AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
ubjedjen sam da bi maxi rijesio onaj robinhoj promasaj,sto prije udje to bolje,naravno umjesto robinha(pile) 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E ovo su one tekme kad Pato previse fali s svojom brzinom....ispada da najvise on fali, a ne SIlva !! steta za sanse Ibrine i Robinhove
Vi ste prvaci Italije, sramota onako igrat.Osasuna je veci i jaci pritisak pravila i pobijedila Barselonu.rastafarian je napisao/la:@ JavierPortillo objasnio siJavierPortillo je napisao/la:Ne mozes ti protiv Barce igrat kako ti hoces nego onako kakvu ti ona igru nametne i koliko ti dozvole. Milan igra bas onako skolski, kako su uvijek igrali (ostali vjerni filozofiji) i onako kako bi trebali igrati protiv Barce. Prepusti igru protivniku na momente (mada se ne pitaju mnogo sada) a kada napadaju - napadaju direktno i cesto vrse presing na zadnju liniju Barce. Allegri je pametno usao u ovu utakmicu, a da je Robinho pogodio ono, ko zna kako bi se stvari odvijale. 0-0 mozda ne bi ni bilo lose za Milan, ali sumnjam da ce tako ostati.Buffon je napisao/la:Milan nece ni da igra fudbal, ceka greske, heh nemaju muda uopste.Sramota za prvaka Serie A da ceka kao Getafe pred golom.
Seedorf i Nesta su me ugodno iznenadili, uprkos godinama - ostali klase.
Samo hrabro u nastavku.
I ja sam se pitao kako bi se odvijalo da je pao onaj rani gol Robinha, možda bi se to čak i negativno reflektovalo na Milan, možda bi došlo do opuštanja, a Barca bi igrala još dinamičnije (što je općenito očekivati u drugom pol.)
Eh sada ćemo vidjeti na čemu je ova ekipa Milana, mada bi po meni 0:0 bilo ravno minimalnoj pobjedi. Ipak ne primiti gol kući mnogo znači u K.O. fazi. A uz Nestu i Sedorfa bih izdvojio i Boatenga, konstantno vrši pritisak, napada, i svojom borbenošću je pobrao moje simpatije.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
Samo da neprimite gol...to je najvaznije
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Taktika je bila odlična, a to što Robinho i Ibra mašaju 100% šanse, to nije Allegrijev problem ... da su te dvije lopte ušle sad bi ovdje bili hvalospjevi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogle bi ove propustene prilike puno da kostaju Rossonere u nastavku, jer nisu smjeli dozvoliti da ne iskoriste onakve zicere, ali sta je tu je
Barca kao i ocekivano, imala inicijatvu i posjed lopte, od mozda 5 min pa nadalje, iako su i oni imali par odlicnih prilika, mora se istaci odlicna igra ministra odbrane Neste kao i Mexesa nazad, i onaj odlican start i blokirana prilika od strane Bonere, a o Seedorfu je suvisno govoriti, jednostavno legenda

Cudno da nije bilo nijednog kornera na tekmi dosad

Barca kao i ocekivano, imala inicijatvu i posjed lopte, od mozda 5 min pa nadalje, iako su i oni imali par odlicnih prilika, mora se istaci odlicna igra ministra odbrane Neste kao i Mexesa nazad, i onaj odlican start i blokirana prilika od strane Bonere, a o Seedorfu je suvisno govoriti, jednostavno legenda

Cudno da nije bilo nijednog kornera na tekmi dosad

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 28 mar 2012, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rastafarian
- Kontakt:
Bespotrebno je tvoje spamanje ovdje. Ako ti je Milan antipatičan, možeš lijepo otići sa teme i liječiti kompleks na nekoj drugoj temi. Ne bih uopće da ulazim sa tobom u diskusiju o pritisku Osasune i toj tekmi jer je to priča za sebe..ovo je ipak CL, 1/4 finale ..Buffon je napisao/la:Vi ste prvaci Italije, sramota onako igrat.Osasuna je veci i jaci pritisak pravila i pobijedila Barselonu

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Gori sve na san siru, respect za atmosferu. Nadam se da ćete pobjediti. 

- muha milanez
- Kontakt:
Ambrosini odlican veceras,sve pohvale.. 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovaj sudija je kriminalac, gledam samo za sta je Seedorf dobio zuti karton, a Messi pravi gori faul i ne dobija zuti, ovim padavicarima sve se zivo svira....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ambro utakmica ko iz najboljih dana. Mada me i ovaj Antonini pozitivno iznenadio. Samo da ga ne ureknemmuha milanez je napisao/la:Ambrosini odlican veceras,sve pohvale..

- muha milanez
- Kontakt:
jahh i on isto,urbydilajla je napisao/la:Ambro utakmica ko iz najboljih dana. Mada me i ovaj Antonini pozitivno iznenadio. Samo da ga ne ureknemmuha milanez je napisao/la:Ambrosini odlican veceras,sve pohvale..

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
igraci Milana moraju poraditi na primanju lopte u fazi napada, Ibra i Emanuelson su upropastili dvije izgledne prilike
Ma ruku na srce ovaj rezultat bi bio odličan za Milan, kada se uzme u obzir kako su ih povrede sasrale ove sezone. U revanšu se ni Barca ne bi smjela puno kockati, jer 1 gol u gostima i ode sve u vodu.muha milanez je napisao/la:jahh i on isto,urbydilajla je napisao/la:Ambro utakmica ko iz najboljih dana. Mada me i ovaj Antonini pozitivno iznenadio. Samo da ga ne ureknemmuha milanez je napisao/la:Ambrosini odlican veceras,sve pohvale..pa to jednostavno na ovom nivou mora bolje..
P.S. Evo Djamela

- senad_flamin
- Kontakt:
nisam ti ja kriv sto glumite jak tim, prvaka Italije, a Juventusa ne mozete da nadigrate a protiv Barse kao Getafe igrate.Sramota i kasnije se nesto dicite po Serie A, nema u CL sudija da vam pomognu.rastafarian je napisao/la:Bespotrebno je tvoje spamanje ovdje. Ako ti je Milan antipatičan, možeš lijepo otići sa teme i liječiti kompleks na nekoj drugoj temi. Ne bih uopće da ulazim sa tobom u diskusiju o pritisku Osasune i toj tekmi jer je to priča za sebe..ovo je ipak CL, 1/4 finale ..Buffon je napisao/la:Vi ste prvaci Italije, sramota onako igrat.Osasuna je veci i jaci pritisak pravila i pobijedila Barselonu
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Umalo da ih klepimo al nea veze
.Prvo poluvrijeme je gotovo, drugo ce tek da se odigra. Na Nou Campu se svasta moze desiti, ali me brine i sto tamo necemo biti kompletni pogotovo ako se Nesta povrijedio. Robinha neka na klupi El Shaarawy odlican. Bonera extra a Anto utakmica zivota !!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bonera i Antonini nemam rijeci
..ebo mater toliko smo kudili Boneru , a covjek ovih zadnjih utkamica igra odlicno..zaista je bio fenomenalan sa Antoniniem
..jest da su spori sa barcelonom, ali ljudi su sa Nestom dole vladali...Nesta sa 36 godina bog otac svoje pozicije...pa ebo mater on bez povrede moze jos komotno 2 godine odigrati na ovom nivou..neka je star, ali njega treba ostaviti i narednih sezona

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja prezadovoljan, al onaj promasaj Robinha je prevršila svaku mjeru pa ono nije normalno 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sad gledam na kraju nesto Nestu policija pretresa, haman traze Messija 

oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.