Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pu mater vam !Emir ZENICA je napisao/la:
Bilbao-CSKA 2 1,45![]()
Murray-Tipisarevic vise od 21 gema 1,85![]()
LA Clipersi-Phoenix 1 1,45![]()
Sparta P.-Boleslav 1 1,80![]()
Straubing-Wolfsburg kp1 1,55![]()
Vancouver-Colorado 1 1,80![]()
e hvala druze...a koliko je manja kvota na a.h. nego na obicnom hen. ? sigurno dosta manja....Leyton je napisao/la:U slucaju nerijesenog rezultata,racuna ti se kvota 1,odnosno kao da nisi ni igrao taj par.Papastathopoulos je napisao/la:moze li mi neko nabrzinu objasnit kakav je onaj azijski hendikep ? vidio sam da se to ima odigrat, al neam pojma sta je to...za obicni hen. znam....
Primjer,igrao si-Milan-Barcelona a.h 2---->Tip je prolazan,ali je kvota 1![]()
Pozz
a jbt, 1,22 i 2,20Leyton je napisao/la: Evo,uzet cemo E.L vcrs
Atletico Madrid-Hannover 1 1,55
Atletico Madrid-Hannover a.h 1 1,22
Atletico Madrid-Hannover h 0-1(pobjeda 2 razlike) 2.2
Nikad nisam igrao ovaj azijski hendikep,nekako mi glupo,ako mislim da bi moglo biti nerijeseno,stavim dvoznak,ili ne igram taj mec
aa sad kontamLeyton je napisao/la:Ma ta dva hendikepa su dva potpuno razlicita pojma.Ovdje ganjas pobjedu od 2 razlike,a na a.h ti je bitno samo da ne izgubiPapastathopoulos je napisao/la:a jbt, 1,22 i 2,20Leyton je napisao/la: Evo,uzet cemo E.L vcrs
Atletico Madrid-Hannover 1 1,55
Atletico Madrid-Hannover a.h 1 1,22
Atletico Madrid-Hannover h 0-1(pobjeda 2 razlike) 2.2
Nikad nisam igrao ovaj azijski hendikep,nekako mi glupo,ako mislim da bi moglo biti nerijeseno,stavim dvoznak,ili ne igram taj mecyebo me japanac ako ja ikad ovo odigram
Dobar NHL sinoc ali naravno nadjem ja Red Wingse i razmisljam izmedju overa i ciste 2 i na kraju uzmem tip 2.I ode sve.dr.van nostrand je napisao/la:Sinoc Monterrey pregazio Pumas![]()
NHL ponovo uspjesan![]()
NBA
Veceras fudbal, EL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.