FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 12:50

Mene ovaj UPS podsjeća na jednog lika koji stalno komentariše članke o Želji na jednom drugom sajtu, uvijek mu je nick ''bolo''. Svi se šprdaju s njime, a on jednako neke svoje nebuloze prosipa. Dao bih desnu ruku da je u pitanju ista osoba. :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 mar 2012, 12:58

voltron30 je napisao/la:Mene ovaj UPS podsjeća na jednog lika koji stalno komentariše članke o Želji na jednom drugom sajtu, uvijek mu je nick ''bolo''. Svi se šprdaju s njime, a on jednako neke svoje nebuloze prosipa. Dao bih desnu ruku da je u pitanju ista osoba. :D
i ja :lol: ! definitivno !
Željeznicar za život cijeli !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 mar 2012, 13:02

@mma_hz

nema potrebe da ga mi izofiramo, to on radi cim se pojavi na ovom forumu... on me podsjeca me kurvu koja ceka na ulici da je neko kara, 90 posto ce je ignorisati jer je ruzna, ali ima i 10 posto ljudi koji samo dovrse ono sto je on poceo... meni je zao sto uopste imate nekog takvog u svom taboru navijaca... :roll:

inace... ako zeljo ostane prvi na tabeli i poslije utakmice sa zvijezdom, to ce biti ukupno 100 put da je nas klub na celnoj poziciji lige... ujedno je to i rekord lige!!! sada smo na brojci od 96, a sigurno ce biti jos dva kola, mislim matematicki 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 mar 2012, 13:20

to ti ocito znas iz licnog iskustva...

a da ovi bubuljicari malo procitaju danasnji tekst iz h.a.v.z.a koji govori o dugovima klubova. Ili je bolje da ne procitaju :D :D

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 mar 2012, 13:58

UPS je napisao/la:to ti ocito znas iz licnog iskustva...

a da ovi bubuljicari malo procitaju danasnji tekst iz h.a.v.z.a koji govori o dugovima klubova. Ili je bolje da ne procitaju :D :D

drug da si rekao oslobodjenje hajd al avaz... to ti je novina u kojoj 2 ljudi imaju vss koji konstantno iznose neistine i koji rade sve kako im gazda kaze... ja tu novinu koristim samo kad sjedim na njoj kad se zadesim na sjeveru nekim cudom ( tipa zatvorena juzna tribina) :)

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 28 mar 2012, 14:01

Ma zna UPS sve ba,on trenutno sjedi u nekoj kafani sa Zujom i pise nam sa svoje nokie 3310 :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 mar 2012, 14:20

tm84 je napisao/la:
inace... ako zeljo ostane prvi na tabeli i poslije utakmice sa zvijezdom, to ce biti ukupno 100 put da je nas klub na celnoj poziciji lige... ujedno je to i rekord lige!!! sada smo na brojci od 96, a sigurno ce biti jos dva kola, mislim matematicki 8-)
A tek ovo za Adnana Gušu, inače trenera golmana :)

"Treba spomenuti i još jedan zanimljiv podatak, a to je kada je Željo posljednji put vadio loptu iz mreže.
Desilo se to 30. oktobra prošle godine u susretu 12. kola protiv Slavije u Lukavici kada je Željezničar slavio 5:1. Od tada je Željo odigrao devet utakmica, šest premijerligaših i tri u okviru Kupa i niti na jednoj nije primio pogodak. Adnan Gušo je branio u osam mečeva, a mrežu je sačuvao i mladi Semir Bukvić, koji je dobio šansu u 15. kolu protiv Leotara. To znači da Željezničar nije primio pogodak 810 minuta, a Gušo 720 minuta. U tom periodu Željezničar je igrao protiv Sarajeva (1:0), Kozare (2:0), Leotara (2:0), Širokog Brijega (1:0), Rudara (5:0), Travnika (1:0), te dva puta protiv Čelika u okviru Kupa (2:0, 0:0) i Borca (1:0).
"
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 28 mar 2012, 14:44

Gledajuci sinoc utakmicu velikog Reala I *malog* Apolona nisam mogao da se ne sjetim generacije koja je nazalost ispustila to veliko finale protiv Reala.I onda smo imali sjajne fudbalere,i onda je bio Osim na klupi.Falila nam je ta organizacija koju danas jedan Murinjo spominje kod kiprana.Liga im izvjesno nije toliko bolja,ako je uopste.ali zato imaju i terene za trening tokom sezone a i glavni teren je dovoljno dobar da fudbaleri mogu realizovati igru koja se zove fudbal.Spominjem ovo sto opet imamo sjajnu generaciju,opet je Osim na klupi ali takodjer imamo brazde na terenu pa Zeba ,Bekric i Kvesic npr.na onoj strani prema istoku vise razmisljaju kako da se ne povrijede nego da naprave neku pas igru.Pomocni teren na kojem bi se trebalo odrzavati ono sto je napravljeno na skupim pripremama je sve samo ne mjesto za odrzavanje takmicarske forme.Ovu nasu ligu smo apsolvirali,bar ove sezone ali ako hocemo nesto vise moramo imati tu organizaciju koja je gore citirana.Puno je stvari u kojima smo se digli na visi nivo,zato se nadam da ce se taj trend nastaviti.Ne bi bilo ni ovih desetak bodova prednosti da nije bilo mira u kuci,kvalitetnih i strucnih priprema itd da ne nabrajam ali kako se veli =zbog ove pjesme nazad se ne smije=i stoga nas Zeljo mora nastaviti sa dizanjem letvice

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2012, 14:46

Ma pustite UPS-a pametnicu, nego ima li neko da zna koja je cijena autobuske vožnje do Visokog ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 28 mar 2012, 14:48

Zar Željo ne vraća dugove ne znam šta ovaj kaki. http://****/index.php?option=com ... Itemid=185
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 mar 2012, 14:53

Po ovome Evropa je daleko :roll:

slika
slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2012, 15:03

voltron30 je napisao/la:Mene ovaj UPS podsjeća na jednog lika koji stalno komentariše članke o Želji na jednom drugom sajtu, uvijek mu je nick ''bolo''. Svi se šprdaju s njime, a on jednako neke svoje nebuloze prosipa. Dao bih desnu ruku da je u pitanju ista osoba. :D
Ili BORDO.ODIN :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 mar 2012, 15:04

bagrcavi je napisao/la:Ma pustite UPS-a pametnicu, nego ima li neko da zna koja je cijena autobuske vožnje do Visokog ?
ako si iz sarajeva odes do stadiona grbavice mada sumnjam da ce se tamo igraci okupljat i utrpas se sa nekim igračem jer oni idu sa autima..kod bekrica nema vise mjesta :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 mar 2012, 15:11

pa nisu ludi da ne puste da svi izgube pare od evrope i imaju još manje para. uvijek isto.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 mar 2012, 15:12

bagrcavi je napisao/la:Ma pustite UPS-a pametnicu, nego ima li neko da zna koja je cijena autobuske vožnje do Visokog ?
‎9.80 KM povratna :)
Željeznicar za život cijeli !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2012, 15:14

Bolje ti je vozom ici ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 15:47

Premijerligaši lakše do licence za Evropu

''Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine reprogramirat će dugove fudbalskim klubovima kako bi isti ispunili uslove za dobivanje licenci za eventualni nastup na evropskoj sceni.

Na današnjem sastanku čiji je inicijator bio Komitet za normalizaciju FSBiH prisustvovali su predstavnici bh. premijerligaša (Željezničar, Sarajevo, Zrinjski, Široki), članovi Komiteta za normalizaciju, te predstavnici Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine.

Postignut je dogovor o odgodi plaćanja dugova za šest mjeseci, a za naš portal to je potvrdio i direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.

"Predstavnici Poreske uprave bili su kooperativni i shvatili su probleme u kojima se nalazimo. Postignut je dogovor o odgodi plaćanja dugova za šest mjeseci, no to je samo privremeno rješenje. U proceduri je usvajanje zakona vezano za ovu problematiku i nakon što se isti usvoji trebat ćemo sklopiti ugovor o tome kako ćemo vraćati dugove", istakao je Muahremović.''

Ipak dobre vijesti. Nadam se da će se u narednih 6 mjeseci naći rješenje kako da klub vrati dug, da i to jednom skinemo s vrata.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 mar 2012, 15:51

ma to je bilo za ocekivati ko i svake godine potpisi nekakav program placaj sitno i to je to jer realno kakva je situacija ne mozemo mi to izmiriti nije malo 900 milja i da imas rezultate kakve imamo ono sto je pozitivno da u ove tri sezone se sve placa te da nema novih gomilanja ...zato na vakat vaditi pasose :D

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 28 mar 2012, 15:55

Pročitah danas da je dug Željezničara 1.9 miliona KM identičan dugu Sarajeva. Sad ko tu laže ili naša uprava da odplaćuje dug ili Avaz?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2012, 16:00

''Na osnovu zvaničnih podataka iz Porezne uprave F BiH računajući i kamate najviše je dužan zenički Čelik - 4.132.000 KM. Slijede Sloboda sa 3.864.000 KM, pa Željezničar 1.330.000, te Sarajevo 1.298.000. Peti na neslavnoj tabeli je FK Olimpic, koji je po osnovu neplaćanja poreza Federaciji „kratak“ 306.000 KM. HŠK Zrinjski je prema PU u dubiozi 287.000 KM, a njegov gradski rival FK Velež 145.000 KM. Među dužnicima još je i Zvijezda iz Gradačca – 83.000 KM.''

Ovako kažu zvanični podaci.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15 i 40 gostiju.