Eo par slika ofirlje slikanih:

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
GraciasBIHfan je napisao/la:Bravo care, lijepe slike.
Da nisi ti bio ona maskotaZeljovac_1921 je napisao/la:GraciasBIHfan je napisao/la:Bravo care, lijepe slike.![]()
Zaboravi napisati, maskota je dao kos iza ledja sa centra, Camby dade tricu/kos s naseg slobodnog, ali vrijeme je bilo isteklo u trecoj cetvrtini i ponisten je bio. Dragic sjeba zglob, iznesose ga, valjda nije nista ozbiljno, samo bi nam jos to falilo. Patterson imo career high 24 poena, ubacio je za OT. Boykinsa smo doveli, veceras bio solidan, izgleda da je Lowry sezonu zavrsio.
13-og Aprila (cini mi se) Espn ce prenositi Rocketse po prvi put nakon Yao Minga, Rockets - Suns.
ma ja care ovo pricam za Chicago BullseCollegeGunner je napisao/la:Pa majstore jel za svaku tekmu takva cijena karata il znaju biti i puno nize? Nije ni cudno onda sto zna biti i poluprazna dvorana u toku regularne sezone nekad.
Pa sve zavisi protiv koga igraju i koji je dan, tu gdje smo sjedili protiv Kingsa, mi smo te karte dobili, ali mislim da su oko 80$. Dok recimo da su bili Lakersi, bile bi oko 150$. Sve zavisi i gdje hos da sjedis, tako se i cijene krecu, karte krecu od 15$ pa do 500$+, zavisi opet od tekme. Mos naci fine ulaznice za 50$ kad imaju neki promotion ili nesto.rio_Ferdy88 je napisao/la: Da nisi ti bio ona maskota![]()
Odlicne slike, svaka (ti dala
) cast, imamo exclusivu na forumu
![]()
Koliko kostaju ulaznice, ako se smije znati :mrgreen:i cestitke na pobjedi sinoc
Dobro je, jos da su Bullsi uzeli Denver neku noc, bilo bi bolje ali eto. Ma ne treba gledati ostale timove, treba igrati, pobjedjivat, pa vidjet cemo.Giallorossi je napisao/la:Utah, Phoenix i Denver izgubili juce. Odlican rasplet za Houston.
Sada da vas povrede ne dokrajče, inače ćete izboriti PO, 100%Zeljovac_1921 je napisao/la:Dobro je, jos da su Bullsi uzeli Denver neku noc, bilo bi bolje ali eto. Ma ne treba gledati ostale timove, treba igrati, pobjedjivat, pa vidjet cemo.Giallorossi je napisao/la:Utah, Phoenix i Denver izgubili juce. Odlican rasplet za Houston.
Daj BozeCarlo je napisao/la: Sada da vas povrede ne dokrajče, inače ćete izboriti PO, 100%
Da, dasparsfan je napisao/la:Dragic ubija trebali ste vi lowryija u nekom tradeu
Kad smo kod Brooksa, gdje je on nestao? Nije valjda ono tokom lockouta zaglavio negdje.Donnie Darko je napisao/la:Dragic u zadnjih 12 tekmi: 17.4 poena, 9.1 asistencija, 3.5 skoka, 1.9 stealova (u zadnjih 15 tekmi ima barem jednu ukradenu loptu), uz procenat suta preko 50%. Dati njega i pik za Brooksa, neprocjenjivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.