ovo danas je najbolje opisao trener gostiju kad je rekao i bolje sto su prazne tribine jer nije imalo sta da se gleda,gledao sam malo na lokalnoj TV ali nisam mogao da se skoncentrisem

Rascic je imao par pokusaja glavom
P.S. Pravda za Devila

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Ko to mi? Ne volim ni jedne ni druge jer su isti potpuno.Ti vjerovatno nisi iz Sarajeva pa ne znas kako mi volimo ove iz Sandzaka, uostalom dobro bi bilo da ne pricamo vise na ovu temu jer je glupa skroz, ali dobro bi bilo da pocnete konacno pisati o FKNP,a ne o nekoj satro braci.delpiero20 je napisao/la:Sta imas protiv?
To je ponos, mi ne treba da se svadjamo samo medjusobno dok ovi iz rs navijaju za zvezdu i partizan uveliko, samo sto smo mi glupi pa idemo protiv sebe kao ti npr
Pa mozda bi mogao da banujes ove sto potenciraju tu pricuDevil je napisao/la:Pa jel' dosta vise jbt o toj prici.
A koga to vi Sarajlije volite??????????????Sarajlijc@ je napisao/la:Ko to mi? Ne volim ni jedne ni druge jer su isti potpuno.Ti vjerovatno nisi iz Sarajeva pa ne znas kako mi volimo ove iz Sandzaka, uostalom dobro bi bilo da ne pricamo vise na ovu temu jer je glupa skroz, ali dobro bi bilo da pocnete konacno pisati o FKNP,a ne o nekoj satro braci.delpiero20 je napisao/la:Sta imas protiv?
To je ponos, mi ne treba da se svadjamo samo medjusobno dok ovi iz rs navijaju za zvezdu i partizan uveliko, samo sto smo mi glupi pa idemo protiv sebe kao ti npr
upravo takoEdo_77 je napisao/la:Podrska Pazarcima....A onome sto rece mi Sarajlije ne volimo, mogu samo raci, pricaj za sebe i ne generalizuj nesto o cemu neznas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.