Ali njegov problem je što nije konstantan. Valjda je i povreda s početka sezone učinila svoje. Tad' je onaj Lowe nešto pokušavao

Međutim, problem je taj što na istoj strani igraju i KG i Schmelle, jer su ofanzivno "neinspirativni", tako da se 70% naših napada odvija preko desne strane gdje igra Titan Piszczek i Jakub Kuba. Tako da se protivnici itekako bolje skoncentrišu na našu desnu stranu dok na lijevoj ima i previše slobodnog prostora, a mi ga ne možemo i ne znamo iskoristit' zbog naših igrača koji igraju na toj strani. Ali šta bi tek' bilo kad bi proigrali i preko lijeve strane kad i ovako već deremo

Valjda će i lijeva strana živnut' kad dođe Reus

Što se tiče Gunde, ja mislim da će on opet na klupu, jer očito je da je Kehla odmarao nakon utakmice u kupu. Jbg. ima i on godina, pa je pauza bila neizbježna.
Lewat je priča za sebe. Daje on golove, to stoji... ali brate što može nekad zasrat' napad i nekad nas nasmijat' svojim neuspjelim potezima ili promašajima, pa to je nevjerovatno...
Kontra ide, on dobija loptu okretnut leđima protivničkom golu, vraća se 5-10 metara s loptom prema našem golu, a naši igrači što su istračali kontru već u ofsajdu. Zna nekad previše gušit' igru i kasni s predajom lopte. Kad bi malo počeo jednostavnije da igra, na prvu ili drugu, e to bi možda i bila druga priča. Ovako se samo nerviram kad njemu dođe lopta