ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

kremenko
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la kremenko » 27 mar 2012, 01:34

Zna li iko kad ce se Robin Sodeling vratit na teren,co'ek ima mononukleozu i prava steta, uz RF-a i JMDPA jedan od drazih igraca,ima li iko vijesti kad bi se mogo vratit ?
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !

http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2012, 01:47

kremenko je napisao/la:Zna li iko kad ce se Robin Sodeling vratit na teren,co'ek ima mononukleozu i prava steta, uz RF-a i JMDPA jedan od drazih igraca,ima li iko vijesti kad bi se mogo vratit ?
U decembru je izjavio:
Hello my friends. I am very sorry for being away for so long and for not giving many updates but my recovery has been longer than expected. I am feeling better with each day but it will still take some time before I can start practicing in full speed.

My goal is to start with practice in January and I hope for tournament comeback in February but at this stage it is hard to know when and where. I hope my body will allow me to do that. I will try to give you more updates. I love reading your messages and appreciate your support and encouragement very much.
U januaru je rekao:
I was hoping to be ready for tournaments in February but unfortunately I am not there yet. The good news is that the symptoms of the mono like sore throat and fever are gone, but for some reason my body still cannot handle intense training, I get very tired when I do something physical. I am working with my medical team to understand why and what the next step is.
U Majamiju je bio na 'entry listi', ali se nije pojavio u glavnom žrijebu. Ne znam da li je to bila neka greška, ali očekujem da bi se mogao vratiti tokom narednog mjeseca. Mononukleoza je nezgodna bolest, posebno kad se desi teniserima, oslabi ono najbitnije za tenis, tj. iscrpljuje fizički i ometa koncentraciju. Međutim, Robin je 'stijena od čovjeka', vratit će se on.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kremenko
Kontakt:

Post Postao/la kremenko » 27 mar 2012, 01:49

Virtu4l je napisao/la:
kremenko je napisao/la:Zna li iko kad ce se Robin Sodeling vratit na teren,co'ek ima mononukleozu i prava steta, uz RF-a i JMDPA jedan od drazih igraca,ima li iko vijesti kad bi se mogo vratit ?
U decembru je izjavio:
Hello my friends. I am very sorry for being away for so long and for not giving many updates but my recovery has been longer than expected. I am feeling better with each day but it will still take some time before I can start practicing in full speed.

My goal is to start with practice in January and I hope for tournament comeback in February but at this stage it is hard to know when and where. I hope my body will allow me to do that. I will try to give you more updates. I love reading your messages and appreciate your support and encouragement very much.
U Majamiju je bio na 'entry listi', ali se nije pojavio u glavnom žrijebu. Ne znam da li je to bila neka greška, ali očekujem da bi se mogao vratiti tokom narednog mjeseca. Mononukleoza je nezgodna bolest, posebno kad se desi teniserima, oslabi ono najbitnije za tenis, tj. iscrpljuje fizički i ometa koncentraciju. Međutim, Robin je 'stijena od čovjeka', vratit će se on.

Malo je rec stijena :) Nadam se ako nista da ce se do RG-a vratit i da ce se lagano punit zaa nastavak sezone...simpatican mi je igrac,ubija forhendom bas kao i ova ostala 2 "moja" igraca :D
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !

http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 mar 2012, 02:26

a jest momci serviraju :D let's go roger <3

uze rodick set :/ valjda nece i mec :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 27 mar 2012, 03:55

Ipak ima u Roddicku i dalje zivota ,svaka mu cast na pobjedi veceras.Nakon 2 seta mislio sam da je gotov al onda u 3 setu spasavanje brejk lopti i pobjeda na kraja ,odlican mec

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 mar 2012, 08:29

Ne mogu da vjerujem da je RF sebi ovo dopustio :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 27 mar 2012, 10:56

L-Train je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je RF sebi ovo dopustio :roll:
Što ?
Raspored je previše zgusnut ove godine,svi će biti fokusirani i nastojaće tempirati formu ta period od početka juna do septembra."RG",Vimbldon,Olimpijada US open.Ne kažem da ovi mastersi nisu važni ali prvoj 5-orici igrača ovo je prioritet.
"Indija,Pakistan..."

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 mar 2012, 11:29

Nevjerovatno kako glup poraz, ali eto, to je tenis.

Boji na prvi, na drugi servis, vise winnera(vise i UE), break lopte 3/10 :? , a Roddick 1/2.

A Rod je opalio jedno 7,8 dobrih FH u citavom mecu, a 4 su dosla zaredom kada je napravio jedini break, prije toga je spasio 0-40, pa i jos jednu break loptu.

Roddick pokazao kako treba da igra, samo mi nije jasno sto ovako stalno ne igra, nego se povuce iza osnovne i slajsa, prebacuje sto nikada nije znao, tako je krenuo i sinoc i odmah je Federer imao break lopte, a u prvom setu ga je izvlacio samo servis.
Na 0-1 0-40 u trecem setu, Roddick je krenuo igrati kao nekada, servis i onda ofanzivno, napadi forehand, zaista je strasna 4 forehanda pogodio u drugom gemu treceg seta.
Podsjetili su ti FH na mec protiv Rafe 2010, kada je ubio Nadala s FH-om.
Nema veze, dosta meceva je igrao RF u zadnje vrijeme i dobro ce mu doci ovaj odmor, jer ce kako sada stvari stoje prekociti MC.
Mjesec i kusur dana ima do Madrida i da se dobro spremi za sljaku, par polufinala i mozda finale RG-a bi bili dobri rezultati, uglavnom ce ti turniri Rogeru sluziti da uhvati dobru formu pred Wimbledon i OI.
Madrid, Rim, RG, Halle, Wimbledon, OI, paklen raspored u samo dva mjeseca.
23-3!

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: retro, dana/u 27 mar 2012, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2012, 11:38

E jbo ga, pa nisam ovo ocekivao :|

Kako od Roddicka da izgubi, bezveze... :evil:

Steta, moagao je i ovdje napraviti dobar rezultata ...ccc... bas sam iznenađen...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 27 mar 2012, 14:40

Eto sta motivacija uradi od covjeka , ispadao u prvim kolima zadnjih par turnira , novinari ga provocirali da je vrijeme da se povuce , niko mu nije davao ni najmanje sanse i onda on poludi , protiv najveceg svih vremena dokaze da jos uvjek ima nesto u njemu :) E sad koliko god on meni bio drag sumnjam da moze nesto vise na ovom turniru jer mislim da ga jos rijetko ko moze ovako motivisati ali vidjecemo...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 mar 2012, 17:08

Ne treba poraz shvatati ni toliko tragično. Jednostavno, Rogeru se desila slična stvar kao i Novaku, izgubio je u trenutku nepažnje, te momentu nadahnuća i motivacije protivnika. Roddick se pravilno postavio, udarao lopticu slobodnije, spašavao golu kožu servisima i koristio svaku grešku RF-a. Federer nije imao toliko lošu noć koliko ga je Andy primorao na određene poteze udarcima koji su mu uvijek bili jača strana. Dakako da ne opravdavam Švicarca, ali svakako mu ne možemo uzeti za zlo ovo nakon nevjerovatnog niza pobjeda, te trofeja u Dubaiju, Rotterdamu i Indian Wellsu. Sada se prvenstveno treba fokusirati na Rolland Garos.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 mar 2012, 19:09

zaro od svoje kučke da izgubiš??? moj rodzere....tačno sam znao da ne trebam ismijavati endija....a soderling kažu da se na treninzima brzo zamara... ančić se nikad nije vratio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 27 mar 2012, 19:24

DANTES je napisao/la:zaro od svoje kučke da izgubiš??? moj rodzere....tačno sam znao da ne trebam ismijavati endija....a soderling kažu da se na treninzima brzo zamara... ančić se nikad nije vratio
Ančić se povukao i zbog previše ozljeda tokom karijere. A i za Federera su u 2008 rekli da ima mononukleozu i da je i to savladao maestralno :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 mar 2012, 21:56

Interesantno, Tomić traži da odstrane njegovog oca sa tribina. :)
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 27 mar 2012, 23:01

Dva srbina među osam :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 mar 2012, 23:46

first je napisao/la:
DANTES je napisao/la:zaro od svoje kučke da izgubiš??? moj rodzere....tačno sam znao da ne trebam ismijavati endija....a soderling kažu da se na treninzima brzo zamara... ančić se nikad nije vratio
Ančić se povukao i zbog previše ozljeda tokom karijere. A i za Federera su u 2008 rekli da ima mononukleozu i da je i to savladao maestralno :D
aha on je bolovao od nje ko ja i ti što smo....nego jedva čekam meč mareja i jankeca...jedini od prve 4 kojeg može dobiti je upravo marej....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 28 mar 2012, 01:05

Nisam gledao mec Roddicka ali stvarno mi nije jasno nakon jucerasnje pobjede kako moze izgubiti od jednog sljakasa Monaca ????

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 28 mar 2012, 01:27

DANTES je napisao/la:
first je napisao/la:
aha on je bolovao od nje ko ja i ti što smo....nego jedva čekam meč mareja i jankeca...jedini od prve 4 kojeg može dobiti je upravo marej....
Oćeš da kažeš da GOAT laže? Nemoj da te vide fanovi :lol:

Papilon20 je napisao/la:Nisam gledao mec Roddicka ali stvarno mi nije jasno nakon jucerasnje pobjede kako moze izgubiti od jednog sljakasa Monaca ????
Trenutak inspiracije ? :oops:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 28 mar 2012, 02:30

Da dozvoli Monacu u 2 setu da uzme samo 6 poena na svoju servu to je sramota ,razumijem da je bio maximalno motivisan vs Federera ali kako nakon takve pobjede da ga prosjecni igrac razvali ,ili mozda Monaco je dobio neku ogromnu motivaciju i bio fantastican ? :?

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 mar 2012, 08:43

Delpo ispade :shock:
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.