Prijedor je napisao/la:
Gledao sam utakmicu uzivo zato ti i kazem to, ne pricam gluposti...
Prosao golmana i dao gol?? Nemoj pricati gluposti bolan. I sam znas da je faul bio i sudija ga svirao i stali su svi gostujuci igraci, cijela odbrana i golman i ovaj ga je samo zaobisao uopste nije sutirao i dao gol kako ti to kazes...
Imali ste srece kada je izasao onaj iz Sirokog 1 na 1 sa golmanom imao zicer najbolju sansu na utakmici vi niste sigurno bolje imali i promasio je... Traljavo sutirao...
Sve u svemu ja ono sto sam vidio je katastrofa, barem po meni... Nista vi bolje ne igrate od Rudara koji je primio 5 golova od Zeljeznicara.
Kazes jako ste dobro igrali, ne znam onda kako ste prije igrali... Ja sam samo vidio negodovanje istocne tribine na kojoj sam bio smjesten. Pola istoka i zapada izaslo vec u 80toj minuti, psovke igracima ma sve i svasta... Svako ko je bio na utakmici rece da je to bilo sve sem dobre igre...
Sem onoga cupe 79tke nijedan me nije nesto posebno ocarao... Btw Staka usao na poluvremenu sta je reci?
pa normalno da je bio faul to ja i tvrdim,a realno boli mene ona stvar sto su gostujuci igraci stali,prednost se pusta,pogotovo ako je jbte covjek u gol sansi,kakvo prekidanje igre.dalje siroki je imao tu sansu pred kraj,i to je sve od njih.ako smo mi katastrofa sta su tek onda oni pokazali.jesi vidio statistiku nakon utakmice?vjerovatno nisi.jesi vidio akciju kakva je bila,pa je onda krunic sutirao glavom golman sirokog lagano se pomirio sa golom,samo gleda a ono stativa.
joj objektivnosti majko moja gori sam ja sto se s tobom raspravljam.vidim da zelis popljuvati samo borac ali dobro neka.lazes da su igracima psovali istok i zapad,jer su igraci dobili aplauz i cak je jedan momak usao na atletsku i zagrlio ih sve jednog.nemoj lagati,ljudi ce ti povjerovati,pa ce svasta pomisliti.cuj nista vi ne igrate bolje od rudara koji je primio od zeljeznicara 5 golova.a sta covjek izjavi.ajd dobro,u prijedoru cemo vidjeti taj rudar na djelu,i novog strucnjaka na klupi.ja tebi tvrdim da ako borac odigra kao protiv sirokog izgubicete ladno 0:3.samo ako igra i zalaganje bude kao na sirokom.zivi bili pa vidjeli.
sto se stakica tice,trener je stavio srdju knezevica u prvih 11 on je los bio onda je stakica ubacio kasnije,mislim da ce staka sad pocinjati utakmice.
znaci nema sta,vidimo se u prijedoru,nadam se da neces biti "objektivan" ko sad.