Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Ne želim više komentirati ligu u kojoj savez određuje prvaka
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Brotnjo jednostavno nema ekipe vise.Pa svi najbolji otisli,tko ce igrati??A i nema se koliko je se pricalo!!
-
- Kontakt:
nek si ti nama zdravo,a u sportu je sve moguce.ponekad se šljive okrenu na rogačeGrdan je napisao/la:Ne želim više komentirati ligu u kojoj savez određuje prvaka.
-
- Kontakt:
ija sam navijac brotnja li budimo realni brotnjo u ovom trenutku nema momcad za prvo mjesto, a da je uprava mislila ulazit u 1 ligu dovela bi 5-6 kvalitetnih igraca, a ne ovako odu dva glavna igraca , a ne dovede se niko iako je u nogometu sve moguce pa i to da brotnjo s ovom momcadi bude prvak ali u ovom trenutku je trogla najbolji u ligiremistarmo je napisao/la:nek si ti nama zdravo,a u sportu je sve moguce.ponekad se šljive okrenu na rogačeGrdan je napisao/la:Ne želim više komentirati ligu u kojoj savez određuje prvaka.

1950 <3
ako nekog zanima.....
nadjite post kad sam najavio da citluk nece uzet prvo mjesto...i ako uzme da je to sramota.....to sam rekao dok su najavljivali to isto......
gledao sam ih kontra igmana i tad je pukla sedmica....smijesno i jadno
igman je takodjer katastrofa odma da kazem....isto tako ako odluce da udju u visi rang naredne godine i uce....jer uvijek je tako.....
troglav nisam gledo....vjerujem da je jedina razlika sto ljudi treniraju...mozda im daju koju marku he he
cuo sam da su u konjicu sretno odigrali 2-2
uglavnom...troglav je sigurno i zasluzeno prvi na kraju sezone....e sta mogu u prvoj,,,mogu je i uzet a mogu i odma nazad.....kolko para toliko muzike.....
nadjite post kad sam najavio da citluk nece uzet prvo mjesto...i ako uzme da je to sramota.....to sam rekao dok su najavljivali to isto......
gledao sam ih kontra igmana i tad je pukla sedmica....smijesno i jadno
igman je takodjer katastrofa odma da kazem....isto tako ako odluce da udju u visi rang naredne godine i uce....jer uvijek je tako.....
troglav nisam gledo....vjerujem da je jedina razlika sto ljudi treniraju...mozda im daju koju marku he he
uglavnom...troglav je sigurno i zasluzeno prvi na kraju sezone....e sta mogu u prvoj,,,mogu je i uzet a mogu i odma nazad.....kolko para toliko muzike.....
-
- Kontakt:
Zukanović odbio ponudu Čelika
Iako je prvo u nedjelju, pa onda i sinoć (ponedjeljak) sa članovima uprave FK Čelik postigao sporazum o preuzimanju mjesta šefa stručnog štaba zeničkog kluba, Ibrahim Zukanović se predomislio i odlučio da ne prihvati ponudu sa Bilinog polja.
Iako je prvo u nedjelju, pa onda i sinoć (ponedjeljak) sa članovima uprave FK Čelik postigao sporazum o preuzimanju mjesta šefa stručnog štaba zeničkog kluba, Ibrahim Zukanović se predomislio i odlučio da ne prihvati ponudu sa Bilinog polja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, igrači se plaćaju. 200-400 KM, a još im se isplaćuju i putni troškovi.jasta je napisao/la:troglav nisam gledo....vjerujem da je jedina razlika sto ljudi treniraju...mozda im daju koju marku he he
Trenira se svaki dan.
Da, sretno izvučen bod u Konjicu. Sad očekujem pobjedu bez nekih većih poteškoća. A onda na tjedan opet u Konjic, gdje ne bi smjelo biti problema protiv Klisa.
Hayley <3
- benfica1923
- Kontakt:
a sta pricas bola?kakav savez?bolja ekipa od vas je i troglav i stolac i tomislav!!!!o cemu pricas bola......kakav savez,kad ste vi imali i suce ispocetka,al ste skontali da nemate ekipu da valja......pokupili pola mostara i sad vi ko nesss......nikad vise premier lige,mozete preboliti samo!!!!Grdan je napisao/la:Ne želim više komentirati ligu u kojoj savez određuje prvaka.
Navedi primjer kad je Brotnjo imalo suce ove sezonebenfica1923 je napisao/la:a sta pricas bola?kakav savez?bolja ekipa od vas je i troglav i stolac i tomislav!!!!o cemu pricas bola......kakav savez,kad ste vi imali i suce ispocetka,al ste skontali da nemate ekipu da valja......pokupili pola mostara i sad vi ko nesss......nikad vise premier lige,mozete preboliti samo!!!!Grdan je napisao/la:Ne želim više komentirati ligu u kojoj savez određuje prvaka.

- benfica1923
- Kontakt:
daj bola nemoj pisati nista vise...........sve se zna u ovoj drzavi bola,pa i sami igraci Brotnja priznaju da nemogu dobiti na strani,ako nemaju podmirene suce,gledao sam i Troglava i Brotnja,bolji su duplo,a i sama uprava Brotnja se pomirila da ove godine nece u 1.ligu,nego se traze bodovi vec za iducu godinu!!!!!!Tako ti je brate,tek iduce godine nesss,imate igraca dobri al je to neuigrano josss.............Grdan je napisao/la:Navedi primjer kad je Brotnjo imalo suce ove sezonebenfica1923 je napisao/la:a sta pricas bola?kakav savez?bolja ekipa od vas je i troglav i stolac i tomislav!!!!o cemu pricas bola......kakav savez,kad ste vi imali i suce ispocetka,al ste skontali da nemate ekipu da valja......pokupili pola mostara i sad vi ko nesss......nikad vise premier lige,mozete preboliti samo!!!!Grdan je napisao/la:Ne želim više komentirati ligu u kojoj savez određuje prvaka.
? Od početka sezone govori se da je Troglav kvalitetniji od Brotnja,a ne bi bili prvi da im savez nije dao 6 bodova
.
Uprava počela tražit bodove za iduću sezonu
.Nije Brotnjo od tih poslova,da su htjeli u 1. ligu Federacije na taj način ne bi se čekalo 4. sezone u ovoj ligi
.

- slogauskoplje
- Kontakt:
pustite covika, upravu je!
- benfica1923
- Kontakt:
svaka cast brate tako ti je i gotovo......bola ja pratim ovu j.....ligu ima vise od 10-ak godina,jos dok je bila liga Herceg-Bosne......Livnjak je napisao/la:pustite covika, upravu je!
Ako ne dira u Troglav,ne znači da je upravuLivnjak je napisao/la:pustite covika, upravu je!

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ssve utakmice igraju se u 15,30 sati osim utakmice u Visicima koja se igra u 16 satibadblueboylivno je napisao/la:Koja je satnica ovog kola? 15:30 ili 16:00?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čitam da Troglav igra u 16:00, vidim i na netu i u gradu na plakatima. Lik na Brotnjov pdf stavi u 15:00. Na Sloginoj stranici piše u 15:30 - jučer pisalo u 16:00. Prvoligaši igraju u 16:00.
Na stranici Saveza nema ništa.

Hayley <3
-
- Kontakt:
e sad vise nista mi nije jasno.U dopisu saveza za 18 kolo pise da su utakmice u 15,30 a izgleda klubovi po svom nahodjenjubadblueboylivno je napisao/la:Čitam da Troglav igra u 16:00, vidim i na netu i u gradu na plakatima. Lik na Brotnjov pdf stavi u 15:00. Na Sloginoj stranici piše u 15:30 - jučer pisalo u 16:00. Prvoligaši igraju u 16:00.
- benfica1923
- Kontakt:
Dodjite sat prije na utakmicu svoga voljenoga kluba..............a ne se raspravljati kad je,jesu vam minute bitne kad je klub u pitanju???remistarmo je napisao/la:e sad vise nista mi nije jasno.U dopisu saveza za 18 kolo pise da su utakmice u 15,30 a izgleda klubovi po svom nahodjenjubadblueboylivno je napisao/la:Čitam da Troglav igra u 16:00, vidim i na netu i u gradu na plakatima. Lik na Brotnjov pdf stavi u 15:00. Na Sloginoj stranici piše u 15:30 - jučer pisalo u 16:00. Prvoligaši igraju u 16:00.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.