Sad se ti i ja ovdje možemo ubjeđivati do sutra ili dok nas neko ne odstrani.. uglavnom složiti ćemo se samo da se ne slažemo i to je to...
Maggio će izgleda biti spreman za derbi protiv Juventusa. Dobar igrač.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nemamo razloga raspravljati se , vi smatrate da je istina na vasoj strani , ostali su rekli svoje ali i to je nevazno , kazem da se morate rijesiti tereta proslosti jer ce vas sputavati i iznova vracati moggiu , titulama u proslosti , ali to ce biti i teret za moguce osvajanje novih trofeja , ako ove godine ne osvojite kup ili prvenstvo uz ovaj naboj koji je napravio conte u slijedecoj sezoni cak i sa pojacanjima ga nece biti i juve ce biti kvalitetna ekipa ali sa puno manje zara i borbe , dakle znam da se ponosite svojom istorijom i to je normalni svi navijaci bilo kojeg kluba sa bogatom istorijom su ponosni i trebaju biti , ja vam kazem da nastavite dalje jer sa 28 i 29 mahati nekom ispred nosa vas opet vraca u mracno doba kojeg se trebate rijesiti , ja pozdravljam da se juve vraca u vrh talijanskog fudbala i ne zelim raspravu ali vas upozoravam da se ostavite proslosti koja nije postena i okrenete se sadasnjem trenutku i buducnosti inace ce te jos dugo patiti , pozdravramiral je napisao/la:Historija je učiteljica života.![]()
Sad se ti i ja ovdje možemo ubjeđivati do sutra ili dok nas neko ne odstrani.. uglavnom složiti ćemo se samo da se ne slažemo i to je to...
Maggio će izgleda biti spreman za derbi protiv Juventusa. Dobar igrač.
Skafiskafnjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
Iz ovog ugla se najbolje vidi kako smo im se ušetali u gol. Lagano mirno od noge do noge, isto kao na treningu. Juventus je ovim golom učino da PES 2012 izgleda realan.![]()
Bili su zreli za 4 gola, krivo mi je što ih nismo dotukli.
Finale Coppa Italia ćemo igrati u Milanu, a ne u Rimu kako je prvobitno planirano.
Samo 3harebianconero je napisao/la:Tardelli: Juventusu trebaju još tri igrača
"Potrebna su im još tri pojačanja kako bi napravili posljednji skok u kvaliteti. I napadač svjetske klase, neko kao Higuain, bio bi jako koristan.
"Osim toga, potreban im je i veznjak svjetske klase i dobar bask-up za Pirla. Andrea će trebati odmarati za LP naredne sezone."
Vratio sam svoj dragi avatar.![]()
Čuj 3...ja u to nevjerujem,imaju super ekipu,dosta je kompletna,možda jedino Džeko da dođe i kraj pričeharebianconero je napisao/la:Tardelli: Juventusu trebaju još tri igrača
"Potrebna su im još tri pojačanja kako bi napravili posljednji skok u kvaliteti. I napadač svjetske klase, neko kao Higuain, bio bi jako koristan.
"Osim toga, potreban im je i veznjak svjetske klase i dobar bask-up za Pirla. Andrea će trebati odmarati za LP naredne sezone."
sigurni idu Grosso, Borielo, pa cak i AleCautinho je napisao/la:Čuj 3...ja u to nevjerujem,imaju super ekipu,dosta je kompletna,možda jedino Džeko da dođe i kraj pričeharebianconero je napisao/la:Tardelli: Juventusu trebaju još tri igrača
Jedini je problem,starost tj. mladost.Najmladji igrac ima 23 godine,a prosijek je negdje oko 28...trebalo bi u sezonama koje slijede pomladiti ekipu,iako ova igra odlicno,treba razmisljati o budućnosti.
Neka si me napomenuo. Njega ću malo da držim na avataru, zaslužio je.Viking je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Tardelli: Juventusu trebaju još tri igrača
Jaquinat je tvoj ljubimac...
Juventus Legends:DCautinho je napisao/la:John Carles
Omar Sivori
Giampiero Bonipertio
Tko su oni?