AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 28 mar 2012, 22:41

Buffon je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:
Buffon je napisao/la:Vi ste prvaci Italije, sramota onako igrat.Osasuna je veci i jaci pritisak pravila i pobijedila Barselonu
Bespotrebno je tvoje spamanje ovdje. Ako ti je Milan antipatičan, možeš lijepo otići sa teme i liječiti kompleks na nekoj drugoj temi. Ne bih uopće da ulazim sa tobom u diskusiju o pritisku Osasune i toj tekmi jer je to priča za sebe..ovo je ipak CL, 1/4 finale .. ;)
nisam ti ja kriv sto glumite jak tim, prvaka Italije, a Juventusa ne mozete da nadigrate a protiv Barse kao Getafe igrate.Sramota i kasnije se nesto dicite po Serie A, nema u CL sudija da vam pomognu.
Normalno da smo jak tim. Prvaci smo, nasa stvar kako igramo. Nadam se da je Juventus i njihovo osoblje i strucni stab uzivali gledajuci utakmicu na tv. Na teren ih ne pustaju, ukrast ce reklamu,loptu il sta vec.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 mar 2012, 22:42

BatvasTZ je napisao/la:Sad gledam na kraju nesto Nestu policija pretresa, haman traze Messija :-D
:lol: :lol: 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 28 mar 2012, 22:43

A_d_0 je napisao/la:
Normalno da smo jak tim. Prvaci smo, nasa stvar kako igramo. Nadam se da je Juventus i njihovo osoblje i strucni stab uzivali gledajuci utakmicu na tv. Na teren ih ne pustaju, ukrast ce reklamu,loptu il sta vec.
Samo isticem da ste kukavicki igrali, sramota za lidera Serie A, nista vise.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 mar 2012, 22:43

BatvasTZ je napisao/la:Sad gledam na kraju nesto Nestu policija pretresa, haman traze Messija :-D
hahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 mar 2012, 22:44

8-) 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 mar 2012, 22:45

Buffon je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Znam da je tesko gledati 1/4 CL preko tv-a, mislio sam da ste se vec navikli, ali jbg, prevario sam se. :D
Genius, outrageous, the best ever! RF!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 mar 2012, 22:45

Buffon je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Pa nisi ti tu da istices, niko nije corav prijatelju. Ima onih koji su se pravili junaci pa 5 primali. Malo ko moze odigrati utakmicu protiv Barce a ne primiti gol (uzmes u obzir da je KO lige prvaka i da fali 2 kljucna igraca odbrane i zadnji vezni).

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 mar 2012, 22:45

ma loš je tim milan hebo četvrtfinale LP, i bez primljenog gola protiv barse, kakav je to rezultat, ma nikakav :roll:

kakvih sve kompleksaša ima to je nevjerovatno, inače drugo poluvrijeme dosta lošije, kod milana one poluprilike nocerina(pa šutni je majstore nazabijao si se takvih golova ove sezone) i emanuelson se usro ko grlica, za barsu tello a prije toga opasan šut mesija(inače nije odigrao na svom nivo-najviše zahvaljujući nesti).
sve u svemu dobar rezultat za milan mada i dalje barsa ostaje veliki favorit
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 mar 2012, 22:46

Dobar Milan veceras i dosta dobar rezultat pred revans....

Cilj je bio ne primiti gol i uspjeli su. Milan je Milan, nema tu sta i nikad se ne smije podcijeniti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 mar 2012, 22:47

Moze se slobodno reći da je drugo poluvrijeme Milan bio ravnopravan protivnik Barci ... uopšte se nisu čuvali ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 28 mar 2012, 22:47

retro je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Znam da je tesko gledati 1/4 CL preko tv-a, mislio sam da ste se vec navikli, ali jbg, prevario sam se. :D
ne znam, bolje i ne igrat CL nego ovako sramotit se.Vi jacinu pokazete protiv Leccea.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 mar 2012, 22:47

SaltCityAttack je napisao/la:Bonera i Antonini nemam rijeci :)..ebo mater toliko smo kudili Boneru , a covjek ovih zadnjih utkamica igra odlicno..zaista je bio fenomenalan sa Antoniniem :)..jest da su spori sa barcelonom, ali ljudi su sa Nestom dole vladali...Nesta sa 36 godina bog otac svoje pozicije...pa ebo mater on bez povrede moze jos komotno 2 godine odigrati na ovom nivou..neka je star, ali njega treba ostaviti i narednih sezona
Nesta je doktor za odbranu, sigurno u zadnjih 10-tak godina 1 od 3 najbolja odbrambena igraca na svijetu, on je sa Fabio Cannavarom u reprezentaciji cinio najbolji stoperski tandem na svijetu i kao sto kazes ako ne bude imao problema sa povredama on moze igrati ne 2 godine vec 4 komotno i taman da se oprosti u 40-toj. Ovaj rezultat odgovara Milanu, u revansu mu igraju dva znaka X i 2, dok barselona mora kidisati, a to bi se trebalo iskoristiti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2012, 22:48

Odlicno drugo poluvrijeme za Milan, takticki super odradjeno, cak i poslije izlaska Neste, Barca nije imala nekih ozbiljnijih prilika, osim onog blokiranog udarca Tella ;)

Ambrosini i Seedorf maestralno izdanje, Antonini takodjer, Urby je morao puno bolje, pogotovo kod onog pasa Ibre kad je imao odlicnu priliku, ali se spetljao, cak i Djamel nije imao nekih ozbiljnijih gresaka.

Steta sto Milan nije bio kompletan, ali opet su odigrali odlicnu partiju i uspjeli su sprijeciti Messia da ne postigne pogodak po prvi puta u zadnjih 9 meceva u kojima je igrao ;)

Sve u svemu odlican rezultat i za jedne i za druge, ceka nas jos jedna odlicna tekma u revansu, gdje je sve otvoreno i gdje bi jedan gol mogao odluciti pobjednika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 mar 2012, 22:49

@IlPrincipe , taman i ja posao da postavim sliku :D ... momci solidno odigrali , napokon sam docekao i da Antoninija mogu pohvaliti, Bonera isto dobar , Nesta sa onoliko godina ustopa Messija , ma nemam rijeci :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 mar 2012, 22:50

IlPrincipe je napisao/la:8-) 8-)

slika

Koreografija je bila **** nebo, bas domisljato ISK ;) sta reci na masenje Ibre i Robinha, opet ponavljam najvise je falio Pato.. ljudi ako te te iskreno ja mislim da se RObinho prepao one sanse i generalno tekme bio je jakooo los....u uzvrati faraonu sansu od prve dati ili mozda smao s ibrom krenuti u spicu... 4-2-3-1

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 mar 2012, 22:51

A_d_0 je napisao/la: A ovom prilikom pozdravljam navijace susjednih klubova iz Italije ciji igraci ovaj susret gledaj iz prelijepih fotelja i sline. Uzivajte pa taman i da nas potope.
I onda se neki čude kako pojedinci prvociraju, a iz čista mira :roll: :oops: .

Utakmica bolja u prvom dijelu, u drugom i nije nešto bila Milan imao dvije 100% šanse preko Ibre i Robinha, a fudbalski mag :mrgreen: i dalje maši zicere. Imam osjećaj da su i jedni i drugi večeras više igrali da ne prime gol, nego da zabiju, ali u svakom slučaju očekuje se još jedna velika utakmica na Nou Campu. Ne znam samo jel se Nesta povrijedio ili je izasao zbog mjera opreza, ako je zbog prvog onda stvarno :roll:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 mar 2012, 22:51

Ehh da je u utorak ponovit onih 2-2 iz grupne faze, kad se sjetim onog gola Silve iz 93-min kako bi nam onakav rasplet valjao,kakvo bi to slavlje bilo..uhh :) :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 28 mar 2012, 22:53

uhhhhh
kako teska utakmica prije svega, ali dolazi do izrazaja ono da nam je ustvari samo malo srece falilo jedna da udje ;) haj za robinha mi nije cudno sto je promasio jer to mu je karakteristika, al zlaja ne fula one sanse jedan na jedan kad je golman vec pao bio, i nocerino i urby sami imaju na golmana al nemaju samopouzdanja da krenu i zabiju.
odbrana je odlicna bila, bonera u zadnje vrijeme stvarno odradjuje posao, antonini odlican stavrno a mexes i nesta da ne govorim, tako da se igra moze pohvalit, kao i taktika jer barca je peglala loptu po obicaju al nisu mogli ako sto su ocekivali ;)

sve u svemu ja sam prezadovoljan, ocekujem opet caroliju ibre da bas on izbaci barsu svojim golom u gostima, sudiji svaka cast sto nije podlegao pritisku sviranja glupih penala, mada je mogao malo realniji jos biti kod faulova i prekida na sredini terena.

FORZA MILAN mogu samo reci i ponosan sam navijac Rossonera i lijepo cu zaspat veceras znajuci da smo protiv tih "vanzemaljaca" odigrali odlicno :D
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

BatvasTZ
Kontakt:

Post Postao/la BatvasTZ » 28 mar 2012, 22:54

A ovog Buffona napasti i komplexasa Boze sacuvaj...
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 mar 2012, 22:55

dobra utakmica milana, cestitke, posebno stare adze su dobro odigrale, nesta je uvijek bio doktor, kako sam strucno messija otrese kad je dobio zuti

barcelona nije bila prava, neodlucni smo bili u napadu u zavrsnici, al i milan je, realno je bilo 2 2 da je zavrsilo, al ovako bolje za milan, a ni za nas nije lose, bice zanimljiv revans

ovaj sto govori da je milan igro kukavicki nema pojma, real je igro sest put kukavickije pa je gubio, milan jest igro defanzivno, al nije bila prljava igra

dobar je bio i sudija, navijaci milana takodje sjajno navijanje, jednostavno sve je bilo na nivou, a revans ce tek da bude spektakl

u revansu cete vidjeti drugu barcu, koja ide puno konkretnije na gol u sigurno ce puno vise sijevati, a slabost milana najveca je fizicka sprema jer ste jedva izgurali utakmicu do kraja, al i to je vjerovatno posljedica rovitosti igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.