Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
SZR=Stranka zaduženih radnika
SZR = Stranka zdravog razuma
Sad me zvao limuntos kazu napala ih dva vuka,pa su pobjegli prema Rostovu,sakrili se u one kucice,kaze vanredna situacija ,ne znaju kad ce doci kuci

Sad me zvao limuntos kazu napala ih dva vuka,pa su pobjegli prema Rostovu,sakrili se u one kucice,kaze vanredna situacija ,ne znaju kad ce doci kuci

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:SZR = Stranka zdravog razuma![]()

Meni limun kaze da su ih napali,ne znam vidjecemo,stranka ce otvorit istragu u vezi ovog slucaja,trazit cemo detaljnu istragu zbog cega su nasa dva radnika napadnuta od strane vukovabazeni je napisao/la:harry_90 je napisao/la:SZR = Stranka zdravog razuma![]()
Sad me zvao limuntos kazu napala ih dva vuka,pa su pobjegli prema Rostovu,sakrili se u one kucice,kaze vanredna situacija ,ne znaju kad ce doci kuci![]()
napali ih vukovi,jadnici :mrgreen:da li si dobro čuo preko telefona logičnije je da su oni napali vukove :mrgreen:kako god izvuće živu glavu,siguran sam

ma kakva nana fata fušeri previše, bolje ti njih odvedi kod nane Have
meni je hemeroide izliječila 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam sta mi je smjesnije, to sto se neko hvali da je osamario Zehru Bajraktarevic
ili ova nana sto lize raju 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Strah me da joj jedan od njih ne uvali jezik 

Da se zna da si ti to rekao,a ne jaa
... vidio sam ja da on bari neku curu,al haman mu nije poslo za rukom,pa je banovase,nije dala i on je prijavi administraciji
gotov si kad dodje legenda 

Aa sta cu kad mi se moze.. jel ja to vidim neku ljubomoru sto mi stranka cuva ledja

ma neeee Bože sačuvaj, drago mi je da ti je stranka toliko jaka da si uspio smiriti, pa čak i zaposliti Legendu 

DRUG NEBI TI PUNCA
Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanu
os ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca 

to se Emiru obrati oko rijeke Bosne, on je kompetentan po tom pitanju.ako ti bude trebalo projektovati zgradu u kojoj će biti sjedište stranke, samo mi javi imaćeš popustaharry_90 je napisao/la:Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanuos ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca

DRUG NEBI TI PUNCA
@harry_90
želim pristupiti stranci
,ako može da bude kakva svečanost zbog ulaska u stranku,koliko znam da tako dočekujete nove članove.Imali posao za mene,ali ako može bez lopata,sjekira...kakav posao u uredu...
Imali novosti o članovima stranke s Vlašića.Čitam evo na teletekstu ozbiljna situacija jedva izvukli živu glavu

želim pristupiti stranci

Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarijabagrcavi je napisao/la:to se Emiru obrati oko rijeke Bosne, on je kompetentan po tom pitanju.ako ti bude trebalo projektovati zgradu u kojoj će biti sjedište stranke, samo mi javi imaćeš popustaharry_90 je napisao/la:Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanuos ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca

@bazeni
Mozes pristupiti nije problem.. potrebno je da ispunis par papira i to je to.. imas licnu malac ?? docek ce biti vrhunski,hebacemo dodjelu oscara sto se tice doceka zvijezda

Imam radit nesto iz informatike.. nesto u smislu kao sta dobro i pozitivno mozemo naucit na netu
Ako ima ko nekih ideja, pucajte
Ja sam nasao nesto o edukaciji, znaci to otpada.. 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- harebianconero
- Kontakt:
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E to se brate moj cijeniharry_90 je napisao/la: Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja lika...ti meni placaj heineken, popicu ga ja koliko god ti kazesLBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Ponavljam,Zuja je zakon!Momci jeste vi probali heinekenPapastathopoulos je napisao/la:beck's i karlovacko !Ili bavariu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.