Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Buffon
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 19:38

marseille7 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Ibrahimović je osvojio 8 titula nacionalnih prvenstava zaredom a evo izgleda da ce i deveto.Ibra je lider sto Dzeko nece biti nikad.Mozda, u Wolfsburgu.O tehnici i sutu ova dva igraca i poredjenju istih necu ni da pocinjem.Mani mi se Cirine price za nafuravanje narodnih masa.
Iskreno nema ama bas nikakve veze koliko je titula jedan osvojio ako ces porediti igrace, a to je i jedini argument koji si napisao. Pokusaj malo bolje sledeci put.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

nemam ja tu puno toga pisat.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2012, 19:49

@Buffon naravno da nemas,otisao u Barcelonu gdje je bila jaca konkurencija i prdnuo ne u jedan nego mnogo vise cabara.
Zato mukaule i vodi tog Ibrahimsona kuci,ovo je tema o Dzeki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 19:51

Ovo mi je najdraze, nezna progovorit dvije pametne ali zna ko je bolji.

Obligatorijski Youtube klip naravno ne smije izostati.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 mar 2012, 19:55

harishp je napisao/la:@Buffon naravno da nemas,otisao u Barcelonu gdje je bila jaca konkurencija i prdnuo ne u jedan nego mnogo vise cabara.
Hajde nemojte biti toliki mufljuzi. Tema o Džeki pa se ne smije reći da je Zlatan bolji? Naravno da je bolji i tu nema priče, isto tako na Edinoj strani su godine te on može "prestići" Ibrahimovića, ali to ćemo da vidimo...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 19:58

marseille7 je napisao/la:Ovo mi je najdraze, nezna progovorit dvije pametne ali zna ko je bolji.

Obligatorijski Youtube klip naravno ne smije izostati.
hoces u tackam kao clanovima zakona? :D

1.Ima bolju tehniku od Dzeke.Sto se iz duela 1:1 vidi.
2.Jaci je u duelu od Dzeke.
3.Ima bolji sut od Dzeke.(jbga moras pogledat video)
4.Ima bolji slobodni udarac od Dzeke.
5.Dao je neke fantasticne golove petom, na volej, loboove, sta sve ne.
6.Tokom karijere osvojio je vise.
7.Jednostavno je kompletniji fudbaler.
8.Nerjetko je asistent, kao recimo protiv Arsenala o Serie A tu vec skoro sve sam odlucuje.
9.Skuplji je igrac i Dzeko nece dostic njegovu cijenu.
10.Igrao je u boljim timovima, zapravo sve u "kremi" svijetskog fudbala, od Ajaxa pa do Milana.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2012, 20:01

Naravno da je Ibrahimovic daleko ispred Dzeke. Kad je Dzeko bio u top formi u Wolfsburgu, mozda nije bio, ali danas jest.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 20:07

harishp je napisao/la:@Buffon naravno da nemas,otisao u Barcelonu gdje je bila jaca konkurencija i prdnuo ne u jedan nego mnogo vise cabara.
Otisao momak i u Barseloni postigao 16 golova.Presudio Real M svojim golom i time dao veliki doprinos Barseloninoj tituli.Svojevremeno je i Shevcenko grohnuo mjenjajuci sredinu, nisu ni prvi ni zadnji veliki igraci koji to dozive.
Tu je slabije igrao jer jednostavno nije se pronasao i stil igre mu manje odgovara.Al da mu je pruzena veca sansa, da je duze ostao imao bi bolji ucinak.Ima tu i dio sto se tice samog ocekivanja i pritska zbog vecine transfera.A sto se tice mojeg pisanja o Ibrahimovicu na temi Dzeke, pa eto povukli me za jezik govoreci kako me "neko usutio".
Da ne ispadne da ne volim Dzeku ili sta slicno, al kad kazem da je neko bolji od Dzeke iza toga stojim i ne znaci da ga pljujem,al ovdje vidim ne smije se o Dzeki pisat kao igracu koji nije kvalitetniji od nekog drugog.Malo realnosti nam fali.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 20:21

Buffon je napisao/la: hoces u tackam kao clanovima zakona? :D
Nisam ni sumnjao da ces bolje, vidi se da edukovan...
Cuj ko u clanovima zakona, *ebote pa mogo si ko listu napisat ali hajde nema veze.

Kad cemo vec ko u clanovima i tackama, hajde
1. Ibrahimovic nema bolju tehniku od Dzeke.
2. Nije jaci u duelu
3. Nema bolji sut
4. Nema bolji slobodni udarac
5. Nije dao dovoljno fantasticnih govola petom, volej i sl.
6. Nije tokom karijere osvojio vise
7. Jednostavno nije kompletniji fudbaler
8. Nije dobar assistent.
9. Nije skuplji igrac
10. Nije igrao u Realu i City.

e da ja sad dodam, Ibrahimovic.
11. Nevalja *urcu
12. Idiot
13. Nije bosanac
14. Svedzanjin
15. Homoseksulac
16. Siledzija
17. Nije nikad igro za Zelju.
Buffon je napisao/la:1.Ima bolju tehniku od Dzeke.Sto se iz duela 1:1 vidi.
Iskreno ovo je tacno, samo ima i veci Ego sto ga razlikuje debelo od Dzeke. Znaci pitanje je ko ce trpiti Ibrahimovica 24/7 ali da ima igraca sa odlicnom tehnikom ili ko zeli da sagradi tim sa mladjim Ibrahimovicem koji je zeljan da se pokaze a ne da svrce lovu.
Buffon je napisao/la:2.Jaci je u duelu od Dzeke.
Trebas malo pojasniti, u kojim situacijama je jaci, jer imas utakmice gdje Ibrahimovic neudje ni u jedan duel. Opet kazem ako ima prednosti ona se ravna njegovie nezalaganjem ili stavom.
Buffon je napisao/la:3.Ima bolji sut od Dzeke.(jbga moras pogledat video)
Relativno znaci mozda ima a mozda i nema, tu su negdje, nikakva prednost ako se ne zalaze da dodje u situaciju da sutira.
Buffon je napisao/la:4.Ima bolji slobodni udarac od Dzeke.
Niđi veze.
Buffon je napisao/la:5.Dao je neke fantasticne golove petom, na volej, loboove, sta sve ne.
Meh. Preglupo da ulazim u diskusiju oko ovoga.
Buffon je napisao/la:6.Tokom karijere osvojio je vise.
Meh i niđi veze.
Buffon je napisao/la:7.Jednostavno je kompletniji fudbaler.
Jest, i opet ponavljam zbog toga veca Diva.
Buffon je napisao/la:8.Nerjetko je asistent, kao recimo protiv Arsenala o Serie A tu vec skoro sve sam odlucuje.
Meh, niđi veze i velika glupost.
Buffon je napisao/la:9.Skuplji je igrac i Dzeko nece dostic njegovu cijenu.
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.
Buffon je napisao/la:10.Igrao je u boljim timovima, zapravo sve u "kremi" svijetskog fudbala, od Ajaxa pa do Milana.
MEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Zaboravio si naspomenut da je igro u Barceloni, neznam kako ti je to moglo propast.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 mar 2012, 20:24

Šta ovdje čovjek sve neće pročitat' ... :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2012, 20:37

Buffon je napisao/la:Tu je slabije igrao jer jednostavno nije se pronasao i stil igre mu manje odgovara.Al da mu je pruzena veca sansa, da je duze ostao imao bi bolji ucinak.Ima tu i dio sto se tice samog ocekivanja i pritska zbog vecine transfera.A sto se tice mojeg pisanja o Ibrahimovicu na temi Dzeke, pa eto povukli me za jezik govoreci kako me "neko usutio".
Da ne ispadne da ne volim Dzeku ili sta slicno, al kad kazem da je neko bolji od Dzeke iza toga stojim i ne znaci da ga pljujem,al ovdje vidim ne smije se o Dzeki pisat kao igracu koji nije kvalitetniji od nekog drugog.Malo realnosti nam fali.
Pridodajes fudbaleru kojeg gotivis a isto se to desava i Dzeki ali naravno kod njega nisi stavio taj zakljucak.Stil igre i ostalo.Naravno da ce ispasti da ne podnosis Dzeku,cim tako razmisljas.druge nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 20:39

Kad cemo vec ko u clanovima i tackama, hajde
1. Ibrahimovic nema bolju tehniku od Dzeke.
.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

jednostavno moram ti slikovito prikazat.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 20:42

harishp je napisao/la:
Buffon je napisao/la:Tu je slabije igrao jer jednostavno nije se pronasao i stil igre mu manje odgovara.Al da mu je pruzena veca sansa, da je duze ostao imao bi bolji ucinak.Ima tu i dio sto se tice samog ocekivanja i pritska zbog vecine transfera.A sto se tice mojeg pisanja o Ibrahimovicu na temi Dzeke, pa eto povukli me za jezik govoreci kako me "neko usutio".
Pridodajes fudbaleru kojeg gotivis a isto se to desava i Dzeki ali naravno kod njega nisi stavio taj zakljucak.Stil igre i ostalo.Naravno da ce ispasti da ne podnosis Dzeku,cim tako razmisljas.druge nema.
Nista ja ne pridodajem samo kazem da je Ibrahimovic bolji fudbaler od Dzeke, isto kao sto kazem da je Messi bolji od Del Piera a Del Piero mi je fudbalski idol.Nema to veze sa ljubavlju nego sa realnoscu.A izuzetno me iritira ova nasa domaca nerealnost.Zato se i javim, da ljudi vide da nas ima i malo realnijih. :mrgreen:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 mar 2012, 20:42

daj Buffon dosadan si,, ovo je tema o Edinu a ne o trazenju najboljeg igraca, prijavi se u FIFU/UEFU i radi tamo na statistikama, pusti nas obicne smrtnike kada dodemu kuci s posla i otvorim stranicu da procitam nesto pametno , a ne dijecije gluposti!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 20:47

a nas, nerealniji :lol:

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 20:51

m.
Buffon je napisao/la:3.Ima bolji sut od Dzeke.(jbga moras pogledat video)
Relativno znaci mozda ima a mozda i nema, tu su negdje, nikakva prednost ako se ne zalaze da dodje u situaciju da sutira.

"tu su negdje" :D ???

opet moram, izvini, video govori vise od rijeci.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]ovaj je poseban za tebe. :D

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 20:53

vrebac86 je napisao/la:daj Buffon dosadan si,, ovo je tema o Edinu a ne o trazenju najboljeg igraca, prijavi se u FIFU/UEFU i radi tamo na statistikama, pusti nas obicne smrtnike kada dodemu kuci s posla i otvorim stranicu da procitam nesto pametno , a ne dijecije gluposti!
da, tema je Dzeko, a ja ga poredim sa drugim igracem, drzim se teme, jer mnogi govore suprotno, da je Edin Dzeko bolji od tog i tog, sve u skladu sa temom.Ako ti smeta nemoj citat.Dakle sve u skladu sa pravilima foruma, prije bih rekao da je tvoj post cisti off topic a kad vidim za koga navijas znam sto si se javio.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 mar 2012, 20:55

Jbt ako smo Bosanci i volimo Dzeku ne moramo se bas sad pretvarati da kao ne znamo da je Ibra tri puta bolji igrac od Dzeke :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 mar 2012, 20:57

Buffon je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:daj Buffon dosadan si,, ovo je tema o Edinu a ne o trazenju najboljeg igraca, prijavi se u FIFU/UEFU i radi tamo na statistikama, pusti nas obicne smrtnike kada dodemu kuci s posla i otvorim stranicu da procitam nesto pametno , a ne dijecije gluposti!
da, tema je Dzeko, a ja ga poredim sa drugim igracem, drzim se teme, jer mnogi govore suprotno, da je Edin Dzeko bolji od tog i tog, sve u skladu sa temom.Ako ti smeta nemoj citat.Dakle sve u skladu sa pravilima foruma, prije bih rekao da je tvoj post cisti off topic a kad vidim za koga navijas znam sto si se javio.
tema je Edin! a ne stotinu nekih videa od Ibrahimovica! idi dijete spavaj!
Dali je bolji ili ne boli me ona stvar, meni nikad nece biti bolji od Edina, niti mi je kad bio! Neka Ibra dode u Englesku igrati da ga vidimo! :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 21:03

vrebac86 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
tema je Edin! a ne stotinu nekih videa od Ibrahimovica! idi dijete spavaj!
Dali je bolji ili ne boli me ona stvar, meni nikad nece biti bolji od Edina, niti mi je kad bio! Neka Ibra dode u Englesku igrati da ga vidimo! :mrgreen: :mrgreen:
pa kolegi forumasu moram pokazat neka videa da bi lakse shvatio sta zelim reci ili je zabranjeno postavljat video na forumu.Nikako mi nisi jasan,ne das mi da pricam o Dzeki i Ibrahimovicu tokom poredjenja na temi Edin Dzeko ev sad ne das ni da stavljam video.Nema smisla.Nicim ne narusavam temu.Sto ti toliko smeta.Ili ti smeta moje misljenje, pa eto slobodno mozes da se ne slozis.Pa cak i video kao argument da stavis :D
I za Messia kazu, "nek dodje u Englesku", steta ni Maradona nije tamo igrao :mrgreen:

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:08

L-Train je napisao/la:Jbt ako smo Bosanci i volimo Dzeku ne moramo se bas sad pretvarati da kao ne znamo da je Ibra tri puta bolji igrac od Dzeke :mrgreen:
zna se da je on tvoj tip
slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 22 gosta.