ja imam svoje misljenje a ti imas uvrede.BatvasTZ je napisao/la:A ovog Buffona napasti i komplexasa Boze sacuvaj...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
vidim nedavno registrovan šansa da je novi nick nekog od onih baniranih kretena je jako velikaBatvasTZ je napisao/la:A ovog Buffona napasti i komplexasa Boze sacuvaj...
binjo sine mili pa nemožeš promašiti cijeli gol sa 7-8 metara i to baš momački ga prebaciti, fuj
[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- IlPrincipe
- Kontakt:
@juventus 0244
nije iz čista mira, prati sta je radio tvoj kolega @Buffon
PS. I dalje sam uvjeren da nemamo teoretske šanse za prolaz ali eto ..

nije iz čista mira, prati sta je radio tvoj kolega @Buffon

PS. I dalje sam uvjeren da nemamo teoretske šanse za prolaz ali eto ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
A kako je to ti majket' gledas? Kad prije dođe sa stadiona doma?retro je napisao/la: Znam da je tesko gledati 1/4 CL preko tv-a, mislio sam da ste se vec navikli, ali jbg, prevario sam se.
Inače, veoma dobra tekma, barem u prvom poluvremenu, dok su vec i jedni i drugi malo stali na kočnicu u drugom, bilo je prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani, jbg falili su golovi al' šta je tu je...nadamo se da mreže neće mirovat' u revanšu

- JavierPortillo
- Kontakt:
Glavna Allegrijava zamisao pred ovu utakmicu je prosla; Milan nije primio gol. Fino su spustili tempo igre, pomalo umrtvili utakimcu i nisu isli grlom u jagode kao u drugoj utakmici u grupi, bez zalijetanja, oprezno sa maksimalnom koncentracijom nazad. Da su Robinho i Urby bili malo prisebniji mogla je pasti i nekakva minimalna pobjeda, ali ovih 0-0 je daleko od loseg rezultata.
Najbolji veceras po meni je bio Seedorf, Alves se dvi' iljade puta odbio od njega. Savrseno gradjenje, zonska igra na nivou, a nadje izlaz u bezizlaznim situacijama, uvijek se lijepo rijesi lopte, imao je cak jedno dobro dubinsko ubacivanje gdje je stvorio skoro stopostotnu sansu nekom od suigraca (zaboravio sam kome). Ibra je bio dobar, ali od njega se ocekivalo vise, doduse, nije imao s kim ici naprijed. Na kraju se jedva suzdrzao da nekome ne uleti s dvije noge
Zadnju liniju itekako treba pohvaliti, pogledajte samo 2,3,4 stranice unazad sta su barcaboysi pisali kako ce unakaziti obranu predvodjenu Nestom, medjutim, taj covjek je odigrao maestralno, rutinerski. Bonera me iznenadio i odigrao bozanstveno. Antonini i Mexes takodjer na nivou, propisno se drzali uputa koje im je dao Allegri.
Uglavnom, Milan je veceras jako dobro odigrao u okvirima svoga igrackog kadra kojim je raspolagao. Rezultat k'o bombona i vjerujem da bi vecina vas ovo prije utakmice potpisala. Na Camp Nou ce biti tesko, ali ne i nemoguce jer samo jedan gol Milanu enormno olaksava situaciju. Eto, forza Milan, adios.
Najbolji veceras po meni je bio Seedorf, Alves se dvi' iljade puta odbio od njega. Savrseno gradjenje, zonska igra na nivou, a nadje izlaz u bezizlaznim situacijama, uvijek se lijepo rijesi lopte, imao je cak jedno dobro dubinsko ubacivanje gdje je stvorio skoro stopostotnu sansu nekom od suigraca (zaboravio sam kome). Ibra je bio dobar, ali od njega se ocekivalo vise, doduse, nije imao s kim ici naprijed. Na kraju se jedva suzdrzao da nekome ne uleti s dvije noge

Uglavnom, Milan je veceras jako dobro odigrao u okvirima svoga igrackog kadra kojim je raspolagao. Rezultat k'o bombona i vjerujem da bi vecina vas ovo prije utakmice potpisala. Na Camp Nou ce biti tesko, ali ne i nemoguce jer samo jedan gol Milanu enormno olaksava situaciju. Eto, forza Milan, adios.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
ja imam pravo da iznesem misljenje o igri tima sa ove teme, nije ovo tvoja privatna tema.Vidim ne mozes bez uvrede kao i ostali, jer imam suprotno misljenje od vaseg.tony-mortale je napisao/la:vidim nedavno registrovan šansa da je novi nick nekog od onih baniranih kretena je jako velikaBatvasTZ je napisao/la:A ovog Buffona napasti i komplexasa Boze sacuvaj...
binjo sine mili pa nemožeš promašiti cijeli gol sa 7-8 metara i to baš momački ga prebaciti, fuj
[youtube][/youtube]
Jesam li nesto slagao? Zbog cega dolaze/ite da provocirate? Ne igrate ovo takmicenje, znaci niste dovoljno dobri da bi ga igrali pa mi je malo glupo da bolje kritikujete.Onaj spominje kako se Milan bruka jer je remizirao sa najboljom ekipom svih vremenajuventus 0244 je napisao/la:I onda se neki čude kako pojedinci prvociraju, a iz čista miraA_d_0 je napisao/la: A ovom prilikom pozdravljam navijace susjednih klubova iz Italije ciji igraci ovaj susret gledaj iz prelijepih fotelja i sline. Uzivajte pa taman i da nas potope.![]()
.
Utakmica bolja u prvom dijelu, u drugom i nije nešto bila Milan imao dvije 100% šanse preko Ibre i Robinha, a fudbalski magi dalje maši zicere. Imam osjećaj da su i jedni i drugi večeras više igrali da ne prime gol, nego da zabiju, ali u svakom slučaju očekuje se još jedna velika utakmica na Nou Campu. Ne znam samo jel se Nesta povrijedio ili je izasao zbog mjera opreza, ako je zbog prvog onda stvarno

Nije povreda, izasao da Messija istrese iz dzepa, zuljao ga cijelu utakmicu i kad mu je presao u zadnji dzep blizu guze e tad ga je morao izbaciti (haman ovi iz Barce vise guze vole nego mindze) a vala se tako i ponasaju po terenu, k'o epilepticari, samo padajujuventus 0244 je napisao/la:I onda se neki čude kako pojedinci prvociraju, a iz čista miraA_d_0 je napisao/la: A ovom prilikom pozdravljam navijace susjednih klubova iz Italije ciji igraci ovaj susret gledaj iz prelijepih fotelja i sline. Uzivajte pa taman i da nas potope.![]()
.
Utakmica bolja u prvom dijelu, u drugom i nije nešto bila Milan imao dvije 100% šanse preko Ibre i Robinha, a fudbalski magi dalje maši zicere. Imam osjećaj da su i jedni i drugi večeras više igrali da ne prime gol, nego da zabiju, ali u svakom slučaju očekuje se još jedna velika utakmica na Nou Campu. Ne znam samo jel se Nesta povrijedio ili je izasao zbog mjera opreza, ako je zbog prvog onda stvarno

oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
IlPrincipe je napisao/la:@juventus 0244
nije iz čista mira, prati sta je radio tvoj kolega @Buffon![]()
niste mi jasni, koga ja to provociram jer kazem da je Milan igrao kukavicki.To je moje misljenje i iznosim ga jer nisu napali Barselonu a mnogo manje ekipe su veci pritsak na Barselonu pravile a zauzvrat sam dobio uvrede.
Brz sam.mandraX je napisao/la:A kako je to ti majket' gledas? Kad prije dođe sa stadiona doma?retro je napisao/la: Znam da je tesko gledati 1/4 CL preko tv-a, mislio sam da ste se vec navikli, ali jbg, prevario sam se.
Inače, veoma dobra tekma, barem u prvom poluvremenu, dok su vec i jedni i drugi malo stali na kočnicu u drugom, bilo je prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani, jbg falili su golovi al' šta je tu je...nadamo se da mreže neće mirovat' u revanšu
Genius, outrageous, the best ever! RF!
vidim nedavno registrovan šansa da je novi nick nekog od onih baniranih kretena je jako velikatony-mortale je napisao/la:BatvasTZ je napisao/la:A ovog Buffona napasti i komplexasa Boze sacuvaj...
ne sjecam se da sam tebi se obratio a bolje je imati i malo postova nego tako lupetati ko ti za ovaj dio

Zadnja izmjena: BatvasTZ, dana/u 29 mar 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Meni je smijesno to sto se govorilo kako ce se Barsa napaliti na LP da ce zgazit Milan u gostima cak i dok je Silva bio u kombinacijama, a onda se poslje govori nisu oni na nivou bili itd. Pa jel to tako tesko priznat da su momci u odbrani i na sredini odigrali maestralno i dozvolili minimum sansi koje nisu realizovane. Barsa je favorit i dalje bez sumjnje.
- tony-mortale
- Kontakt:
čovječe božiji koje je to ekipa napravila više čistih šansi barci, real sigurno nije.Buffon je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:@juventus 0244
nije iz čista mira, prati sta je radio tvoj kolega @Buffon![]()
niste mi jasni, koga ja to provociram jer kazem da je Milan igrao kukavicki.To je moje misljenje i iznosim ga jer nisu napali Barselonu a mnogo manje ekipe su veci pritsak na Barselonu pravile a zauzvrat sam dobio uvrede.
još igrao milan sa šarolikim sastavom, eto nađi ijedan renomirani evropski sportski list koji ne pohvali milan a slaže se s tobom
a ja sam kretenima nazvao one banirane koji su meni svakako bili na ignoru ako nisi jedan od njih ne vidim razlog za ljutnju, ali jesi izgleda.
haj ćao ignore majka

I posle se zalite zasto vas banuju, vidite teorije zavere i nerealnost administracije, a vlastito trolanje ne dovodite u pitanje.Buffon je napisao/la: nisam ti ja kriv sto glumite jak tim, prvaka Italije, a Juventusa ne mozete da nadigrate a protiv Barse kao Getafe igrate.Sramota i kasnije se nesto dicite po Serie A, nema u CL sudija da vam pomognu.
Nego da te pitam: koga je to Juventus u Evropi nadigrao ove sezone

Hvala.
BTW, Milan je spretno iscupao remi. Najvaznija stvar u svemu tome je da nije bilo golova. Iskreno, voleo bih da Milan prodje, ali na velikom terenu Kamp Nou-a, ovakva partija ce biti kaznjena.
- Nail for Real
- Kontakt:
Neki kazu kukavicki, ostali pametno. No, nismo svi isti.
Dobar rezultat ali ipak mislim da ce Barca igrati bolje na svom travnjaku i da ce proci dalje.
Pohvale za igru bekova.
Dobar rezultat ali ipak mislim da ce Barca igrati bolje na svom travnjaku i da ce proci dalje.
Pohvale za igru bekova.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dimenzije za LP su standardne, nema tu veći/manji teren .. one su 105x68MaGiCa je napisao/la:I posle se zalite zasto vas banuju, vidite teorije zavere i nerealnost administracije, a vlastito trolanje ne dovodite u pitanje.Buffon je napisao/la: nisam ti ja kriv sto glumite jak tim, prvaka Italije, a Juventusa ne mozete da nadigrate a protiv Barse kao Getafe igrate.Sramota i kasnije se nesto dicite po Serie A, nema u CL sudija da vam pomognu.
Nego da te pitam: koga je to Juventus u Evropi nadigrao ove sezone![]()
Hvala.
BTW, Milan je spretno iscupao remi. Najvaznija stvar u svemu tome je da nije bilo golova. Iskreno, voleo bih da Milan prodje, ali na velikom terenu Kamp Nou-a, ovakva partija ce biti kaznjena.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
prema goal.comu Antonini igrač utakmice 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- tony-mortale
- Kontakt:
ne i ti magica, pa od tebe sm očekivao da ne padaš na te priče za malu djecu, teren je u mm identičan na san siru i camp nouMaGiCa je napisao/la:Buffon je napisao/la: ali na velikom terenu Kamp Nou-a, ovakva partija ce biti kaznjena.

Ev da i ja nesto kazem sa aspekta navijaca Reala. Kako sam cuo a i vidio Milan je veceras igrao bez 5 prvotimaca ? Ispravite me ako grijesim. Prije pocetka tekme mislio sam joj vidi ovih staraca u ekipi Milana hajd kontam borbeni su nesta i ambrosini sedorf malo spor ali jos ima onu magiju, ali kad sam vidio antoninia i boneru reko ma dobit ce ih mala farsa 2-0.
Kad ono ??? Suprotno ,Ambrosini bio odlican cak sta vise fenomenalan cak je i gol spasio kad je lesii sutao pri samom kraju ako je neko primjetio.Nesta gledam sepa skoro citavu tekmu ali gine..Sedorf bio odlican a o Antonini u Boneri ma nemam rijeci.Kontam gdje su ti lazni vanzemaljci ufatili je peglati po sat vremena oko gola ali nista konkretno poklusavaju nekim laznim duplim ali nista.A vamo Milan ima 2 sto posto sanse.Haj Robino sto fuli ali ono Ibra fula jednom u 100 godina.Da kazem nesto za Ibru jos pa lik ih je noso u zubima,nisu ni jedan zracni duel sa njim dobili.Maskerano ide glavom on plucima kolko je bio dominantan.Na drugoj strani oni i dalje nekim laznim posjedom lopte se dodavaju ali uzalud a ovamo ti neki lazni "starci" ih nose u odbrani nisam brojao koliko se puta Alves odbio od Sedorfa ali ako neko jeste volio bi da podjeli sa nama.
Sve u svemu sa ovakvim sastavom Milan je igrao odlicno i moglo je komotno biti 2-0 regularno.Ali kad vam se vrate neki igraci i budete kompletni mozete vi njih lako dobit i na Nou campu vidite da im protiv Milana ovo njihovo peglanje lopte ne ide nikako.Ljudi iskusni. Mozda je sada ovaj post malo subjektivan sa obzirom da sam navijac Reala ali ste po meni bili bolji od njih .Taj neki famozni trio lesi-iniesta-xavi nije postojao i to se veceras bas osjetilo. Puno srece i navijam za vas svim srcem protiv malih suga,i naravno da se sretnemo u finalu i Real da pobjedi!
ps.Koreografija
sta reci ?
Kad ono ??? Suprotno ,Ambrosini bio odlican cak sta vise fenomenalan cak je i gol spasio kad je lesii sutao pri samom kraju ako je neko primjetio.Nesta gledam sepa skoro citavu tekmu ali gine..Sedorf bio odlican a o Antonini u Boneri ma nemam rijeci.Kontam gdje su ti lazni vanzemaljci ufatili je peglati po sat vremena oko gola ali nista konkretno poklusavaju nekim laznim duplim ali nista.A vamo Milan ima 2 sto posto sanse.Haj Robino sto fuli ali ono Ibra fula jednom u 100 godina.Da kazem nesto za Ibru jos pa lik ih je noso u zubima,nisu ni jedan zracni duel sa njim dobili.Maskerano ide glavom on plucima kolko je bio dominantan.Na drugoj strani oni i dalje nekim laznim posjedom lopte se dodavaju ali uzalud a ovamo ti neki lazni "starci" ih nose u odbrani nisam brojao koliko se puta Alves odbio od Sedorfa ali ako neko jeste volio bi da podjeli sa nama.
Sve u svemu sa ovakvim sastavom Milan je igrao odlicno i moglo je komotno biti 2-0 regularno.Ali kad vam se vrate neki igraci i budete kompletni mozete vi njih lako dobit i na Nou campu vidite da im protiv Milana ovo njihovo peglanje lopte ne ide nikako.Ljudi iskusni. Mozda je sada ovaj post malo subjektivan sa obzirom da sam navijac Reala ali ste po meni bili bolji od njih .Taj neki famozni trio lesi-iniesta-xavi nije postojao i to se veceras bas osjetilo. Puno srece i navijam za vas svim srcem protiv malih suga,i naravno da se sretnemo u finalu i Real da pobjedi!
ps.Koreografija

kakvo trolanje, isticem misljenje da je Serie A truhljava i da bez sudijske pomoci Milan ne bi bio prvi, to je moje misljenje, sto je pokazao i veceras ovako losom igrom.Arsenal je istu Barsu dobio kod kuce jer su pokusali i pokazali muda.A ovi nisu ni pokusali napasti.Samo ukazujem koliko je Serie A losa liga kad im prvak igra ovako.MaGiCa je napisao/la:I posle se zalite zasto vas banuju, vidite teorije zavere i nerealnost administracije, a vlastito trolanje ne dovodite u pitanje.Buffon je napisao/la: nisam ti ja kriv sto glumite jak tim, prvaka Italije, a Juventusa ne mozete da nadigrate a protiv Barse kao Getafe igrate.Sramota i kasnije se nesto dicite po Serie A, nema u CL sudija da vam pomognu.
Nego da te pitam: koga je to Juventus u Evropi nadigrao ove sezone![]()
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.