Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
a priča se da bi cijelu iduću sezone mogli igrati na tom stadionu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Transfer i ne bi bio veci od 25 miliona eura..ta cifra bi vjerujem zadovoljila i City,ali nesto mislim da je Dzeko blize bogatom Interu... sto se tice Reala mislim da od toga nema nista,mada je jasno da ce Murinjo prodati Higuaina i teoretski moguce je da ovaj ode u City a Dzeko u Real...juventus 0244 je napisao/la:Znači finale kupa i definitivno u Rimu, taj dan će Rim biti obojen u crno-bijelu boju. Vidim ponovo se piše o Dzeki, kao Juventus jedan od glavni kandidata, kad bolje razmislim on je tip igrača kakvoj Konte želi, zbog toga i preferira Borriella, ali bojim se da bi i Dzeko mogao trpiti zbog te uloge, jer Konte trazi da se taj napadac izvlaci i igra leđima prema odbrani, a i Matri nije igrač koji to može najbolje raditi. A što se tiče cijene nadam se da Marotta neće dati preko 25 miliona za njega, a problem bi mogla biti i njegova plata, jer u Juventusu ne bi mogao imati kao kod građana tako da mi taj transfer skakljiv
p.s.
Juventus je veoma zainteresovan da u svoje redove dovede ofanzivnog vezistu Lacija Ernanesa.
Bjankoneri" se već spremaju za kupovinu u letnjem prelaznom roku, a iz uprave smatraju da je neophodno pojačati se na sredini terena.
Iz tog raloga je "bačeno oko" na ključnog igrača Lacija, Brazilca Ernanesa.
Ernanes je član Lacijala od 2010. godine, a u ovoj sezoni postigao je 11 golova na 37 mečeva u svim takmičenjima.
Juventus ima dobru poslovnu saradnju sa "nebeskoplavima" iz Rima, što potvrđuje i dovođenje Lihtštajnera uoči ove sezone.
Pretpostavlja se da će Lacio tražiti 30 miliona evra obeštećenja, a "Stara dama" će pokušati da umanji tu sumu tako što će ponuditi Krasića, Kvaljarelu i Ciglera rimskom klubu.
Džeko ako bude na prodaju,mi ćemo ubijeđen sam poslati ponudu u iznosu 25-30M,mislim da mu je to realna cijena i to je ono što će Juventus biti u mogućnosti ponuditi.
Higuain po mom sudu neće nigdje i on otpada.
Ja sam za vraćanje Giovinca i na tome se sigurno radi,a bilo bi dobro dovesti i Guiseppe Rossia,to bi bio nezaustavljiv napad.
Hernanes mi se ne dopada,Brazilci teško u Juventusu prolaze,dosta lijen igrač,pomalo kao Diego,imaju sličan stil nogometa.
On ako bi došao ne bi mogao nikoga izbaciti iz prve postave,jedino bi mogao biti alternativa Pirlu,cijena njegova realna je 15-16M,drugo je što je on precijenjen pa se puca tim ciframa.
Ja sam više za varijantu da mi svim silama Pogbu uspijemo nagovoriti da dođe te potpuna afirmacija Marronea i Bouya,vezni red ne bih dirao ako bi se to desilo.
Higuain po mom sudu neće nigdje i on otpada.
Ja sam za vraćanje Giovinca i na tome se sigurno radi,a bilo bi dobro dovesti i Guiseppe Rossia,to bi bio nezaustavljiv napad.
Hernanes mi se ne dopada,Brazilci teško u Juventusu prolaze,dosta lijen igrač,pomalo kao Diego,imaju sličan stil nogometa.
On ako bi došao ne bi mogao nikoga izbaciti iz prve postave,jedino bi mogao biti alternativa Pirlu,cijena njegova realna je 15-16M,drugo je što je on precijenjen pa se puca tim ciframa.
Ja sam više za varijantu da mi svim silama Pogbu uspijemo nagovoriti da dođe te potpuna afirmacija Marronea i Bouya,vezni red ne bih dirao ako bi se to desilo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Sa većinom stvari se slažem i sa tobom i sa @Oxygen, samo ovo u vezi bogati Inter se ne bi složio, jer Inter neće moći parirati na ljeto Juventusu, jer će morati neke igrače prodati i za manje novca nego što su mogli uzeti ove sezone, a treba kupiti zamjene za te igrače, dalje oni će imati i gubitke kao Juventus prije par sezone, jer neće igrati LP, a veliko pitanje je i za EL.bosnas_ je napisao/la:Transfer i ne bi bio veci od 25 miliona eura..ta cifra bi vjerujem zadovoljila i City,ali nesto mislim da je Dzeko blize bogatom Interu...
Mislim da bi bila dobra opcija kupnja Rossia, jer on još mnogo toga može pokazati, a cijena mu je pala zbog povrede, a i činjenice da je Villareal u velikim problemima. U vezi Giovinca ne zna, ja nekako nisam za njega, jer neke njegove izjave u prošlosti nisu bile ok, ali ponovo u neku ruku ga shvatam, jer nije forsiran, a da je bilo tako ubijeđen sam da bi već sad bio mašina

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Juventus ima para ko blata, vrijeme je za šoping !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Fabio Quagliarella bi trebao biti smatran od strane Antonia Contea kao krilni napadač u formaciji 4-3-3.
Ta uloga trenutno pripada Mirku Vučiniću, ali ++++++ sugerira da bi Fabio mogao postati prva alternativa Vučiniću u završnim sedmicama prvenstva.
Quagliarella je već igrao na toj poziciji u Sampdoriji i Udineseu. Tvrdi se da je Fabio razgovarao sa Conteom tijekom prošle sedmice o mogućoj promjeni pozicije.
Do sada ove sezone, Conte je ponekad koristio Emanuele Giaccherini i Marcelo Estigarribia lijevo u napadu kada je Vučinić bio van terena.
Kešteraju ovi novinari
Gdje bi onda sa Vučkom, on u ovoj konstelaciji snaga ne treba i n e može ispasti iz prve postave. Kako se Pepeom?
Ovo bi možda bilo prihvatljivo kada se igra protiv ''manjih'' ekipa Cesena, Novara...
ali u jačim tekmama ne dolazi u obzir.
Ta uloga trenutno pripada Mirku Vučiniću, ali ++++++ sugerira da bi Fabio mogao postati prva alternativa Vučiniću u završnim sedmicama prvenstva.
Quagliarella je već igrao na toj poziciji u Sampdoriji i Udineseu. Tvrdi se da je Fabio razgovarao sa Conteom tijekom prošle sedmice o mogućoj promjeni pozicije.
Do sada ove sezone, Conte je ponekad koristio Emanuele Giaccherini i Marcelo Estigarribia lijevo u napadu kada je Vučinić bio van terena.
Kešteraju ovi novinari
Gdje bi onda sa Vučkom, on u ovoj konstelaciji snaga ne treba i n e može ispasti iz prve postave. Kako se Pepeom?
Ovo bi možda bilo prihvatljivo kada se igra protiv ''manjih'' ekipa Cesena, Novara...
ali u jačim tekmama ne dolazi u obzir.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Danas je 22 rođendan našem Luci Marroneu,auguri i da još dugo nosiš dres Juventusa!
Kažu da je Conte odlučio i da želi Jovetića te planira iskoristiti šansu sada kada su viole u problemima da ga dovede,kako god,Gio-Jojo-Rossi,neka izabere dvojicu i ja sam zadovoljan.
Moguće je 3-5-2 protiv napolia,ne volim tu formaciju,ali treba se prilagoditi protivniku i Conte vjerovatno ide na tu soluciju,samo da ne stavlja Boriella.
Još nešto:
Juventus najveći klub na planeti
Juventus je najveći klub na planeti. Ove riječi ne dolaze od strane navijača Stare Dame nego od ESPN-a, popularne američke sportske mreže koja je izbacila tabelu najvećih klubova na Zemlji u zavisnosti koji klubovi su, kroz istoriju fudbala, dali najviše igrača koji su osvajali Svjetsko Prvenstvo za razne reprezentacije.

Na tabeli koji su sastavili stručnjaci iz ESPN-a Juventus se nalazi na prvoj poziciji sa 24 igrača koji su osvajali Svjetsko Prvenstvo dok se na drugom mjestu nalazi Inter sa 20 igrača. Na trećem mjestu je Bayern iz Minhena sa 16 igrača. Iza Bayerna se nalazi Roma sa 15 igrača dok ostali italijanski klubovi Milan i Fiorentina imaju po 8 i 6 igrača koji su osvajali ovo takmičenje.
''Ukoliko rangiramo klubove po broju igrača koji su osvojili Svjetsko Prvenstvo onda je Juventus najveći klub na planeti'' kazali su u ESPN-u.
Izvor: federalna.ba
Kažu da je Conte odlučio i da želi Jovetića te planira iskoristiti šansu sada kada su viole u problemima da ga dovede,kako god,Gio-Jojo-Rossi,neka izabere dvojicu i ja sam zadovoljan.
Moguće je 3-5-2 protiv napolia,ne volim tu formaciju,ali treba se prilagoditi protivniku i Conte vjerovatno ide na tu soluciju,samo da ne stavlja Boriella.

Još nešto:
Juventus najveći klub na planeti
Juventus je najveći klub na planeti. Ove riječi ne dolaze od strane navijača Stare Dame nego od ESPN-a, popularne američke sportske mreže koja je izbacila tabelu najvećih klubova na Zemlji u zavisnosti koji klubovi su, kroz istoriju fudbala, dali najviše igrača koji su osvajali Svjetsko Prvenstvo za razne reprezentacije.

Na tabeli koji su sastavili stručnjaci iz ESPN-a Juventus se nalazi na prvoj poziciji sa 24 igrača koji su osvajali Svjetsko Prvenstvo dok se na drugom mjestu nalazi Inter sa 20 igrača. Na trećem mjestu je Bayern iz Minhena sa 16 igrača. Iza Bayerna se nalazi Roma sa 15 igrača dok ostali italijanski klubovi Milan i Fiorentina imaju po 8 i 6 igrača koji su osvajali ovo takmičenje.
''Ukoliko rangiramo klubove po broju igrača koji su osvojili Svjetsko Prvenstvo onda je Juventus najveći klub na planeti'' kazali su u ESPN-u.
Izvor: federalna.ba
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 28 mar 2012, 11:59, ukupno mijenjano 2 puta.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Srpski nogometaš praktično zaboravljen i bez šanse da zaigra. Želi da napusti Torino, ali Juventus ga neće pustiti za mali novac.
Miloš Krasić, to je sigurno, neće dobiti šansu do kraja sezone. U ovom trenutku za njega je jedino rješenje da ode, ali ni to neće biti jednostavno.
Srpski nogometaš se kaje što nije prihvatio ponudu da ode na pozajmicu u Tottenham, a njegov menadžer Dejan Joksimović kaže da je Juve jasan u svojim namjerama.
"Oni žele da vrate najveći dio uloženog u Krasića. To je i razlog što on zimus nije otišao u Lazio", objašnjava Joksimović.
Miloš Krasić, to je sigurno, neće dobiti šansu do kraja sezone. U ovom trenutku za njega je jedino rješenje da ode, ali ni to neće biti jednostavno.
Srpski nogometaš se kaje što nije prihvatio ponudu da ode na pozajmicu u Tottenham, a njegov menadžer Dejan Joksimović kaže da je Juve jasan u svojim namjerama.
"Oni žele da vrate najveći dio uloženog u Krasića. To je i razlog što on zimus nije otišao u Lazio", objašnjava Joksimović.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
Šteta za Krasketa... baš mi je žao frajera... od zvijezda do noćne more... jbg, jedina utjeha mu može biti konto na računu
Vidim vi bi vratili Giovinca, Džeksona zakaparisali... fino, fino... mada meni nikako ne izlazi iz glave ono Sebino gaženje Lichta mislim...
Hernanes nije loš ali za te novce je preskup... 25-30 milki je puno... uostalom ko mu garantuje prvi pik na terenu kad je tu jedan Pirlonator...
Opetr ću ''oplakati'' na mogući odlazak Quagliarele... jedno vrijeme prije povrede ga krenulo nije znao frajer zabiti bezvezan gol... sve topništvo teška artiljerija

Vidim vi bi vratili Giovinca, Džeksona zakaparisali... fino, fino... mada meni nikako ne izlazi iz glave ono Sebino gaženje Lichta mislim...
Hernanes nije loš ali za te novce je preskup... 25-30 milki je puno... uostalom ko mu garantuje prvi pik na terenu kad je tu jedan Pirlonator...
Opetr ću ''oplakati'' na mogući odlazak Quagliarele... jedno vrijeme prije povrede ga krenulo nije znao frajer zabiti bezvezan gol... sve topništvo teška artiljerija

Luciano Moggi je dao intervju za +++++++ u emisiji +++++ Sport.
Još je nekoliko dana ostalo do utakmice Juventusa i Napolija, velike utakmice koja se dugo čeka pa tako niti Don Luciano nije mogao izbjeći tu utakmicu.
"Napoli igra jako dobro, ali mogu oni i bolje. Previše su se predali Ligi Prvaka jer mogli su biti puno bolji. Sada su zapeli i bore se samo za treće mjesto, odnosno ulazak u Ligu Prvaka, za novac i prestiž."
Onda je Moggi lansirao val nade za Juventusove navijače.
"Milan je superioran u odnosu na Juventus, ali u nogometu se sve može dogoditi."
Što se tiče utakmice koja se igra u nedjelju između Juventusa i Napolija.
"Utakmica protiv Juventusa je za Napoli vrlo važna i mogla bi odrediti njihovu sezonu. Trebali bi igrati sa kontranapadima jer tu su Lavezzi i Cavani vrlo jaki."
"Mazzarri ili Conte? Contea bih uvijek izabrao iako Mazzarriju vrlo dobro ide. U svojoj idealnoj ekipi uzeo bih vezni red Juventusa i napad Napolija."
Dobro rečeno, realno. Napoli ima strašnu navalnu liniju, ovaj trojac vjerovatno iduće sezone neće nositi plavi dres jer će ih ''pograbiti'' neki od moćnika.
Ne bih imao ništa protiv bilo kojeg da potpiše za Damu... Matador npr
Još je nekoliko dana ostalo do utakmice Juventusa i Napolija, velike utakmice koja se dugo čeka pa tako niti Don Luciano nije mogao izbjeći tu utakmicu.
"Napoli igra jako dobro, ali mogu oni i bolje. Previše su se predali Ligi Prvaka jer mogli su biti puno bolji. Sada su zapeli i bore se samo za treće mjesto, odnosno ulazak u Ligu Prvaka, za novac i prestiž."
Onda je Moggi lansirao val nade za Juventusove navijače.
"Milan je superioran u odnosu na Juventus, ali u nogometu se sve može dogoditi."
Što se tiče utakmice koja se igra u nedjelju između Juventusa i Napolija.
"Utakmica protiv Juventusa je za Napoli vrlo važna i mogla bi odrediti njihovu sezonu. Trebali bi igrati sa kontranapadima jer tu su Lavezzi i Cavani vrlo jaki."
"Mazzarri ili Conte? Contea bih uvijek izabrao iako Mazzarriju vrlo dobro ide. U svojoj idealnoj ekipi uzeo bih vezni red Juventusa i napad Napolija."
Dobro rečeno, realno. Napoli ima strašnu navalnu liniju, ovaj trojac vjerovatno iduće sezone neće nositi plavi dres jer će ih ''pograbiti'' neki od moćnika.
Ne bih imao ništa protiv bilo kojeg da potpiše za Damu... Matador npr

Juve zainteresiran za Ajaksovog defanzivca Jan Vertonghena? Njegova cijena je 10miliona.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma Vertonghen se povezuje sa barem 5 klubova (najmanje šanse tu dajem Newcastleu da ga dovedu). Znam da su Bayern, Arsenal pa i Tottenham bacili udicu na njega, a evo i Juventus.
Momak je odličan i sigurno će pojačati ekipu za koju potpiše. Možda bi mu trebalo malo više vremena da se navikne na talijanski fudbal, ali ne sumnjam u njegove kvalitete.
Također, Juventus bi napravio potez godine kupovinom Jovetića. Momak bukvalno sam nosi igru Fiorentine, samo je problem što je (ako se ne varam) 2x već izbivao sa terena na nešto duži vremenski period.
Momak je odličan i sigurno će pojačati ekipu za koju potpiše. Možda bi mu trebalo malo više vremena da se navikne na talijanski fudbal, ali ne sumnjam u njegove kvalitete.
Također, Juventus bi napravio potez godine kupovinom Jovetića. Momak bukvalno sam nosi igru Fiorentine, samo je problem što je (ako se ne varam) 2x već izbivao sa terena na nešto duži vremenski period.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sumnjam da je tako jeftin,jedino ako je na kraju ugovora,mnogi se zanimaju za njega,kapiten Ajaxa,odličan igrač!Viking je napisao/la:Juve zainteresiran za Ajaksovog defanzivca Jan Vertonghena? Njegova cijena je 10miliona.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@oxygen, mislim da se radi o 10 mil funti...
Pismo ili e-mail koji je mladi Juventino posalo Agneliu
. Svi znamo koji je razlog...
Caro Presidente Agnelli
Dear Chairman Agnelli Juventus fan I'm a young ...but I prefer DelPierista. I appeal to you to spread my message on my part and on the part of millions of Juventus who from all over the world want our number 10 Alessandro Del Piero still remains to Juventus F.C. In October, she said that this will be the last year of Alex. Sincerely disappointed, he left all his ad, not so much for content, but more for the advance or treatment towards him who made history Article, history, Italian history, international, worldwide. We are talking about him that made you fall in love with millions of fans in Italy, in Europe, in Asia, in Africa, around the world. We are talking about someone who has spent his whole life, precisely 19 years to fight for this link, not tradendola ever, bringing it up to 6 league titles, 1 Italy Cup, 4 Supercoppa, 1 Champions League, 1 Intercontinental Cup, 1 Uefa Super Cup, 1 UEFA Intertoto Cup, which has won the following awards: FIFA 100, MVP: 1996 Intercontinental Cup, Trophy Bravo: Golden Foot: 1996, 2007, 2008, Scirea Award: Globe Soccer: 2011, silver Flask, Serie A 2008-2009, Oscar del calcio/Grand Gala of calcio: 6, Best Italian footballer: 1998, 2008, best-loved Football: 2001, 2008 [153], Best scorer: 2008, lifetime achievement award: 2011, ESM Team of the Year: 1995-96 3, 1996-97, 1997-98, UEFA Champions League top scorer: 1997-1998 (10 goals), Italy Cup top scorer: 2005-2006 (5 goals), Serie B top scorer: 2006-2007 (20 goals), Serie A top scorer: 2007-2008 (21 goals). We are talking about the one who did the same 697 appearances and 288 goals with the same link. He who has not abandoned the team into Serie B as others have done. I have a question: why don't you want to go on with the contract? For the money? No, he doesn't take as much as others in the squad, which is absurd. So why? He never said a Word, a protest for a bench of 90 minutes, or a few seconds or a few remnants of the race, when he was given an opportunity has always exploited. Without him there is Juventus. Please Mr President will think again, without him we will not be the same, we won't be Juventus
Pismo ili e-mail koji je mladi Juventino posalo Agneliu

Caro Presidente Agnelli
Dear Chairman Agnelli Juventus fan I'm a young ...but I prefer DelPierista. I appeal to you to spread my message on my part and on the part of millions of Juventus who from all over the world want our number 10 Alessandro Del Piero still remains to Juventus F.C. In October, she said that this will be the last year of Alex. Sincerely disappointed, he left all his ad, not so much for content, but more for the advance or treatment towards him who made history Article, history, Italian history, international, worldwide. We are talking about him that made you fall in love with millions of fans in Italy, in Europe, in Asia, in Africa, around the world. We are talking about someone who has spent his whole life, precisely 19 years to fight for this link, not tradendola ever, bringing it up to 6 league titles, 1 Italy Cup, 4 Supercoppa, 1 Champions League, 1 Intercontinental Cup, 1 Uefa Super Cup, 1 UEFA Intertoto Cup, which has won the following awards: FIFA 100, MVP: 1996 Intercontinental Cup, Trophy Bravo: Golden Foot: 1996, 2007, 2008, Scirea Award: Globe Soccer: 2011, silver Flask, Serie A 2008-2009, Oscar del calcio/Grand Gala of calcio: 6, Best Italian footballer: 1998, 2008, best-loved Football: 2001, 2008 [153], Best scorer: 2008, lifetime achievement award: 2011, ESM Team of the Year: 1995-96 3, 1996-97, 1997-98, UEFA Champions League top scorer: 1997-1998 (10 goals), Italy Cup top scorer: 2005-2006 (5 goals), Serie B top scorer: 2006-2007 (20 goals), Serie A top scorer: 2007-2008 (21 goals). We are talking about the one who did the same 697 appearances and 288 goals with the same link. He who has not abandoned the team into Serie B as others have done. I have a question: why don't you want to go on with the contract? For the money? No, he doesn't take as much as others in the squad, which is absurd. So why? He never said a Word, a protest for a bench of 90 minutes, or a few seconds or a few remnants of the race, when he was given an opportunity has always exploited. Without him there is Juventus. Please Mr President will think again, without him we will not be the same, we won't be Juventus
Tottenham zeli Conte-a
Moze samo ostati na zeljama, ali dobro je da se interesuju

Moze samo ostati na zeljama, ali dobro je da se interesuju

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee

Za na svim frontovima tako zabija gdje bi mu kraj bio

Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- SoloJuve26
- Kontakt:
Kolko ima istine ovo oko Jovetica da je prva meta Contea? Nadam se da je istina, jer nam je potreban takav igrac al onda nevjerujem da cemo dovesti nekog bombera ? Ovo oko Dzeke nevjerujem , mislim da ce ipak ostati al da ce Mancini dobiti nogu ako ne osvoji ligu.
Nesto citam da je moguce "povratak" Mela u Juve, ovo mora da su suplje price. Probati sto vise zaraditi na njemu ipak je jedan od glavni igraca u Galatasaraju..
i na kraju nadam se da Del Piero ostaje snama iducu sezonu..
Nesto citam da je moguce "povratak" Mela u Juve, ovo mora da su suplje price. Probati sto vise zaraditi na njemu ipak je jedan od glavni igraca u Galatasaraju..
i na kraju nadam se da Del Piero ostaje snama iducu sezonu..
hoce da je stavi "na kanal"Leyton je napisao/la:Pozdrav za crno-bijelu bracu![]()
Proradio Boriello
![]()

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
In the top 5 leagues, Juventus got the 3rd highest average ball possession per game, 61%, only Barcelona 69.5% and Bayern 64.8% got higher.
Moggi describes rumors of a Quags & Krasic exchange deal for Hernanes as fantasies, but still warns Juve such a deal is crazy.
Moggi says Hernanes is not worth 30 million dollars. He describes the Brazilian's game as choppy.
Moggi describes rumors of a Quags & Krasic exchange deal for Hernanes as fantasies, but still warns Juve such a deal is crazy.
Moggi says Hernanes is not worth 30 million dollars. He describes the Brazilian's game as choppy.
imaju neke price oko deal-a izmedju nas i Newcastla. Elia/Santon
p.s. 30 miliona je cista mala provokcija od strane Lazia.Naravno da ga nece za to prodat nit mogu.
p.s. 30 miliona je cista mala provokcija od strane Lazia.Naravno da ga nece za to prodat nit mogu.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.