pa kao sto je rekao Dzelo znaci iz kluba lice a ne mahalska ili rodbinske vezeSemper je napisao/la:Pročitah danas da je dug Željezničara 1.9 miliona KM identičan dugu Sarajeva. Sad ko tu laže ili naša uprava da odplaćuje dug ili Avaz?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa kao sto je rekao Dzelo znaci iz kluba lice a ne mahalska ili rodbinske vezeSemper je napisao/la:Pročitah danas da je dug Željezničara 1.9 miliona KM identičan dugu Sarajeva. Sad ko tu laže ili naša uprava da odplaćuje dug ili Avaz?
Daj čovječe dosadan si. Koliko lik treba biti poremećen pa stalno pisati jedno te isto??? Da je Željo u kyrcu kao tvoj famozni klub, ja ne bih mogao razmišljati o bilo čemu osim o svom klubu, što znači, ili nisi sav svoj ili ti je jednostavno dosadio tvoj kvaziklub koji nema rezultata godinama, pa dođeš ovdje neke dječije fore pisati ne bi li klince napalio da se tema zafunta. Jadno!vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstvenoali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju
![]()
nema voza u terminu koji bi mi odgovaro, a ne daje mi se cener za kartu do VisokogSarajlijc@ je napisao/la:Bolje ti je vozom ici
Daj čovječe dosadan si. Koliko lik treba biti poremećen pa stalno pisati jedno te isto??? Da je Željo u kyrcu kao tvoj famozni klub, ja ne bih mogao razmišljati o bilo čemu osim o svom klubu, što znači, ili nisi sav svoj ili ti je jednostavno dosadio tvoj kvaziklub koji nema rezultata godinama, pa dođeš ovdje neke dječije fore pisat ne bi li klince napalio da se tema zafunta. Jadno![/quote]voltron30 je napisao/la:vraca, bas kao sto svojim igracima uplacuje zdravstvenoali, vi vise volite da citate i da vam se laze kako je sve med i mlijeko i kako bageri samo sto ne dodju
Meni je jadnije nabit 1500 postova, a ne znati ispravno citirati rečenicu. Ovo ostalo, nema potrebe da komentarišem, ti si u nekom svom svijetu.najjadnije je ne znati istinu ili ne htjeti saznati istinu. a po tvom postu vidim koliko to boli kad se ona sazna. ali, sta da se radi, pa i real ima dugove...vi jos imate i duzi niz pobjeda... zar nije sve tako super??
Moze li mi neko objasniti kako mi i Sarajevo imamo skoro identican dug? Tko koga ovdje laze? Oni imaju mininamlo 3.000.000 KM duga.voltron30 je napisao/la:''Na osnovu zvaničnih podataka iz Porezne uprave F BiH računajući i kamate najviše je dužan zenički Čelik - 4.132.000 KM. Slijede Sloboda sa 3.864.000 KM, pa Željezničar 1.330.000, te Sarajevo 1.298.000. Peti na neslavnoj tabeli je FK Olimpic, koji je po osnovu neplaćanja poreza Federaciji „kratak“ 306.000 KM. HŠK Zrinjski je prema PU u dubiozi 287.000 KM, a njegov gradski rival FK Velež 145.000 KM. Među dužnicima još je i Zvijezda iz Gradačca – 83.000 KM.''
Ovako kažu zvanični podaci.
Stvarno prosvjetli nas, de reci nam jos po nesto o nasem klubu.UPS je napisao/la: najjadnije je ne znati istinu ili ne htjeti saznati istinu. a po tvom postu vidim koliko to boli kad se ona sazna. ali, sta da se radi, pa i real ima dugove...vi jos imate i duzi niz pobjeda... zar nije sve tako super??
Nije bas tako jednostavno kako mi se cini da ti to gledas.Ovi dugovi se ne odnose na ukupne dugove klubova nego na dugove klubova prema poreznoj upravi.To nisu kompletni dugovi klubova.Vi to najbolje znate u zadnjih par dana i na velike dugove prema bivsim igracima,trenerima,funkcionerima raznoraznim itd.,a imate i mnogo firmi koje vas tuze.Pored poreznog duga ima jos mnogo dugova koji moraju da se vrate.Stvar je vrlo jasna,a to je da je Zeljo obratio paznju na vracanje dugova na druge strane i te probleme gotovo rijesio.Sa Sarajevom to nije slucaj.adnanhz je napisao/la:Kako to sad ispade da vi imate veci dug nego mi, gdje su vam ti silni milioni![]()