FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Senad_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Senad_tm87 » 28 mar 2012, 19:23

Musa: I Barca izgubi, zašto ne bi Željo?

Odgovor: Jer si jedan jedini, jer si nepobjedljiv i naprijed Željo, naprijed moja ljubavi !!!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 28 mar 2012, 19:31

UPS je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstveno :!: ali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju ;)
Daj čovječe dosadan si. Koliko lik treba biti poremećen pa stalno pisati jedno te isto??? Da je Željo u kyrcu kao tvoj famozni klub, ja ne bih mogao razmišljati o bilo čemu osim o svom klubu, što znači, ili nisi sav svoj ili ti je jednostavno dosadio tvoj kvaziklub koji nema rezultata godinama, pa dođeš ovdje neke dječije fore pisat ne bi li klince napalio da se tema zafunta. Jadno!
najjadnije je ne znati istinu ili ne htjeti saznati istinu. a po tvom postu vidim koliko to boli kad se ona sazna. ali, sta da se radi, pa i real ima dugove...vi jos imate i duzi niz pobjeda... zar nije sve tako super??[/quote]
Dug nam je isti ali zato imamo duzi niz pobjeda i na korak smo od uzimanja obje titule.. Gdje ste vi? Sta je sa vama?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 mar 2012, 19:38

Dug je tacno 1,3 miliona KM.. kao i kod mladjih komsija..,ali pored toga.. nasi igraci imaju redovne plate, prvi na tabeli, prvi u europi po nizu pobjeda... produzujemo sa najboljim igracima lige po 4 godine...dovodimo vrhunske igrace, prodajemo igrace samo za prihvatljivu cijenu...u ovom navedenom se ne mogu naci mladje komsije.. qrcimo se jer mozemo BAS!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2012, 19:42

nime_tm87 je napisao/la:Dug je tacno 1,3 miliona KM.. kao i kod mladjih komsija..,ali pored toga.. nasi igraci imaju redovne plate, prvi na tabeli, prvi u europi po nizu pobjeda... produzujemo sa najboljim igracima lige po 4 godine...dovodimo vrhunske igrace, prodajemo igrace samo za prihvatljivu cijenu...u ovom navedenom se ne mogu naci mladje komsije.. qrcimo se jer mozemo BAS!
to je dug prema poreznoj ;) oni imaju još hejbet dugova, a mi nemamo :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 mar 2012, 20:00

Da se mi okrenemo Zrinjskom i Borcu, dosta vise o dugu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 mar 2012, 20:03

"Niz pobjeda nogometaša Bosne je nastavljen, a niz pobjeda lidera Premijer lige Željezničara je prekinut. To bi u najkraćem bila konstatacija nakon današnjeg prijateljskog susreta Bosne i Željezničara koji je pred negdje oko 500 gledalaca odigran na stadionu Luke. Željezničar je na ovu prijateljsku utakmicu došao u trenutno najjačem sastavu i izostali su samo povrijeđeni igrači. Trener Amar Osim je na teren poslao sljedeću postavu: Bukvić, Stanić, Hajradinović, Bogičević, Vasilić, Stančevski, Jamak, Svraka, Adilović, Bekrić, Čolić, dok su na poluvremenu ušli i Karić, Zeba, Čutuk, Hasanhodžić i Bešlija. S druga strane trener Bosne Adnan Fočić je hrabro na teren poslao jednu vrlo ofanzivnu postavku: Bekan, Alijagić, Genjac, Hodžić, Krajišnik, Ferhatović, Agić, Fočić, A.Hodžić, Čabaravdić i Ćesa, s tim da treba reći da je Ferhatović igrao na poziciji zadnjeg veznog, Hodžurda na stoperu, a Krajišnik na lijevom boku. U prvom poluvremenu je Bosna bila bolja na terenu i prikazali su veliku borbenost, te propustili neke prilike, dok je Željo imao tek jednu ozbiljniju. U 55.minuti, Fočić pravi „hokejašku“ izmjenu, pa na teren idu i Alić, Mahmić, Lepić, Šeta, M.Hodžić, Alihodžić, Pulić, Galić i Puščul, ali Bosna nije ništa slabija na terenu, nego izgleda čak i zrelije. Željezničar je malo preuzeo terensku inicijativu, ali bez prilika, dok je Bosna puno opasnija i kao nagrada stiže pogodak Puščula nakon lijepe akcije Šete u 87.minuti. Do kraja se ništa nije mijenjalo, tako da je Bosna slavila sa 1:0 i tako došla do velike pobjede koja će sigurno dodatno podići samopouzdanje uoči gostovanja u Hadžićima, ali i inače za nastavak sezone. Treba reći i da je lijepo bilo vidjeti prilično ispunjene tribine stadiona Luke sa gostujućim navijačima koji su stvarali dodatni štimung i samo se možemo nadati da će Bosna uskoro doći u situaciju da klubove poput Željezničara dočekuje i u prvenstvenim ogledima."
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2012, 20:24

SLIKE SA TEKME :D
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=72" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 28 mar 2012, 21:18

likusa je napisao/la:"Niz pobjeda nogometaša Bosne je nastavljen, a niz pobjeda lidera Premijer lige Željezničara je prekinut. ."
Nije niz prekinut racuna se liga ;) da je drugacije ne bi racunali niz jos od Lukavca,gdje nas je Radnicki pobjedio na godisnjici.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 mar 2012, 21:26

Hard Bass je napisao/la:
likusa je napisao/la:"Niz pobjeda nogometaša Bosne je nastavljen, a niz pobjeda lidera Premijer lige Željezničara je prekinut. ."
Nije niz prekinut racuna se liga ;) da je drugacije ne bi racunali niz jos od Lukavca,gdje nas je Radnicki pobjedio na godisnjici.
a dobro ovo je manje vise "sala" naravno da se pikaju samo zvanične tekme
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 28 mar 2012, 21:56

Danas sam bio na tekmi, i ako ovako bude u Mostaru tesko bez 2-3 komada... Msm Bosna je 3. liga (trenutno prvi) i sve je to malo zabrinjavajuce jer su nasi najbolji igrali osim par povrijedjenih igraca... Nismo stvorili2-3 prave prilike :(

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 28 mar 2012, 21:58

ma pusti to, i prosle godine je bilo 1:1 u Visokom, doduse tad je igrao drugi tim, ali opet to nije pokazatelj, sta ti znas zbog cega je ova utakmica igrana, i sta je Amar imao u glavi

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 mar 2012, 22:00

cestitam bosni na pobjedi!!!

zna se da zeljo ne igra dobro kad su u pitanj prijateljske utakmice... :lol:

bolje ovde poraz nego u mostaru... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 28 mar 2012, 22:04

Ma naravno, vec me iznenadilo, ja kontam ocel o-4 ili o-5 :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 22:47

Ja više volim što je ovako ispalo. Izgubili smo 1-0 od nižerazredne ekipe, dovoljan pokazatelj čim nema zalaganja da se ne može pobijediti bilo ko. Lijepo upozorenje pred utakmicu u Mostaru. Inače da smo ih nabili 5-0, bilo bi ''Razvaljujemo, svi nas se plaše...''!! Ovako će im ovo Amar nabijat na nos sve do nedjelje. :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 mar 2012, 22:52

dexteron je napisao/la:Danas sam bio na tekmi, i ako ovako bude u Mostaru tesko bez 2-3 komada... Msm Bosna je 3. liga (trenutno prvi) i sve je to malo zabrinjavajuce jer su nasi najbolji igrali osim par povrijedjenih igraca... Nismo stvorili2-3 prave prilike :(
u pripremnim smo sad gotov pa svaku ili izgubili ili je bio x...
a prije početka sezone smo svaku dobijali u pripremnim i počelo prvenstvo i los start...
normalno nije lijepo izgubiti ali pripremne sluze da učis na greskama i da se uigravaju i probavaju neke mogucnosti..
bitno je da u nedjelju igraci ne misle na tekmu protiv borca na koju sam iskreno i ja zaboravio a vidim i vi ovdje...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 mar 2012, 23:13

Ovo danas u visokom je bila antipropaganda fudbala naso igrali mozda 14 posto od svojih mogucnosti, cak i ono protiv Travnika je bila utakmica za ovo, previse zajebancije danas vjerujem da ce im opaljivanja po djepu, onoj jadnoj Bosni trebalo je koji go strpat, al kazem 10 posto su svi igrali od svojih mogucnosti

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 28 mar 2012, 23:18

Ni ja ne shvatam ove prijateljske, dal je to sto protivnici zagrizu, ipak im je cast ugostiti Zelju, ili je do naseg ne zalaganja, ili je to ipak neka finta od Amara za opustanje igraca ili dotezanje atmosfere(ono mora i Zeljo izgubiti jednom, evo izgubio je hajmo sad nastavit pobjedjivati :lol: )...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 mar 2012, 23:20

Radi popularazijacije kluba u manjim sredinama, to je zvanicno obrazlozenje bilo kad smo igrali u Olovu, ma ovo je isto kad se raspodjele i na dva igraju ja mislim da su na dva na trening motivisaniji

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 mar 2012, 23:39

To je normalno, relaksirajući trening sa loptom, to su prijateljske, nema potrebe za nekom agresivnošću , čuvaju se povreda.Igrači su prošli pripreme i u dobrom su nizu, sada je loše ulaziti u bilo kakav rizik, opušteno, to ništa ne znači.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 mar 2012, 23:40

tu i tamo je napisao/la:Ni ja ne shvatam ove prijateljske, dal je to sto protivnici zagrizu, ipak im je cast ugostiti Zelju, ili je do naseg ne zalaganja, ili je to ipak neka finta od Amara za opustanje igraca ili dotezanje atmosfere(ono mora i Zeljo izgubiti jednom, evo izgubio je hajmo sad nastavit pobjedjivati :lol: )...
Ma ima tu i jednog i drugog i svega...normalno je ovo sto ide ovako,pogotovo na prijateljskim utakmicama koje se desavaju izmedju dva kola.
Normalan trening da se preznoje,iako je normalno i Amar je sigurno misljenja da se ovakve utakmice trebaju lagano dobijati,desi se i da se ovako zavrsi.Bosna imala pregrst motiva,a nasima motiv ni u peti nije vec kako izaci bez povrede...Generalno je bitno da su se malo oznojili.Trening utakmica izmedju dvije nase ekipe je jaca ako cemo realno.Sve je to u redu,a mozda je ovo i pozeljno da bude ovako.Zna se i zbog cega.Niko nije naivan a Amar ponajmanje.Hiljadu stvari je ovde u pitanju i nije mogla bolja vijest u medijima izaci nego ova da je Zeljo sa prvim timom izgubio od Bosne.Neka je ovako,a meni je najbitnije da niko novi nije osvanuo sa nekom povredom.
Amar je fakat cudo,ne prestaje da me odusevljava.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, ErosViverosViv, tiagofaria25 i 44 gosta.