ako ovi ne plaćaju itd. svi dugovi će se platiti ali se ide na to da se klubovima otpišu kamate kako bi im lakše bilo, evo npr. Željo je sa mjesecem majom 2011. imao 1.900.000 KM duga prema državi a sada 1.330.000 KM sa kamatama bez 820.000KM sto dokazuje da klub vraća svoj dug i da za godinu dvije klub državi neće biti dužan ni marke ;) :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 mar 2012, 19:17

SkyWallker je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Neće se otpisivati nikakvi dugovi, samo kamate. Znači što si pozajmio, to ćeš i vratiti. Država tj. Federacija izlazi u susret samo nagomilanim kamatama.
Pametnom dosta :D sva priča se ovdje svodi na neko netezanje, hoće platiti - neće platiti, zasto bi i ovi plaćali ako ovi ne plaćaju itd. svi dugovi će se platiti ali se ide na to da se klubovima otpišu kamate kako bi im lakše bilo, evo npr. Željo je sa mjesecem majom 2011. imao 1.900.000 KM duga prema državi a sada 1.330.000 KM sa kamatama bez 820.000KM sto dokazuje da klub vraća svoj dug i da za godinu dvije klub državi neće biti dužan ni marke ;) :D
a neki neće ni postojati za godinu dvije
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 mar 2012, 21:41

voltron30 je napisao/la:
Mislio sam na tadašnjeg predsjednika Modriče, koji je možda bio najbolji od ovih gore navedenih.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 mar 2012, 23:32

31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30
Derbi svasta moze da bude , dajem prednost Borcu jer je konstantno u vrhu,i vecinom protiv Rudara su izlazili
kao pobjednici.
moja prognoza x2

Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30
Dobra utakmica , ocekujem pobjedu Olimpika u dobroj su formi , kuci dobro igraju , Celik promjena trenera treba dok se uklopi.
moja prognoza 1

Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30
Siroki ako zeli da ostane u utrci za prvaka mora pobjediti , Sloboda mlada momcad mogu iznenaditi
moja prognoza 1

Gradiška: Kozara - Velež 15:30
Ja bi najvise volio da Velez pobjedi ,ali mislim tesko Kozara se vadi pokusava pobjeci iz zone ispadanja , Velez ima dobar sastav dobru ekipu , ali mislim da cemo bit u mislima vec u revans utakmici kupa u srijedu protiv Sirokog
moja prognoza x2

Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30
13. na tabeli protiv 11. Leotar u zadnjih 5 kola samo pobjeda protiv Borca , Gosk je nepredvidljiv dobri su u gostima, moze svasta da bude ..
moja prognoza x2

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00
Sarajevo poslije boda u Vrapcicima mora jurisati ka pobjedi , Slavija se vadi iz mrtvih , dvije pobjede u gostima imaju na strani .
moja prognoza 1

Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30
Travniku gori pod nogama moraju ici na pobjedu , Zvijezda u gornjem dijelu tabele nastavili su sa dobrim partijama u nastavku prvenstva , bit ce dosta golova
moja prognoza x

Mostar: Zrinjski - Željezničar 18:30

Nije Zrinjski odavno pobjedio Zelju pod Bijelim Brijegom , moje misljenje Zeljo nastavlja gaziti
moja prognoza 2
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 29 mar 2012, 00:15

Prijedor: Rudar - Borac x nije me Borac nesto uvjerio u igru svoju, Rudar takodje, moze biti i minimalna pobjeda bilo kojeg tima

Sarajevo: Olimpic - Čelik 1 mislim da ce se Olimpic uozbiljiti na domacem terenu, sto je osjetio Zrinjski

Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 1 ako ga budu znali zabiti ovi iz Sirokog

Gradiška: Kozara - Velež 1x teska utakmica za prognozirati zato X, mada kozara ako misli ista ozbiljno ovo im je kljucna utakmica u borbi za opstanak i moraju ici na pobjedu a Velez vec igra protiv Sirokog tako da moze biti i 1, najrealnije cisti X
Trebinje: Leotar - GOŠK 1 zbog prikazanog protiv Borca

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 1 malo je reci da NEMAJU PRAVA NA KIKS , mada ako budu pod "pritiskom publike" i igrali kao prethodne 2 utakmice Slavija ce im presuditi

Travnik: Travnik - Zvijezda 2 travniku utakmica sezone, zvijezdi ni za sta ne treba, ne znam ni sto sam stavio 2

Mostar: Zrinjski - Željezničar x 13.pobjeda u nizu? 13 ne sretan broj :lol: a i igraci Zelje djelujumalo hafifno protiv Travnika, nadam se da ce me ubjediti u suprotno i pobjediti.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 29 mar 2012, 00:31

Prijedor: Rudar Prijedor - Borac Banja Luka-1x nakon katastrofalnog starta Rudar bi ovdje mogao da uzme sav plijen
Olimpik Sarajevo - Čelik Zenica-1x Olimpic bolja ekipa mada ni Čelik nije za podcijenit
NK Široki Brijeg - Sloboda Tuzla-1 Široki bolja ekipa od Slobode koja je u ovom kolu i oslabljena
Kozara Bosanska Gradiška - Velež Mostar-1 Pobjeda kozare sa jednim golom prednosti
Leotar Trebinje - GOŠK Gabela-1 Leotar protiv Borca pokazo da zna igrat i neka minimalna pobjeda
FK Sarajevo - Slavija Sarajevo-1 Sarajevo ako misli ostat u igri za evropu ovo mora dobit
NK Travnik - Zvijezda Gradačac-x2 Travniku gori pod nogama dok mi igramo rasterećeno nadam se da mozemo izvuci povoljan rezultat
Zrinjski Mostar - Željezničar Sarajevo-2 Željo najbolja ekipa u PL zasad minimalna pobjeda

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 29 mar 2012, 15:02

malta071 je napisao/la:Hajde The Blues ne kvari temu.Ima pravo svako da prognozira kako hoce.
Kad neko izgubi kod kuce 0-2 od goska i sa onakvom igrom protiv Veleza svaki rezultat je u opticaju.
Ma nek pise sta ko hoce ja nebranim, a to od goska i ja se slazem iako sam navijac FKS..
Ni mene nebi sad cudilo bilo kakav rezultat., @malta 071 opusteno. ;) :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 29 mar 2012, 17:19

Prijedor: Rudar - Borac 0-1 borac kvalitetnija ekipa i ako zele u evropu moraju ovo uzeti

Sarajevo: Olimpic - Čelik 1-1 imam osjecaj da ce celik ovdje iznenaditi

Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 2-0 siroki ovo uzima, sloboda slaba u gostima

Gradiška: Kozara - Velež 2-1 velez je dobar ali nije ni domacin za odbacit

Trebinje: Leotar - GOŠK 1-0 leotarova dominacija na domacem terenu se nastavlja

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 2-1 sarajevo ce do teska ali vrijedna 3 boda protiv neugodne slavije

Travnik: Travnik - Zvijezda 1-0 gigant sa pirote ovo uzima domacinski

Mostar: Zrinjski - Željezničar 1-1 zeljo trenutno najbolja ekipa lige ce i ovdje ostati neporazen
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 29 mar 2012, 18:53

Rudar - Borac -Borac neefikasan ove sezone,pobjeda domacina.
Olimpic - Čelik -Pobjeda domacina,celik u gostima katastrofa.
Široki Brijeg - Sloboda -Siroki ovo uzima minimalno.
Kozara - Velež -Malo golova ocekujem,x2 na velez.
Leotar - GOŠK -Pobjeda domacina.
Sarajevo - Slavija -Bice svasta,sarajevo igra lose,x2.
Travnik - Zvijezda -Nerijeseno
Zrinjski - Željezničar -Pobjeda zelje,zar treba reci zbog cega.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 29 mar 2012, 19:26

Vjerovatno ce i u ovom kolu biti iznenadjenja :mrgreen:

Rudar/ Prijedor/ - Borac/Banja Luka/ 12 (Banjalucani imaju jaci sastav, ali nisu uvjerljivi u proljetnom dijelu sampionata, tako da Prijedorcani mogu da iznenade)

Olimpic/Sarajevo/ - Čelik/ Zenica/ 1 (Čelik ponovo ulazi u krizni period, Olimpic je solidna ekipa u ovom trenutku su puno i jaci i ozbiljniji i ambiciozniji tim od nas , tako da ce sve osim pobjede domacina predstavljati senzaciju)

Široki Brijeg - Sloboda Tuzla 1 ( Do 2007.g. Sloboda je bila izuzetno neugodan gost Sirokom Brijegu, jer je od 7 utakmica na Pecari 5 puta odnijela bod, ali zadnjih godina redovno gubi, mislim da ce tako biti i ovog puta, iako je Siroki Brijeg ovog proljeca bas kao i Borac neuvjerljiv, ali mislim da ce kako tako doci do pobjede, jer je kvalite i uigranost tima ipak na njihovoj strani)

Kozara/ Bosanska Gradiška/ - Velež/ Mostar/ 1 ( Teska utakmica za prognoziranje, jer je Velez ovog proljeca jako dobar u gostima, ali za Kozaru je ovo sudbonosna utakmica, ako ne pobjede, neka se pakuju iz lige. Mozda ste zaboravili da su oni jesenas iz Vrapcica donijeli bod)

Leotar/ Trebinje/ - GOŠK/Gabela kod Čapljine/ 1x ( Leotar je protiv Borca pokazao da se budi, ali Gosk zna da se zatvori, da odigra tvrdo a i da iznenadi. Imaju gostili jedno 10 % sansi za bod)

Sarajevo - Slavija/Istočno Sarajevo/ 1 ( Sarajevo ukoliko ne pobijedi, moze se slobodno oprostiti od igranja u evropskim takmicenjima, iako su sto se tice trenutnog plasmana tu negdje, jer ce se u tom slucaju pokazati da se Sarajevo nalazi u dosad najvecoj krizi nakon rata)

NK Travnik - Zvijezda Gradačac 1 (Travnik se definitivno vraca, to je pokazao u svim dosadasnjim proljetnim utakmicama, kada mu treba zna da zapne, pobijedili su Olimpic pobjedice i slabiji tim od Olimpica- Zvijezdu)

Zrinjski Mostar - Željezničar Sarajevo x2 ( Zrinjski ovog proljeca nije ni nalik na onaj tim iz jesenjeg dijela prvenstva, ugoscuju najbolji tim u drzavi, koji je u top formi, tako da sumnjam da domacin moze do pobijede. Ako uzmu bod to ce im biti ko kuca)
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 30 mar 2012, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 mar 2012, 22:10

olimpic -čelik 1x mala prednost olimpiku zbog domačeg terena ,čelik ima 3-4 dobra igrača uz malo sreče može do boda

travnik -zvijezda x2 zvijezda jedna od boljih gostujičih ekipa namučili su sve ekipe iz gornjeg dijela tabele (sarajevo ,željo ,široki)

zrinjski -željo 2 željo za tri klase bolji od zrinjskog

rudar-borac x nekako najrealniji rezultat

sarajevo-slavija 1 teško ali siguran kec

široki -sloboda 1 dva razlike za široki bolja ekipa,domači teren

kozara-velež 1 velež već misli na polufinale kupa

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 mar 2012, 22:38

Rudar-Borac- x - Rudar izgubio bodove ali se i obrukao protiv Želje kući.Vjerovatno će tražiti iskupljenje protiv Borca koji me osobno razočarao u dosadašnjim nastupima sobzirom na ekipu koju imaju.Realno x.
Olimpic-čelik - 1 - Pobjeda Olimpica.Ne lagana ali ipak pobjeda.
Široki-Sloboda-1- Bod protiv Borca moraju podebljati sa 3 protiv Slobode kojoj ne cvjetaju ruže.
Kozara- Velež -1- po sastavima i igri realno bi bilo x2 ali Velež u srijedu igra utakmicu godine u kupu i mislim da će igrati bez glavnih igrača što bi Kozara mogla iskoristiti.
Leotar-Gošk-1- Leotar trenutno bolji a kući standardno jaki mada priželjkujem još jedno iznenađenje Goška.
Sarajevo-Slavija-1- Teško je očekivati novi kiks Sarajeva.
Travnik -Zvijezda-1x- Travnik sam gledao u Mostaru i solidna su ekipa a Zvijezda je proigrala i mislim da se tek sad vide rezultati rada D.Jovića.

Zrinjski-Željo-1- Znam da je navijački i da je Željo za klasu trenutno bolji ali ne mogu protiv srca :D .Načuo sam da Zeba neće igrati jer ima lakšu povredu i možda će ga čuvat za srijedu kao i još neke igrače.Zrinjski je sad rasterećen jer nitko ne očekuje puno protiv ovakvog Želje a takve utakmice je najlakše igrati.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 mar 2012, 13:08

RUDAR - BORAC.....2

Sigurno je da ce novi trener Rudara pokusati dobro naspanovati ekipu protiv bivseg kluba.No kvalitet je svakako na strani Borca.Borac vjerovatno nema vise sansu za titulu zbog velikog bodovnog zaostatka,ali ne smije da ugrozi poziciju za evropu.Moraju igrati ovde na pobjedu,a razmisljanje o predstojecoj utakmici kupa morali bi ostaviti na stranu,jer je ovo po meni jako bitna utakmica za njih.Iznenadio bih se kada ovo ne bi bila pobjeda Borca.

OLIMPIC - CELIK....1

U dobroj su atmosferi domacini,kod njih je mirno,vjerovatno i solidna doza samopouzdanja je prisutna poslije zadnjeg kola.Oni sebi moraju potvrditi ovom pobjedom da su zreli kao ekipa,a pobjedom se svakako otvara sansa za evropu.Jako su blizu,dok Celik ne moze ni gore ni dole,sa novim trenerom oni mogu biti motivirani za jednu dobru utakmicu.Ulog za pobjedu je veci kod domacina,vjerujem da nece prokockati olako sansu koja im se ukazala,jer ovim kiksom,dolaze u goste Zelji i ako tu dozive poraz,ne vjerujem da ce imati sansu da do kraja dostignu zeljenu poziciju za evropu.Zanima me da li ce pokazati koliko mogu biti ozbiljna ekipa.

ŠIROKI - SLOBODA.....1

Vrijeme je da domaci krenu sa pobjedama,previse su kiksali i nemaju vise komociju da i dalje rasipaju bodove.Sloboda ce pokusati da se brani,ali ne vjerujem da ce imati snage za neku senzaciju.

KOZARA - VELEŽ....1x

Ali vjerovatno pobjeda domacih.Pod pritiskom su,treba im pobjeda,bila bi to velika tri boda za njih.Sa druge strane Velež nije pod moranjem za bilo sta u ovoj utakmici.Mozda ce malo kalkulisati i sa sastavom,za njih je ipak utakmica sezone par dana poslije.Ne vjerujem da ce ovde uraditi bilo sta vise osim preznojavanja,nesto kao trening utakmica.E sada ako su tako i rastereceni,ko zna,ekipe mogu tako jako dobro odigrati.Vidjecemo.

LEOTAR - GOŠK...1

Ma eto,nemam sta napisati za ovu tekmu.Tako mislim da ce biti.Kuci pobjede u gostima na izletu.Taman dovoljno za opstanak.

SARAJEVO - SLAVIJA....1

Slavija lici na drugu ekipu,to je sasvim sigurno,djeluju stabilnije i evo u igri su da cak i opstanu u ligi.Sigurno ce se potruditi maksimalno.Smatram da to nece biti dovoljno,jer Sarajevo igra utakmicu u kojoj treba da vrati povjerenje navijacima da mogu biti puno bolji i da realno mogu osvojiti mjesto koje vodi u evropu.Ne smiju sebi dopustiti vise nikakav kiks kuci ako zele postici svoj cilj.Jedan kiks je bio dovoljan,cak i previse za njih.Igraju protiv zadnjeg na tabeli i moraju dobiti ovu tekmu.Najvise zbog sebe.

TRAVNIK - ZVIJEZDA....x

Zvijezda igra sjajno,imaju odlicne rezultate u zadnje vrijeme.Odlicna ekipa koja voli da igra i koja je u nekom svom "proljetnom" zanosu.Travnik osokoljen dobrom igrom u proslom kolu gdje je falio samo rezultat,pa ce sigurno pokusati da se pobjedom ovde malo poprave za opstanak u ligi.

ZRINJSKI ŽELJEZNIČAR....1x2

Svi imaju svoju vrstu motiva ovde.Zrinjski igra lose ovih par kola,ali itekako su u igri za evropu,kaskaju samo dva boda.Ako hoce da zadrze takav status moraju pobijediti.Zeljo je u ovom trenutku u boljoj formi,bolji kao ekipa,rezultatski dominira ligom,no imaju puno vazniju utakmicu u polufinalu kupa za par dana.Kiks odnosno poraz nece mnogo poremetiti plave,ali svakako da imaju motiv u nastavku niza i jedne dominacije koja traje ove godine.Sve je ovde moguce i mislim da ce biti otvorena utakmica.Nezahvalno za prognozu totalno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.