al ti od njega pravis nevinasce i u svakoj prilici ga velicas i navodis argumente da su svi krivi osim njega i nikako da shvatis da covjek nije kalibar za liverpul. igrac od 20 i kusur mil treba da stvara razliku na terenu, npr onaj dzekin gol protiv belgije npr, e kada onako nešto kerol uradi ja cu mu se javno ovde izvinuti...a on ono ne moze ni na pleki uraditiCarlo je napisao/la:admire, ne seri više, eto molim te. i on je sam rekao da ne vrijedi toliko čim je potpisao.Admir_Sa je napisao/la:pa covjece on kao vrijedi 35mil funtiCarlo je napisao/la: Baš zbog toga i ne želim da Džeko dođe. I siguran sam ako bi Carroll prešao u City da bi postigao i više od 20 golova jer tamo ima i Silvu i Nasrija, te odličan vezni red i krila - to je ono što njemu najviše treba. Ne može on proraditi uz Downinga, Adama i Hendersona, budimo realni...ako bi on uz te igrace zabio 20 i vise, crauc bi zabio 50 i vise, realno

da se razumijemo on licno nije nista kriv, niti imam sta protiv covjeka...krivi su oni sto su ga doveli