pa naravno, Dzeko da radi to dobro, on bi bio prvi koji ce uzet loptu i pucat iz slobodnog.Ibra to radi bolje jer daje golove i saigraci mu daju loptu da puca.Ne znam sta ovim zelis reci.Ili zelis reci da Dzeko bolje puca slobodne od Ibrahimovica al eto nece?MuhamedTM je napisao/la:1.Ima bolju tehniku od Dzeke.Sto se iz duela 1:1 vidi.Buffon je napisao/la:ti bi trebao biti opomenut na poredjenje mene sa lutalicom(psom vjerovatno), al eto valjda se ovdje moze sto sta uradit bez sankcija.MuhamedTM je napisao/la:Ovaj Buffi je bas dosadan zapjenio ko lutalica,ebo te ibra ba okej uredu je bolji je od Edina skontali smo te .Samo mi reci kad je Edin Dzeko izvodio slobodan udarac posto vidim da pises da ibra i to radi bolje???
A Dzeko ne izvodi udarce jer ih ne zna izvodit, ni u penalima nije vičan nesto.Valjda ti je sad jasno da to Ibra radi bolje, obje stvari, sto je demonistirao tokom karijere.Al ne bitno, bitno je da sam ja bijesan pas jer mislim da ima bolji napadac od Dzeke.Jbo mene
2.Jaci je u duelu od Dzeke.
3.Ima bolji sut od Dzeke.(jbga moras pogledat video)
4.Ima bolji slobodni udarac od Dzeke.
5.Dao je neke fantasticne golove petom, na volej, loboove, sta sve ne.
6.Tokom karijere osvojio je vise.
7.Jednostavno je kompletniji fudbaler.
8.Nerjetko je asistent, kao recimo protiv Arsenala o Serie A tu vec skoro sve sam odlucuje.
9.Skuplji je igrac i Dzeko nece dostic njegovu cijenu.
10.Igrao je u boljim timovima, zapravo sve u "kremi" svjetskog fudbala, od Ajaxa pa do Milana.
Vidis pod broj 4 si stavio da ibra izvodi slobodne bolje . Dzeko nikad nije izveo slobodnjaka , pojma ti nemas mislim blage veze o fudbalu . Nego nastavi nabijati postove . Vozdraa

boldano- bujrum nek Dzeko izvede pa nek dokaze suprotno, sve dok on to ne radi, dakle ne puca a Ibra puca i nekad pogadja, Ibra to bolje radi.