Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 26 mar 2012, 21:10

Na videu tacnije You tubeu i Lazar Popovic ispada ekstra klasa.
Tako da je to najmanje kompententno.
Kompletan igrac gdje god ode,bit ce nezamjenjiv to nije slucaj ni kod Ibrahimsona ni kod Dzeke.Tako da uzaludno trubite o ne nekom tri puta ili sto puta bolji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:12

Cudim se kako niko dosada nije od njega napravio invalida.

[youtube][/youtube]

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 mar 2012, 21:13

harishp je napisao/la:Na videu tacnije You tubeu i Lazar Popovic ispada ekstra klasa.
Kompletan igrac gdje god ode,bit ce nezamjenjiv to nije slucaj ni kod Ibrahimsona ni kod Dzeke.Tako da uzaludno trubite o ne nekom tri puta ili sto puta bolji.
Je li Maradona kompletan igrač bio?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 21:16

harishp je napisao/la:Na videu tacnije You tubeu i Lazar Popovic ispada ekstra klasa.
Denis Bergkamp je otisao u Inter i grohnuo, pa otisao u Englesku i odigrao maestralno.
Henry je otisao u Italiju i propao pa otisao u ENG i postalo legenda kluba.

Hoces reci da ova dva igraca nisu kompletna.Kazem ti, svima se to desava pa i legendama svijetskog fudbala.

Van Der Saar takodje imao crnu rupu karijere u Italiji.
Cannavaro je otisao iz Parme u sjajnoj formi da bi propao u Interu pa se "ponovo rodio" u Juventusu.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2012, 21:17

[quote="harishp"]
Uostalom stvar ukusa,ubjedjivati nekoga da je bolji ovaj ili onaj je totalno neukusno.
Da sam sebe jos jednom citiram,posto vidim da pojedincima ocito nije jasno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2012, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 mar 2012, 21:20

Dobro dragi Buffone shvatili smo više, pa ne budi dosadan ti misliš tako , neko drugacije i to je to. Moraš i ti neke argumente uvažiti, pa cu ti ja ponoviti ono što sam juce napisala.Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 mar 2012, 21:23

marseille7 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Jbt ako smo Bosanci i volimo Dzeku ne moramo se bas sad pretvarati da kao ne znamo da je Ibra tri puta bolji igrac od Dzeke :mrgreen:
zna se da je on tvoj tip
slika
o cemu ti :|
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 21:26

ZOI84 je napisao/la:Dobro dragi Buffone shvatili smo više, pa ne budi dosadan ti misliš tako , neko drugacije i to je to. Moraš i ti neke argumente uvažiti, pa cu ti ja ponoviti ono što sam juce napisala.Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Znam, nije ni Henry igrao u Juventusu, niti je bio H od Henryia, al to ne znaci da je manje kvalitetan od onog sto ljudi misle o doticnom.Tako isto, ako Ibrahimovic nije "uspio" u Barseloni ne znaci da je manje kvalitetan nego sto jeste.I da jos jednu stvar razjasnimo, Dzeko nije sam donio titulu Wolfsbugru, cak stovise, Grafite je imao bolji ucinak, a bez Misimovica obojica bi gledali odakle je vedro.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:34

Buffon je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Dobro dragi Buffone shvatili smo više, pa ne budi dosadan ti misliš tako , neko drugacije i to je to. Moraš i ti neke argumente uvažiti, pa cu ti ja ponoviti ono što sam juce napisala.Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Znam, nije ni Henry igrao u Juventusu, niti je bio H od Henryia, al to ne znaci da je manje kvalitetan od onog sto ljudi misle o doticnom.Tako isto, ako Ibrahimovic nije "uspio" u Barseloni ne znaci da je manje kvalitetan nego sto jeste.I da jos jednu stvar razjasnimo, Dzeko nije sam donio titulu Wolfsbugru, cak stovise, Grafite je imao bolji ucinak, a bez Misimovica obojica bi gledali odakle je vedro.
Ebote, pa taj Ibrahimovic sve osvojio sam i to sa nekim ljevim klubovima. Jedini on znao igrat fudbal, covjece bil kako on mogao igrat za reprezentaciju?

Jer.....ako je bolji od Dzeke...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 mar 2012, 21:35

Buffon je napisao/la:
Ne mislim bukvalnio sam, a ne bi ni Ibrahimović mnogo toga bez svoji saigraca ili po tebi možda da? Upravo i ja tebi to govorim da ne znaci ako Džeki ne ide u Cityu da je manje kvalitetan. Džeko iz Wol.i poc. sezone u Cityu je za nijansu slabiji od Ibre, ali pošto je Džeko moj tu nijansu cu zanemariti, pa reci da su tu negdje

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 21:40

ZOI84 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
Ne mislim bukvalnio sam, a ne bi ni Ibrahimović mnogo toga bez svoji saigraca ili po tebi možda da? Upravo i ja tebi to govorim da ne znaci ako Džeki ne ide u Cityu da je manje kvalitetan. Džeko iz Wol.i poc. sezone u Cityu je za nijansu slabiji od Ibre, ali pošto je Džeko moj tu nijansu cu zanemariti, pa reci da su tu negdje
Vidim da ti pises kao da sam ja rekao da je Dzeko nekvalitetan, Dzeko je izuzetno kvalitetan igrac i veoma moderan napadac, al poenta svog vecerasnjeg pisanja od moje strane je da on nije po meni kvalitetniji od ovog drugog "Bosanca".I da smo malo nerealni kod hvaljenja Dzeke, sto ne znaci da ja mislim da je DZeko prosjek od igraca.
Ako vec pises da su tu negdje, u cemu su to Dzeko i Ibrahimovic "tu negdje". Mozes li ih poredit malo?

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:46

Buffon je napisao/la:Vidim da ti pises kao da sam ja rekao da je Dzeko nekvalitetan, Dzeko je izuzetno kvalitetan igrac i veoma moderan napadac, al poenta svog vecerasnjeg pisanja od moje strane je da on nije po meni kvalitetniji od ovog drugog "Bosanca".I da smo malo nerealni kod hvaljenja Dzeke, sto ne znaci da ja mislim da je DZeko prosjek od igraca.
Ako vec pises da su tu negdje, u cemu su to Dzeko i Ibrahimovic "tu negdje". Mozes li ih poredit malo?
Jest, samo sto ti nerazumijes sta ti se govori.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 mar 2012, 21:46

marseille7 je napisao/la:vidim ti taj avatar, pa reko da nisi ****...haj nemoras priznavati, ionako nije bila nikakva ponuda nebi da ti kvarim poso 8-)
i kad kazu diskutuj normalno,pa gdje ces kad ovakvih seljacina i primitivaca ima na forumu,mozes ih samo poslati tamo odakle su i dosli (iz neke stvari) 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 21:47

marseille7 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:Vidim da ti pises kao da sam ja rekao da je Dzeko nekvalitetan, Dzeko je izuzetno kvalitetan igrac i veoma moderan napadac, al poenta svog vecerasnjeg pisanja od moje strane je da on nije po meni kvalitetniji od ovog drugog "Bosanca".I da smo malo nerealni kod hvaljenja Dzeke, sto ne znaci da ja mislim da je DZeko prosjek od igraca.
Jest, samo sto ti nerazumijes sta ti se govori.
momak, ti malo pocinjes da trolas, kao gore sa onom slikom,popusti malo.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 26 mar 2012, 21:56

kakva se ovde rasprava vodi Boze dragi...gospodo tema je mancini u medjugorju,a ne zlatan ibrahimovic
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 mar 2012, 21:59

unavita je napisao/la:kakva se ovde rasprava vodi Boze dragi...gospodo tema je mancini u medjugorju,a ne zlatan ibrahimovic
Vala baš, al izgleda nije Gospa na vecerašnjoj misi poslušala Mancinija, MU vodi

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 22:03

MuhamedTM je napisao/la:Ovaj Buffi je bas dosadan zapjenio ko lutalica,ebo te ibra ba okej uredu je bolji je od Edina skontali smo te .Samo mi reci kad je Edin Dzeko izvodio slobodan udarac posto vidim da pises da ibra i to radi bolje???
ti bi trebao biti opomenut na poredjenje mene sa lutalicom(psom vjerovatno), al eto valjda se ovdje moze sto sta uradit bez sankcija.
A Dzeko ne izvodi udarce jer ih ne zna izvodit, ni u penalima nije vičan nesto.Valjda ti je sad jasno da to Ibra radi bolje, obje stvari, sto je demonistirao tokom karijere.Al ne bitno, bitno je da sam ja bijesan pas jer mislim da ima bolji napadac od Dzeke.Jbo mene

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 22:07

Kakve koristi ima ako je Ibra bolji napadac od Dzeke? Sledeceg mjeseca mozda je Dzeko bolji, dok Ibrahomovic nedobija crvene kartone on je koristan Milan, ovaj drugi ima konkurenciju i nema tu lozu da mu se odobre 2 3 lose utakmice. To se sve moze promjenuti iduce sezone.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 26 mar 2012, 22:09

Dzeko je dobar ali nikad neće dostić Ibrin nivo,jer Ibra je veliki majstor i definitivno 1 od najboljih napadača na svijetu nekoliko posljednih godina. ;)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 26 mar 2012, 22:21

Buffon je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ovaj Buffi je bas dosadan zapjenio ko lutalica,ebo te ibra ba okej uredu je bolji je od Edina skontali smo te .Samo mi reci kad je Edin Dzeko izvodio slobodan udarac posto vidim da pises da ibra i to radi bolje???
ti bi trebao biti opomenut na poredjenje mene sa lutalicom(psom vjerovatno), al eto valjda se ovdje moze sto sta uradit bez sankcija.
A Dzeko ne izvodi udarce jer ih ne zna izvodit, ni u penalima nije vičan nesto.Valjda ti je sad jasno da to Ibra radi bolje, obje stvari, sto je demonistirao tokom karijere.Al ne bitno, bitno je da sam ja bijesan pas jer mislim da ima bolji napadac od Dzeke.Jbo mene
1.Ima bolju tehniku od Dzeke.Sto se iz duela 1:1 vidi.
2.Jaci je u duelu od Dzeke.
3.Ima bolji sut od Dzeke.(jbga moras pogledat video)
4.Ima bolji slobodni udarac od Dzeke.
5.Dao je neke fantasticne golove petom, na volej, loboove, sta sve ne.
6.Tokom karijere osvojio je vise.
7.Jednostavno je kompletniji fudbaler.
8.Nerjetko je asistent, kao recimo protiv Arsenala o Serie A tu vec skoro sve sam odlucuje.
9.Skuplji je igrac i Dzeko nece dostic njegovu cijenu.
10.Igrao je u boljim timovima, zapravo sve u "kremi" svijetskog fudbala, od Ajaxa pa do Milana.

Vidis pod broj 4 si stavio da ibra izvodi slobodne bolje . Dzeko nikad nije izveo slobodnjaka , pojma ti nemas mislim blage veze o fudbalu . Nego nastavi nabijati postove . Vozdraa
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, Goalgetter i 18 gostiju.