FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj tuge od ovog derbija kola na BHT-u, nisu u stanju dogovoriti ni pisljive prenose utakmica. Za sljedece kolo planirao Sarajevo - Slavija
ne znam bil plakao ili bi se smijao, tugaaaaaaa.

Mes Que Un Club
**** bragu i nizove. x i u mostaru i u banja luci puna šaka brade
nema sumnje da smo bolji i od zrinjskog i od borca, al' ne može se baš svaka ni dobiti. poslije zrinjskog idu čelik i olimpik kući i tu ne smije biti kiksa.

nema sumnje da smo bolji i od zrinjskog i od borca, al' ne može se baš svaka ni dobiti. poslije zrinjskog idu čelik i olimpik kući i tu ne smije biti kiksa.
- rastafarian
- Kontakt:
ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napoljeChWilla je napisao/la:**** bragu i nizove. x i u mostaru i u banja luci puna šaka brade![]()

šalu na stranu, lijepo je nizati pobjede, ali treba se pokušati sačuvati protiv zrinjskog, koliko-toliko da ne bude rovitih pred borac jer 1:0 nije baš neka prednost da možeš otići mirno.
al otprilike imam viziju komšija u glavi, i slavlju našeg eventualnog remija

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
ja mislim da Bojac u ovom kolu nije slobodanrastafarian je napisao/la:ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napoljeChWilla je napisao/la:**** bragu i nizove. x i u mostaru i u banja luci puna šaka brade![]()
nema sumnje da smo bolji i od zrinjskog i od borca, al' ne može se baš svaka ni dobiti. poslije zrinjskog idu čelik i olimpik kući i tu ne smije biti kiksa.![]()
![]()
šalu na stranu, lijepo je nizati pobjede, ali treba se pokušati sačuvati protiv zrinjskog, koliko-toliko da ne bude rovitih pred borac jer 1:0 nije baš neka prednost da možeš otići mirno.
al otprilike imam viziju komšija u glavi, i slavlju našeg eventualnog remija

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Borac ima izuzetno tesko gostovanje u Prijedoru ,ovima gori pod nogama i ako izgube lako bi mogli ispasti. Znaci borac ima tesko gostovanje skoro kao i mi nema sanse da budu odmorniji od nas
,jos im nema najboljeg igraca ruku slomio.

o tome ti ja drug pricam i oni bolan igrajudamirfile je napisao/la:Borac ima izuzetno tesko gostovanje u Prijedoru ,ovima gori pod nogama i ako izgube lako bi mogli ispasti. Znaci borac ima tesko gostovanje skoro kao i mi nema sanse da budu odmorniji od nas,jos im nema najboljeg igraca ruku slomio.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
pa iskreno ne sumnjam da ima i takvih pacijenata.rastafarian je napisao/la: ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napolje![]()
![]()
Uvali ga Visca Besiktasu

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
edin visca igra ko pišćaMarkoDa je napisao/la:Uvali ga Visca Besiktasu![]()
![]()

Raja kakav je vama ovaj mladi golman Fejzic iz Travnika, sta mislite ima li on kvalitet da za nas brani?
Volim te Zeljo!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Bolje da neko od Travničana kaže, oni ga stalno gledaju. Na Grbavici je možda i imao zapaženih intervencija, ali je i krivac za primljeni gol.zlatandr je napisao/la:Raja kakav je vama ovaj mladi golman Fejzic iz Travnika, sta mislite ima li on kvalitet da za nas brani?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
O kakvom x vi pricate
Celik ih istamburao u sred Mostara , Olimpic rastimao na Otoci, mi ih sad trebamo dokrajciti.
Realno Zrinjski malo je reci da nema igru ako budemo igrali sa 80% ozbiljnosti i snage negine im 3 komada.
O Borcu je jos uvjek rano idemo korak po korak

Celik ih istamburao u sred Mostara , Olimpic rastimao na Otoci, mi ih sad trebamo dokrajciti.
Realno Zrinjski malo je reci da nema igru ako budemo igrali sa 80% ozbiljnosti i snage negine im 3 komada.
O Borcu je jos uvjek rano idemo korak po korak

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
više su odmarali igrači želje nego igrači borca ,adilović odmarao protiv širokog ,bogi i vasilić u prijedoru ,čola i nijema protiv travnika ,bešlija jedno poluvrijeme protiv borca ,bekrić pluvrijeme protiv travnika ,ja mislim da su samo gušo,kvesić ,svraka i zeba odigrali sve utakmice ,ima se može seTM87doboj je napisao/la:o tome ti ja drug pricam i oni bolan igrajudamirfile je napisao/la:Borac ima izuzetno tesko gostovanje u Prijedoru ,ovima gori pod nogama i ako izgube lako bi mogli ispasti. Znaci borac ima tesko gostovanje skoro kao i mi nema sanse da budu odmorniji od nas,jos im nema najboljeg igraca ruku slomio.

sad u subotu, promaši Selimović onu šansu kad iza mene se lik dere yebem ti Amare majku što ga dovede, yebem li vam djecuChWilla je napisao/la:pa iskreno ne sumnjam da ima i takvih pacijenata.rastafarian je napisao/la: ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napolje![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Moze mi mi pricati o nekakvim pobjedama i sl, da smo koji slucajem dobili travnika sa 3 i vise golova onda sigurno ne bi bilo optimizma. Medjutim ovako su sami sebe igraci zeznuli pa ce ih SEF dodatno pritegnuti, pa mi to jedino daje veci optimizam za boljim rezultatima u sljedeca dva susreta. To je i jedino u ovom momentu.
LP
LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
a šta sad i ako ne dobijemo? zalibo nas.
mislim da smo mnogo bolji i da je svaka kvota iznad 2 na nas ogromna
ali mi smeta ovaj neki rezon da je kao katastrofa ako ne dobijemo. pa ne možemo sve dobiti pobogu 
mislim da smo mnogo bolji i da je svaka kvota iznad 2 na nas ogromna

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Iako bi svi mi voljeli da Zeljo pobijedi sve do kraja to ce se vrlo tesko desiti, ali ja nesto nevjerujem da ce Zrinjski stati na kraj nasem nizu.I u iduca tri kola ocekujem maksimalni 12 poena kojima bi bili jos blize tituli.Eto ako mene pitate ne bi imo nista protiv toga da nas Leotar pobijedi a mi titulu proslavimo na Kosevu
.Pored toga nadam se osvajanju kupa ili baremo plasmanu u finale ! Jer to zasluzujemo,jer smo i najbolja ekipa u drzavi

svoj ti pos'o !
- rastafarian
- Kontakt:
Kako je samo strašna slika, baš sam razmišljao da uradim nešto poput ovoga 

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Braga se lomi opasno
ajmo Akademika mozete vi to 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.