Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 21:49

Carlo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Baš zbog toga i ne želim da Džeko dođe. I siguran sam ako bi Carroll prešao u City da bi postigao i više od 20 golova jer tamo ima i Silvu i Nasrija, te odličan vezni red i krila - to je ono što njemu najviše treba. Ne može on proraditi uz Downinga, Adama i Hendersona, budimo realni...
pa covjece on kao vrijedi 35mil funti :roll: ako bi on uz te igrace zabio 20 i vise, crauc bi zabio 50 i vise, realno
admire, ne seri više, eto molim te. i on je sam rekao da ne vrijedi toliko čim je potpisao.
al ti od njega pravis nevinasce i u svakoj prilici ga velicas i navodis argumente da su svi krivi osim njega i nikako da shvatis da covjek nije kalibar za liverpul. igrac od 20 i kusur mil treba da stvara razliku na terenu, npr onaj dzekin gol protiv belgije npr, e kada onako nešto kerol uradi ja cu mu se javno ovde izvinuti...a on ono ne moze ni na pleki uraditi :roll:

da se razumijemo on licno nije nista kriv, niti imam sta protiv covjeka...krivi su oni sto su ga doveli
nema potpisa

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 mar 2012, 22:19

Po meni trebaju nam 2 malo skuplja igraca, za 50 miliona komotno mozemo dovesti Soldada iz Valensije i Gotzea ili Kagawu na krilo.. Po meni oni bi sigurno ispunili ocekivanja..

Sto se lukasa tice on je postao stub naseg veznog reda..

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 26 mar 2012, 22:20

„Ne možemo očekivati nešto posebno sa igračima koje trenutno imamo na raspolaganju. Ako želimo uspehe, potreban nam je jači igrački kadar.“, rekao je Keni Dalgliš.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 26 mar 2012, 22:28

Red Assassin je napisao/la:Po meni trebaju nam 2 malo skuplja igraca, za 50 miliona komotno mozemo dovesti Soldada iz Valensije i Gotzea ili Kagawu na krilo.. Po meni oni bi sigurno ispunili ocekivanja..

Sto se lukasa tice on je postao stub naseg veznog reda..
Tesko da cemo dovesti ijednog od ovih...Gotze ako bude isao to ce vjerovatno biti Arsenal ili neki drugi klub koji igra LP dok je Kagawa postao alfa i omega u Dortmundu i u upravi ce sve uraditi da mu produze ugovor...cisto sumnjam da bi on iz one Borussije koja je u usponu dosao u klub koji iz godine u godinu kotira sve nize i nize...a da bi bili fenomelnalna pojacanja bi,i ako ovi iz Liverpoola misle naredne sezone malo ozbiljnije konkurisati onda se moraju dovesti igraci kalibra te dvojice koje se naveo.
Soldado,mozda :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 22:31

suarez7 je napisao/la:„Ne možemo očekivati nešto posebno sa igračima koje trenutno imamo na raspolaganju. Ako želimo uspehe, potreban nam je jači igrački kadar.“, rekao je Keni Dalgliš.
sto ga nije napravio sa 80 i kusur mil funti koliko je imao u ovoj godini

:roll:
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2012, 23:19

@Admire, stalno iztičeš tu cijenu Carrolla. Pa znaš pod kakvim je uslovima došao, Liverpool je očajnički trebao napadača, a sati su bili u pitanju. Nije bilo vremena da se razmišlja ko bi to bio najbolji za ovaj klub. Tada je Carroll važio za najboljeg realizatora lige, mladi - robusni Engleski napadač... Niko nije vidovit pa da predvidi da li će i kako će se neko uklopiti u tim. Sjeti se velikih a propalih transfera koji su se prije dešavali, no tada se radilo o relativno starijim igračima. Pred Carrollom je budućnost. ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 mar 2012, 23:23

A zasto je ocajnicki trebao spica???? Cuj ocajnicki trebali spica i uzeli lika koji je vec bio povrijedjen, i tako propustio ne znam ni ja koliko sezone. Komotno su mogli sacekati do juna, ili uzeti nekog da igra na krilu(za 35 miliona se mogli dovesti odlicni igraci) a Suarez da igra na spicu.
Celik!3,2,2.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 26 mar 2012, 23:23

Treba nama da se zavrsi ova sezona i da dodje 1.6. pa da nakonon nesto pametno odradimo u prelaznom roku. Ove ostale vase price u bespotrebne.
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 mar 2012, 23:25

AllGunsBlazing je napisao/la:A zasto je ocajnicki trebao spica???? Cuj ocajnicki trebali spica i uzeli lika koji je vec bio povrijedjen, i tako propustio ne znam ni ja koliko sezone. Komotno su mogli sacekati do juna, ili uzeti nekog da igra na krilu(za 35 miliona se mogli dovesti odlicni igraci) a Suarez da igra na spicu.
Po stoti put ponavljam, zbog EL. Torres otišao, Suarez igrao za Ayax u LP i nije imao pravo nastupa. Tako da je trebao napadač koji ima pravo nastupa u EL.
Ja ne znam kako to vi shvaćate, ali Carrol je bio starter u samo 20 utakmica u EPL za Liverpool a dao je 5 golova :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 mar 2012, 23:27

Carroll nije nimalo los napadac,cak sta vise...Jak,ima dobar udarac ljevicom,o skok igri da ne pricam,na nivou je Croucha,samo jaci..E sad sto se ne uklapa u ovu ekipu,treba mozda negdje drugo krivca trazit...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 23:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Admire, stalno iztičeš tu cijenu Carrolla. Pa znaš pod kakvim je uslovima došao, Liverpool je očajnički trebao napadača, a sati su bili u pitanju. Nije bilo vremena da se razmišlja ko bi to bio najbolji za ovaj klub. Tada je Carroll važio za najboljeg realizatora lige, mladi - robusni Engleski napadač... Niko nije vidovit pa da predvidi da li će i kako će se neko uklopiti u tim. Sjeti se velikih a propalih transfera koji su se prije dešavali, no tada se radilo o relativno starijim igračima. Pred Carrollom je budućnost. ;)
Objasnio sam to prije, veliki bodovni zaostatak za prvim, a male sanse da se domogne LP, znaci i da da ne znam ti koliko golova nece se nesto rezultatski osjetiti. Isti je bio jos mjesec povrijedjen, sto je jos jedan razlog da nije mogao puno pomoci, lova se je morala ostaviti

Ovde je fazon sto covjek jednostavno nema kvalitete, nema vica u igri, a toliko puno placen. Pogledaj kakve golove daje npr Cavani, ev dovest ce ga neko za 30mil funti, a kakve je davao Cerol i da je minuta bila u pitanju covjek realno ne vrijedi ni 10mil, a ne 35. Npr Shirer je bio napadac koji nije imao neki dribling, al je zato pogadjao iz svakakavih situacija, i kad mu dodje losha lopta on izmisli go i slicne stvari, a od ovog se jednostavno lopte odbijaju ko od balvana, nikad nije na pravom mjestu, loshe prati igru, fula zicere, slabo se krece i sta sve ne. Covjek vazi kao za nekog dobrog skok igraca, a ja ne znam dal je dao ijedan gol glavom :roll:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 23:33

Henderson je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:A zasto je ocajnicki trebao spica???? Cuj ocajnicki trebali spica i uzeli lika koji je vec bio povrijedjen, i tako propustio ne znam ni ja koliko sezone. Komotno su mogli sacekati do juna, ili uzeti nekog da igra na krilu(za 35 miliona se mogli dovesti odlicni igraci) a Suarez da igra na spicu.
Po stoti put ponavljam, zbog EL. Torres otišao, Suarez igrao za Ayax u LP i nije imao pravo nastupa. Tako da je trebao napadač koji ima pravo nastupa u EL.
Ja ne znam kako to vi shvaćate, ali Carrol je bio starter u samo 20 utakmica u EPL za Liverpool a dao je 5 golova :mrgreen:
zarada od el nije veca od 10mil, a samo zbog toga dati 35mil, nenadjebivo :mrgreen:
nema potpisa

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 mar 2012, 23:44

zarada od el nije veca od 10mil, a samo zbog toga dati 35mil, nenadjebivo
Ode ti iz krajnosti u krajnost. Bitan je trofej a sve ostalo nadoknade sponzori i prodaja dresova ;)
Kakav takav, Carrol je među 5 najboljih igrača Liverpoola ove sezone ( čak je u januaru i februaru bio u top 3 ) :oops: Za to je kriva kolektivna nesposobnost igrača. Skrtel, Suarez, Bellamy, Adam, Carrol.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 mar 2012, 00:29

suarez7 je napisao/la:„Ne možemo očekivati nešto posebno sa igračima koje trenutno imamo na raspolaganju. Ako želimo uspehe, potreban nam je jači igrački kadar.“, rekao je Keni Dalgliš.
Poštovanje prije svega ,ali mene bi bilo stid ovako nešot reći kada sam već potrošio preko 80 miliona za pojačanja i to u neke "britanske talente" ..Da je Rafa tu bio ,doveo bi 3 igrača TOP klase iz Španije i bolje bi bilo daleko :D
You'll never walk alone.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 mar 2012, 00:36

VolimLiverpool je napisao/la:
Poštovanje prije svega ,ali mene bi bilo stid ovako nešot reći kada sam već potrošio preko 80 miliona za pojačanja i to u neke "britanske talente" ..Da je Rafa tu bio ,doveo bi 3 igrača TOP klase iz Španije i bolje bi bilo daleko :D
Ma kakav Rafa, on je levat koji je samo jednu bezveznu LP osvojioo, sta je to u poredjenu sa CC koji je KD osvojio :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 27 mar 2012, 01:46

Ja mislim da je sigurno da necemo do lige prvaka ove godine i to je i King vidio pa ce sad do kraja davati priliku mladjim igracima jer smo vec evro ligu osigurali preko kupa.. Ovaj mali Sterling nije los nimalo, ono malo sto je igrao bio je jako siguran i vjest sa loptom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2012, 10:41

Žao mi je samo što nismo uspjeli dovesti OX-a. Kakav bi tandem bili Sterling i on, ali šta je tu je. :D

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 27 mar 2012, 11:49

Opta Liverpool
49 - No player in Europe's top 5 leagues has created more goalscoring chances than Stewart Downing without claiming a single assist. Unlucky. :o :o :o :o

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2012, 12:16

Red Assassin je napisao/la:Opta Liverpool
49 - No player in Europe's top 5 leagues has created more goalscoring chances than Stewart Downing without claiming a single assist. Unlucky. :o :o :o :o
Koja laž. :)

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 27 mar 2012, 12:39

Jači igrački kadar? Hmm, meni ovo djeluje kao neka šala. :mrgreen:

Naime, na početku prošlog prijelaznog roka imali smo doista veliki budžet za nova pojačanja, te sam se nadao kako će na Anfield napokon doći neki vrhunski igrači. Ipak na našu žalost do toga nije došlo, iako su nas mnogi uvjeravali kako ćemo pomoću Otočkih "talenata" Hende, Stewarta & Adama stvoriti pakleni tandem u momčadi. Navedeni igrači su do sada označeni kao "flopovi", te se u potpunosti slažem sa novinarima jer ono što oni prikazuju na terenu je ravno nuli. Kad pomislim da smo mogli za ovaj novac dovesti (primjer dajem) Nuri Şahina, Juana Matu, Adama Johnsona, Roberta Soldada il' Emmanuela Adebayora odmah mi se plače, al' šta je tu je. Valjda i nas jednom sreća pomazi. YNWA!
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.