NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 26 mar 2012, 10:47

Ono što zamjeram Branku (iako sam protiv njegova odlaska bio odmah):
- posljednje provjere pred start proljetnog dijela igra sa juniorima koje neće koristiti
- juniori koji su igrali veći dio priprema (Kvesić) ne igraju
- kukavička postava i jedan napadač kod kuće
- kukavička postava protiv Olimpica gdje nam bod ne znači apsolutno ništa

ovog ćemo sačekat i vidjet i nakon par kola..protiv Slobode me ne zanima jer je Sloboda loša, zanima me Velež u kupu, i onda velež kod kuće...slavija u gostima, sarajevo kuci...

pa ćemo vidjeti ...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2012, 10:55

Pa, Bloudek je tu jednu utakmicu. Ja ovu nisam gledao, no kazem rezultat je dobar i mislim da malo tko moze biti nezadovoljan sa bodom iz Banja Luke. To sto je prvi put uzeo bod u Banja Luci, pa eto, sta fali, iskreno je rekao kako jest sto se njega osobno tice, ne Širokog Brijega, tako se osjecao i trener Celika kad je prvi put ostao neporazen na Pecari nakon ''sto godina'', vjerujem. Ne treba biti bahat. Treba biti realan i reci da nam igra u ovom momentu i nije za gostujuci trijumf protiv jaceg protivnika, sto Borac na svom terenu jest bez obzira na stanje, no eto treba vidjeti moze li se dici na neki visi nivo.
Da je Karacic tu, opet bi rekao da je dobar rezultat, utakmicu ionako ne bih mogao gledati, tako da ne bih mogao komentirati ni igru, koja takodjer ne vjerujem da bi bila nesto uvjerljiva ili bolje postavljena.
Sad, kao sto rekoh, druga stvar da se igralo na Pecari.
Ne pljujem, kazem jednostavno, napravio je Karacic pozitivne pomake i digao zateceno stanje za klasu i pokazao da je rijec o dobrom treneru kao sto svi znaju, ali izgubio je konce igre i koncept momcadi u kljucnom razdoblju i nasa igra je bila uzasna u tom razdoblju i vrlo vjerovatno je i sad i nesto se moralo napraviti, a uvijek je najlakse ovo. Bloudek nije moj izbor, ''svoj'' otkaz Karacicu sam ''uvjetovao'' nekim drugim trenerskim imenima, al kao sto rekoh, kako je tako je, nek pokusa nesto napraviti, nije kao da cu prestati pratiti zato sto nisu doveli moje ideje za trenersku klupu. Nije kao da me tko sta pita.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 mar 2012, 11:56

Kevin je napisao/la:Ono što zamjeram Branku (iako sam protiv njegova odlaska bio odmah):
- posljednje provjere pred start proljetnog dijela igra sa juniorima koje neće koristiti

ovog ćemo sačekat i vidjet i nakon par kola..protiv Slobode me ne zanima jer je Sloboda loša, zanima me Velež u kupu, i onda velež kod kuće...slavija u gostima, sarajevo kuci...

pa ćemo vidjeti ...
Dobro sve napisano,al skoro svaki trener nam je takav.Mi nemamo igru zadnjih dosta godina,i to je publiku i otjeralo sa stadiona.Da te gost samara i gura na tvom stadionu,pa sta drugo ocekivati od nasih balerina.Prvenstvo nije jos gotovo,a cini mi se mi se vec predali!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 26 mar 2012, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 mar 2012, 14:40

ŠB.TRN je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Ono što zamjeram Branku (iako sam protiv njegova odlaska bio odmah):

pa ćemo vidjeti ...
Dobro sve napisano,al skora svaki trener nam je takav.Mi nemamo igu zadnjih dosta godina,i to je publiku i otjeralo sa stadiona.Da te gost samarai gura na tvom stadionu,pa sta drugo ocekivati od nasih balerina.Prvenstvo nije jos gotovo,a cini mi se mi se vec predali!!
Ne shvaćam zašto očekivati igru kao barcelona kada je realno da nemamo najbitniji dio za tako nešto- kvalitetnu veznu liniju.
Imamo sve iste tipove igrača u veznoj liniji i imamo wagnera,koji ruku na srce,više nije onaj wagner od prije nekoliko godina. Uostalom,najbolje rezultate ove godine imamo kad wagner nije igrao.
Svaka mu čast,igračina je,al polako njegovo vrijeme prolazi.
Sada kad je Bajano došao nazad se može nešto više očekivati,ali treba i njemu vremena da udje u natjecateljsk formu.
Kevin- Igralo se sa 2 napadača kad Wagner ne igra,pitanje je sad- da li da wagner igra ili ne? Ja kažem ne,al sam siguran da će se večina ovdje tome protiviti.
Utakmice s Olimpicom se ne sjećam,tu ne mogu stvarno ništa reći.

Meni se čini da su svi malo poletili čim je stigao rezultat nakon prve polusezone. Ne shvaća se da mi nemamo kvalitetnu veznu liniju niti pravog napadač ubojicu. Kada se htjelo Jelića ili Novinića uzeti,uprava kluba to nije uspjela realizirati,kako onda očekivati golove svaku utakmicu. Pa tko će ih zabiti?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 mar 2012, 14:59

SirokiZg je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:

pa ćemo vidjeti ...
Dobro sve napisano,al skora svaki trener nam je takav.Mi nemamo igu zadnjih dosta godina,i to je publiku i otjeralo sa stadiona.Da te gost samarai gura na tvom stadionu,pa sta drugo ocekivati od nasih balerina.Prvenstvo nije jos gotovo,a cini mi se mi se vec predali!!
Ne shvaćam zašto očekivati igru kao barcelona kada je realno da nemamo najbitniji dio za tako nešto- kvalitetnu veznu liniju.
Imamo sve iste tipove igrača u veznoj liniji i imamo wagnera,koji ruku na srce,više nije onaj wagner od prije nekoliko godina. Uostalom,najbolje rezultate ove godine imamo kad wagner nije igrao.
Svaka mu čast,igračina je,al polako njegovo vrijeme prolazi.
Sada kad je Bajano došao nazad se može nešto više očekivati,ali treba i njemu vremena da udje u natjecateljsk formu.
Kevin- Igralo se sa 2 napadača kad Wagner ne igra,pitanje je sad- da li da wagner igra ili ne? Ja kažem ne,al sam siguran da će se večina ovdje tome protiviti.
Utakmice s Olimpicom se ne sjećam,tu ne mogu stvarno ništa reći.

Meni se čini da su svi malo poletili čim je stigao rezultat nakon prve polusezone. Ne shvaća se da mi nemamo kvalitetnu veznu liniju niti pravog napadač ubojicu. Kada se htjelo Jelića ili Novinića uzeti,uprava kluba to nije uspjela realizirati,kako onda očekivati golove svaku utakmicu. Pa tko će ih zabiti?
NE, mali Kvesić i Kožulj unutra..
Roskam i Mišić vani, Zeljko, Buhač, Barišić unutra...

nema se više šta čekat..moramo proizvoditi i prodavat inače nećemo još dugo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 mar 2012, 15:16

Slažem se u potpunosti s tobom vezano za to da takve promjene treba što prije uvesti.
Samo se nažalost radi o tome da neki moraju igrati,bar koliko sam ja shvatio iz nekih priča koje kruže po Zagrebu a došli su od ljudi jako bliski ljudima iz uprave našeg kluba.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2012, 16:04

Pa, ti igraci svakako nadolaze, odnosno vec ih se priprema da budu prirodni nasljednici na kljucnim pozicijama, uvjeren sam da ce kroz godinu dana imati sve vecu ulogu, ceka se ionako samo oprostaj par igraca, sto ce se za godinu, dvije i desiti, uz postepenu sve vecu minutazu prethodno navedenih.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 mar 2012, 18:17

Samo nažalost nogomet nije sport u kojem možeš osvojiti nešto i biti među prvima a držati se filozfije tko čeka dočeka.
Kad se vidi da momčad bolje igra bez pojedinaca (čitaj Wagner) onda je vrijeme da se mladi i potencijalni počnu gurati na njegovu poziciju.
Dok u slučajevima npr. Bertoša ili Šilić još treba dozirati mlađeg igrača jer je u posljednjim utakmicama upravo zbog neiskustva naša lijeva strana jako patila i dok Bertoša malo ne odraste što ste taktike i postavljanja tiče,treba stavljati Šilića tamo.

Ne možeš sjediti s guzicom na dvije stolice i očekivati dobar rezultat.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 mar 2012, 20:12

Ako je istina da je Bandovic trazio samo istu placu kao Maric to je sramota.Mozemo onda samo zamisliti zasto Maric ima toliku placu.Ne moze me nitko uvjeriti da Zlomislic i jos par igrača u ove zadnje tri generacije juniora nemaju mjesta u nasoj momcadi.4-5 igrača u momcadi ima poprilično velike place za igru koju pruzaju.Bertoše,Mišići i takvi nas puno kostaju i momcad ce se morati pojeftiniti.Nesrazmjer je u primanjima igrača,i to veliki.Koliko klub to moze izdrzati,ne znam.Skidam kapu upravi za sve sto je napravila oko stadiona,na Blatu al u prvu momcad se ne bi trebala toliko mjesati ili nek se mjesaju ljudi koji su nekad barem igrali nogomet.Inače,da naglasim kod nas je uprava sastavljena od 2-3 čovjeka.Navijači od balerina traze da se fajtaju na terenu,da ginu za svaku loptu i samo to moze vratiti gledatelje.Kosarkasi kad i i zgube dobiju pljesak,e to treba zasluziti.Marketinga za utakmice nemamo nikako,pa kome je to u interesu ne mogu shvatiti nikako,i zasto se to ne mjenja???

Malo o ligi:"Sastanku u Sarajevu nisu prisustvovali predstavnici NK Široki Brijeg, trenutno drugoplasirane ekipe u prvenstvu i polufinalisti Kupa BiH. Razlog, državi nisu dužni ni marku (redovno plaćali sve poreze). Sastanči li se sastanči hahha :D :D :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 mar 2012, 23:33

Sad vi ispadoste najgluplji nogometni klub u drzavi jer jedini niste duzni marke poreznoj upravi...a ovi "velikani" ce srediti otplatu dugova i to bez kamata medju kojima Sarajevo I Zeljo imaju "ogromne" dugove a Zrinjski i Velez "minimalne" dugove ...ali ipak dugove...ma sve to poslati u 3. ligu i neka se tamo koprcaju ukljucujuci i moj Zrinjski sa ovakvom upravom!

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 28 mar 2012, 23:42

Ako je istina to da je Bandović tražio istu plaću kao Marić (koji je 700 puta lošiji), i da su ga zato otpustili (i doveli Baćka hahahahha) onda je to žalosno.

Mislim da je tu u stvari ono klasično "naše" .. Marić prima recimo 50.000 EUR za sezonu, al od toga on dobije možda pola ili još manje, a netko drugi (iz uprave ili nešto tako) uzme ostatak. Nema tu šta drugo bit, veća rupa od golmana nikad nije postojala, bolje bi se prošlo da se na gol postavi onaj čunj za treninge

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 mar 2012, 11:01

Ajde dabogda ispali od Veleza iz kupa ! 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2012, 11:10

A tako ti je u vecini klubova.Uvijek neki talovi,al staces.To da je trazio istu placu moze biti i izmisljeno,al....Sto se tiče kupa,nadam se rezultatu iz Banja Luke,u subotu cemo vidjet na sto lici ta igra iako se ne moze ocekivati nista posebno u roku tjedan dana.Ako se budu borili kao sto trener kaze,ne bi se trebali bojati za kup.Ovo za dugove necu komentirat,svatko radi kako zna,nek se ljudi bore,sad sto jedne politika pomaze a druge ne ,uvijek je tako!!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 29 mar 2012, 11:23

ANTIFA ! je napisao/la:Ajde dabogda ispali od Veleza iz kupa ! 8-)
Naravno da ce ispasti ! Velez je trenutno mnogo bolja ekipa od Sirokog a svakako ce i onako Siroki kroz prvenstvo izboriti Europu tako da konacno veliki Velez gledamo u Euro takmicenjima !!!

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 29 mar 2012, 11:26

Hoce sigurno i ja sam za to da ispadne Siroki! :D
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 mar 2012, 11:30

Pazite vi malo da Široki, kao sto inace zna u takvim situacijama, pogotovo kad treba neciju euforiju ''smirivati'', ne izvuce maksimum i odigra onako kako spada. 8-)
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2012, 11:40

Suđenje ce biti posteno sto posto,barem bi trebalo.Mislim da imamo i skuplju i bolju momcad od Veleza,jedino sto nam moze faliti to je voljni moment kod nekih igrača.Al sta ti moze biti veci motiv nego finale kupa,tako da vjerujem u nas prolaz.Usto imamo povoljan rezultat iz prve utakmice.
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 29 mar 2012, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 29 mar 2012, 12:15

ma ajde široki opet ste bolji rješite to

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 mar 2012, 13:59

TheBlues je napisao/la:
Hoce sigurno i ja sam za to da ispadne Siroki! :D[/quo

Jedno su želje a drugo je stvarnost!Mislim je da je Široki u velikoj prednosti zbog datog gola ali još i više zbog toga što doma nisu primili gol !Nadam se prolasku širokobriježana a to bi povećalo šanse zrinji za evropu.Ali ne znam koliko bi nam bilo pametno da igramo evropu jer bi nam se mogao dogodit kakav debakl jer nam je igra naj lošija u zadnjih nekoliko godina!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 31 mar 2012, 15:32

acovic1 je napisao/la:
TheBlues je napisao/la:
Hoce sigurno i ja sam za to da ispadne Siroki! :D[/quo

Jedno su želje a drugo je stvarnost!Mislim je da je Široki u velikoj prednosti zbog datog gola ali još i više zbog toga što doma nisu primili gol !Nadam se prolasku širokobriježana a to bi povećalo šanse zrinji za evropu.Ali ne znam koliko bi nam bilo pametno da igramo evropu jer bi nam se mogao dogodit kakav debakl jer nam je igra naj lošija u zadnjih nekoliko godina!

Dovesti nekog provjerenog stručnjaka za Europu i riješen problem
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 19 gostiju.