FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 28 mar 2012, 16:03

Semper je napisao/la:Pročitah danas da je dug Željezničara 1.9 miliona KM identičan dugu Sarajeva. Sad ko tu laže ili naša uprava da odplaćuje dug ili Avaz?
pa kao sto je rekao Dzelo znaci iz kluba lice a ne mahalska ili rodbinske veze :D posto ovdje na forumu opcenito svi svakog znaju :lol: redovne obaveze se ispunjavaju bez kasnjenja dok se stari dug pomalo i ponekad uplacuje ,na drugom portalu barataju sa podacima da je dug FK Željezničar 820.000 KM (dug sa kamatama 1.330.000) itd.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 mar 2012, 16:07

vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstveno :!: ali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 16:23

vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstveno :!: ali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju ;)
Daj čovječe dosadan si. Koliko lik treba biti poremećen pa stalno pisati jedno te isto??? Da je Željo u kyrcu kao tvoj famozni klub, ja ne bih mogao razmišljati o bilo čemu osim o svom klubu, što znači, ili nisi sav svoj ili ti je jednostavno dosadio tvoj kvaziklub koji nema rezultata godinama, pa dođeš ovdje neke dječije fore pisati ne bi li klince napalio da se tema zafunta. Jadno!
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 29 mar 2012, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 28 mar 2012, 16:26

vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstveno :!: ali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju ;)[/quote]

Daj čovječe dosadan si. Koliko lik treba biti poremećen pa stalno pisati jedno te isto??? Da je Željo u kyrcu kao tvoj famozni klub, ja ne bih mogao razmišljati o bilo čemu osim o svom klubu, što znači, ili nisi sav svoj ili ti je jednostavno dosadio tvoj kvaziklub koji nema rezultata godinama, pa dođeš ovdje neke dječije fore pisat ne bi li klince napalio da se tema zafunta. Jadno![/quote]
Nije stvar u tome nego neki Ne navijaju za Sarajevo sto ga vole vec sto mrze Zelju. Da ne bude zabune ima i na drugoj strani takvih, al' po mom iskustvu s njima znatno manje ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2012, 16:36

Sarajlijc@ je napisao/la:Bolje ti je vozom ici ;)
nema voza u terminu koji bi mi odgovaro, a ne daje mi se cener za kartu do Visokog ;) Da mi je starog nafurati da odemo do tamo grmilo bi :D
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 mar 2012, 16:47

vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstveno :!: ali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju ;)[/quote]

Daj čovječe dosadan si. Koliko lik treba biti poremećen pa stalno pisati jedno te isto??? Da je Željo u kyrcu kao tvoj famozni klub, ja ne bih mogao razmišljati o bilo čemu osim o svom klubu, što znači, ili nisi sav svoj ili ti je jednostavno dosadio tvoj kvaziklub koji nema rezultata godinama, pa dođeš ovdje neke dječije fore pisat ne bi li klince napalio da se tema zafunta. Jadno![/quote]

Pa mislim da uefina pravila nalazu da ne smijes imati dugove ili ne biti u stanju iste redovno otplacivati, sto ne vjerujem da je slucaj sa nama. Medzutim taj tekst sto si postavio bas je ono ostar pravo. Ako pogledas na sportsport.ba slika je mnogo drugacija ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 mar 2012, 16:55

voltron30 je napisao/la:vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstveno :!: ali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju ;)

najjadnije je ne znati istinu ili ne htjeti saznati istinu. a po tvom postu vidim koliko to boli kad se ona sazna. ali, sta da se radi, pa i real ima dugove...vi jos imate i duzi niz pobjeda... zar nije sve tako super??

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2012, 16:58

Ponovo je potpisan reprogram dugova za sve klubove, što znači "tresla se gora..."

e UPS samo ti piši, dobar si ti momak vidim ja po tvojim postovima.Reci nam istinu o našem klubu, lijepo je to.Jbg klub nam više nije na onom nivou od prije 5 - 6 godina, znam ja da bi volio da je tako, ali nije drug ;)
Mogo bi se malo zabaviti i oko svog kluba, ima neki bokser gore kod vas, pa neki opasni manager.
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 17:05

najjadnije je ne znati istinu ili ne htjeti saznati istinu. a po tvom postu vidim koliko to boli kad se ona sazna. ali, sta da se radi, pa i real ima dugove...vi jos imate i duzi niz pobjeda... zar nije sve tako super??
Meni je jadnije nabit 1500 postova, a ne znati ispravno citirati rečenicu. Ovo ostalo, nema potrebe da komentarišem, ti si u nekom svom svijetu.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 mar 2012, 17:05

voltron30 je napisao/la:''Na osnovu zvaničnih podataka iz Porezne uprave F BiH računajući i kamate najviše je dužan zenički Čelik - 4.132.000 KM. Slijede Sloboda sa 3.864.000 KM, pa Željezničar 1.330.000, te Sarajevo 1.298.000. Peti na neslavnoj tabeli je FK Olimpic, koji je po osnovu neplaćanja poreza Federaciji „kratak“ 306.000 KM. HŠK Zrinjski je prema PU u dubiozi 287.000 KM, a njegov gradski rival FK Velež 145.000 KM. Među dužnicima još je i Zvijezda iz Gradačca – 83.000 KM.''

Ovako kažu zvanični podaci.
Moze li mi neko objasniti kako mi i Sarajevo imamo skoro identican dug? Tko koga ovdje laze? Oni imaju mininamlo 3.000.000 KM duga.

NOTE: Aco reaguj vise, da je neko od nas dosao na njihovu temu i poceo provokatorski pisati, mi bih odmah ban dobili!

Evo nasao sam stadion kakav bi nama najvise lezao. Pogledajte na http://www.google.ba/imgres?q=magdeburg ... _Dw&zoom=1" onclick="window.open(this.href);return false;
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 mar 2012, 17:31

Ovo su "samo"dugovanja prema poreznoj upravi dakle porezi,i to se ja mislim nije vracalo zbog toga sto postoji mogucnost njegova otpisa kao sto je to uradjenjo u rs. A ovo je samo dio koliko ima dugovanja prema igracima,bankama i ostalim u cemu sarajevo prednjaci sa 2 mil vise od nas . I kao sto je napisano prosle god smo vratili 800 000 duga u sta mislim samo mali dio spada na dug prema poreznoj. Ako ima neko kompetetniji neka nam malo objasni.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 mar 2012, 17:36

UPS je napisao/la: najjadnije je ne znati istinu ili ne htjeti saznati istinu. a po tvom postu vidim koliko to boli kad se ona sazna. ali, sta da se radi, pa i real ima dugove...vi jos imate i duzi niz pobjeda... zar nije sve tako super??
Stvarno prosvjetli nas, de reci nam jos po nesto o nasem klubu.
Trenutno ste u kur.cu(plave dame oprostite), 20000 KM duga vam stvara problem i ti i dalje nasao nesto da prdis.
NO PYRO NO PARTY

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 mar 2012, 17:38

Kako to sad ispade da vi imate veci dug nego mi, gdje su vam ti silni milioni :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 mar 2012, 17:39

Usporedi nasu i vasu glavnicu, pa ti vidi kome ce biti lakse otplatiti :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 28 mar 2012, 17:41

Kakvi dugovi, mene vise zanima koliko nas konta ici u Mostar, ja ici onako "turisticki" na kaficu pa navecer na tekmu, i necemo se moci ofirati kao Pitari u Vrapcicima, a lijepo je otici onako sjesti na tribinu pogledati Zelju, par jarana me izradilo kazu, ma ima na "Moja TV"... znam ima, al mene vuce da ja odem.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 28 mar 2012, 17:42

Jeste, kako i drugi tako i mi imamo dugove i nitko se od nas ne zavarava da nije tako niti da je sve sjajno i bajno,ali je daleko bolje nego što je bilo i to je činjenica htio to netko drugi priznati ili ne.
Svatko nek se brine o svom poslu i o svom klubu !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 mar 2012, 18:12

adnanhz je napisao/la:Kako to sad ispade da vi imate veci dug nego mi, gdje su vam ti silni milioni :roll: :lol:
Nije bas tako jednostavno kako mi se cini da ti to gledas.Ovi dugovi se ne odnose na ukupne dugove klubova nego na dugove klubova prema poreznoj upravi.To nisu kompletni dugovi klubova.Vi to najbolje znate u zadnjih par dana i na velike dugove prema bivsim igracima,trenerima,funkcionerima raznoraznim itd.,a imate i mnogo firmi koje vas tuze.Pored poreznog duga ima jos mnogo dugova koji moraju da se vrate.Stvar je vrlo jasna,a to je da je Zeljo obratio paznju na vracanje dugova na druge strane i te probleme gotovo rijesio.Sa Sarajevom to nije slucaj.
Zeljo je prema mom nekom razmisljanju sada ukupno kao klub duzan oko 1.700,000 km,i sada kada se skine lova sa ovim dogovorom,dug ce biti jos manji,najveci dug je prema poreznoj i on evo iznosi 820 milja ako sam dobro vidio.Ostaje to i jos vjerovatno nesto malo duga prema ostalima,a to se dobro vec smanjilo.Zeljo je na odlicnom putu da sve to ispravi i da bude pozitivna nula,plus ekipa koju imamo,plus redovne plate i daljnje placanje poreznoj upravi i daljnji nikakvi dugovi prema bilo kome drugom.Dalje slijedi evropa,lova od toga,vrlo moguce i neki daljnji transferi,vjerovatno i jaci sponzori i to u perspektivi izgleda mnogo ljepse.Sa Sarajevom to nikako nije slucaj.Ukupni dugovi su mnogo veci,mnoge obaveze nisu placane duzi niz godina,i sada se to sve srusilo na ovu upravu koja ne zna gdje joj je glava,i gdje sta prije mora platiti.Ogroman dug imate.A nema odakle da se nadje novac.Gotovo nemoguce izlazite na kraj i za tekuce stvari,nema sponzora,nema transfera,nesto malo od evrope sto je kapnulo vec je progutano itd. Tako da uz ovo malo duze objasnjenje tvoja recenica ipak ispada malo neozbiljna,a kod vas je klupska situacija vise nego ozbiljna,za razliku od nase,koja se vidno popravila u svim segmentima.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 mar 2012, 18:41

Bravo @Boccaccio... Ovdje neki ne zele da razmisljaju svojom glavom, i mi kao manijaci, a i nase komsinice.. Dug kluba ne cini samo dug prema drzavi, odn. poreznoj upravi, nego i 1000 drugih, prema firmama, osobama, igracima, trenerima, dobavljacima, i sl. Kod Želje je to haman rijeseno, dok kod pitara koji se sje*aše razmisljajuci o nama i o tome gdje su nasi milioni (a vide da imamo tim 15 puta bolji nego njihov, i sto im je zahladnilo na -11), nema dana a da se ne pojavi jos jedan koji zeli svoj keš (Janjos, Varesanovic, Arsenijevic, i 100 drugih) i opet nesto imaju obraza dolaziti i provocirati, a ne znaju razmisljati svojom glavom...

FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 mar 2012, 19:09

Bosna-Željo 1:0
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2012, 19:21

Niz je prekinut :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Kajkutenjoyer, kulinban1189, Lokomotifa i 50 gostiju.