FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amertiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amertiger » 26 mar 2012, 20:06

Joj tuge od ovog derbija kola na BHT-u, nisu u stanju dogovoriti ni pisljive prenose utakmica. Za sljedece kolo planirao Sarajevo - Slavija :o ne znam bil plakao ili bi se smijao, tugaaaaaaa.
Mes Que Un Club

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2012, 20:11

**** bragu i nizove. x i u mostaru i u banja luci puna šaka brade :mrgreen:

nema sumnje da smo bolji i od zrinjskog i od borca, al' ne može se baš svaka ni dobiti. poslije zrinjskog idu čelik i olimpik kući i tu ne smije biti kiksa.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2012, 20:13

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 mar 2012, 20:14

ChWilla je napisao/la:**** bragu i nizove. x i u mostaru i u banja luci puna šaka brade :mrgreen:

nema sumnje da smo bolji i od zrinjskog i od borca, al' ne može se baš svaka ni dobiti. poslije zrinjskog idu čelik i olimpik kući i tu ne smije biti kiksa.
ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napolje :lol: :lol:
šalu na stranu, lijepo je nizati pobjede, ali treba se pokušati sačuvati protiv zrinjskog, koliko-toliko da ne bude rovitih pred borac jer 1:0 nije baš neka prednost da možeš otići mirno.
al otprilike imam viziju komšija u glavi, i slavlju našeg eventualnog remija :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 26 mar 2012, 20:21

rastafarian je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:**** bragu i nizove. x i u mostaru i u banja luci puna šaka brade :mrgreen:

ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napolje :lol: :lol:
šalu na stranu, lijepo je nizati pobjede, ali treba se pokušati sačuvati protiv zrinjskog, koliko-toliko da ne bude rovitih pred borac jer 1:0 nije baš neka prednost da možeš otići mirno.
al otprilike imam viziju komšija u glavi, i slavlju našeg eventualnog remija :mrgreen:
ja mislim da Bojac u ovom kolu nije slobodan :lol: pa da ce Želju docekat odmoran u kupu. Ne kontam vas nikako pa i oni igraju i mi igramo u cemu je fazon ...mi imamo bolju ekipi imamo duzu klupu imamo Amara strucnjaka za dvomec i strucnajka inace :D
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 mar 2012, 20:24

Borac ima izuzetno tesko gostovanje u Prijedoru ,ovima gori pod nogama i ako izgube lako bi mogli ispasti. Znaci borac ima tesko gostovanje skoro kao i mi nema sanse da budu odmorniji od nas :mrgreen: ,jos im nema najboljeg igraca ruku slomio.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 26 mar 2012, 20:26

damirfile je napisao/la:Borac ima izuzetno tesko gostovanje u Prijedoru ,ovima gori pod nogama i ako izgube lako bi mogli ispasti. Znaci borac ima tesko gostovanje skoro kao i mi nema sanse da budu odmorniji od nas :mrgreen: ,jos im nema najboljeg igraca ruku slomio.
o tome ti ja drug pricam i oni bolan igraju :mrgreen:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2012, 20:26

rastafarian je napisao/la: ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napolje :lol: :lol:
pa iskreno ne sumnjam da ima i takvih pacijenata.

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 26 mar 2012, 20:28

Uvali ga Visca Besiktasu :D :D :D
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 26 mar 2012, 20:31

MarkoDa je napisao/la:Uvali ga Visca Besiktasu :D :D :D
edin visca igra ko pišća :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 mar 2012, 20:42

Raja kakav je vama ovaj mladi golman Fejzic iz Travnika, sta mislite ima li on kvalitet da za nas brani?
Volim te Zeljo!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 mar 2012, 20:50

zlatandr je napisao/la:Raja kakav je vama ovaj mladi golman Fejzic iz Travnika, sta mislite ima li on kvalitet da za nas brani?
Bolje da neko od Travničana kaže, oni ga stalno gledaju. Na Grbavici je možda i imao zapaženih intervencija, ali je i krivac za primljeni gol.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 mar 2012, 20:51

O kakvom x vi pricate :roll:
Celik ih istamburao u sred Mostara , Olimpic rastimao na Otoci, mi ih sad trebamo dokrajciti.
Realno Zrinjski malo je reci da nema igru ako budemo igrali sa 80% ozbiljnosti i snage negine im 3 komada.
O Borcu je jos uvjek rano idemo korak po korak ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 mar 2012, 21:18

TM87doboj je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Borac ima izuzetno tesko gostovanje u Prijedoru ,ovima gori pod nogama i ako izgube lako bi mogli ispasti. Znaci borac ima tesko gostovanje skoro kao i mi nema sanse da budu odmorniji od nas :mrgreen: ,jos im nema najboljeg igraca ruku slomio.
o tome ti ja drug pricam i oni bolan igraju :mrgreen:
više su odmarali igrači želje nego igrači borca ,adilović odmarao protiv širokog ,bogi i vasilić u prijedoru ,čola i nijema protiv travnika ,bešlija jedno poluvrijeme protiv borca ,bekrić pluvrijeme protiv travnika ,ja mislim da su samo gušo,kvesić ,svraka i zeba odigrali sve utakmice ,ima se može se :D :D :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 21:19

ChWilla je napisao/la:
rastafarian je napisao/la: ništa, ako ne bude dvica u mostaru.. uprava napolje :lol: :lol:
pa iskreno ne sumnjam da ima i takvih pacijenata.
sad u subotu, promaši Selimović onu šansu kad iza mene se lik dere yebem ti Amare majku što ga dovede, yebem li vam djecu :? :o Ja se okrenem i ne mogu da vjerujem šta sam čuo od čovjeka koji ima minimalno 40 godina :?
DRUG NEBI TI PUNCA

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 mar 2012, 21:21

Moze mi mi pricati o nekakvim pobjedama i sl, da smo koji slucajem dobili travnika sa 3 i vise golova onda sigurno ne bi bilo optimizma. Medjutim ovako su sami sebe igraci zeznuli pa ce ih SEF dodatno pritegnuti, pa mi to jedino daje veci optimizam za boljim rezultatima u sljedeca dva susreta. To je i jedino u ovom momentu.

LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2012, 21:36

a šta sad i ako ne dobijemo? zalibo nas.

mislim da smo mnogo bolji i da je svaka kvota iznad 2 na nas ogromna :mrgreen: ali mi smeta ovaj neki rezon da je kao katastrofa ako ne dobijemo. pa ne možemo sve dobiti pobogu :mrgreen:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 mar 2012, 22:13

Iako bi svi mi voljeli da Zeljo pobijedi sve do kraja to ce se vrlo tesko desiti, ali ja nesto nevjerujem da ce Zrinjski stati na kraj nasem nizu.I u iduca tri kola ocekujem maksimalni 12 poena kojima bi bili jos blize tituli.Eto ako mene pitate ne bi imo nista protiv toga da nas Leotar pobijedi a mi titulu proslavimo na Kosevu :D .Pored toga nadam se osvajanju kupa ili baremo plasmanu u finale ! Jer to zasluzujemo,jer smo i najbolja ekipa u drzavi

slika
svoj ti pos'o !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 mar 2012, 22:40

Kako je samo strašna slika, baš sam razmišljao da uradim nešto poput ovoga :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 mar 2012, 22:45

Braga se lomi opasno :D ajmo Akademika mozete vi to :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.