FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

mma_hz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 19:32

don_burza je napisao/la:Zutalji puse 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
kontate samo vi mozete trpat...e pa nije tako.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 mar 2012, 23:51

Tobias Schweinsteiger pojačao Bayern! U pitanju je Bastianov tri godine stariji burazer koji igra u treceligasu nekom i tamo razvaljuje i na Bastianov prijedlog je pojacao B tim :-)
Braca u akciji :-D B-)
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 mar 2012, 23:58

Situacija oko Robbena se mijenja iz sedmice u sedmicu , Nerlinger izjavi da su blizu produženja ugovora a onda Arjen izjavi da nije siguran u ostanak na AA.Ovo odugovlačenje ide mi na neku stvar. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 00:04

Schweinsteiger spreman za srijedu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 26 mar 2012, 00:13

dr.adnan je napisao/la:Tobias Schweinsteiger pojačao Bayern! U pitanju je Bastianov tri godine stariji burazer koji igra u treceligasu nekom i tamo razvaljuje i na Bastianov prijedlog je pojacao B tim :-)
Braca u akciji :-D B-)
e jes brate pojacanje,pravi mig :evil: ovo je nesto tipa petersen,ovako uprava rijesava situaciju oko dovođenja igraca dovedu par likova sa posudbe,nekoga prekomanduju iz b tima i normala spremni smo na pohod na sve naslove :evil:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 mar 2012, 00:20

Kada cemo vise ovu upravu srusiti? :D :roll:

Tobi je planiran za Bay II, kojem bas ne cvjetaju ruze. Buraz od prave Svinje :D je bio vise nego dobar u dosadasnjem klubu. Zakaj ne, jelde Hantro? :D

Cheffe, HW-MW ga pusta, dok ce Osram odluciti treba li mu pravi Svinjcek. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2012, 00:24

Do kraja nas čeka težak posao.

Kući :Augsburg,Mainz,Stuttgart.

Gosti : Nürnberg,BvB,Werder,Koln.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 mar 2012, 00:39

Vratija se Sime! :D
geronimo je napisao/la:Kada cemo vise ovu upravu srusiti? :D :roll:
Nikad, mladji narastaj dzaba ceka, nacekace se. 8-)
Tobi je planiran za Bay II, kojem bas ne cvjetaju ruze. Buraz od prave Svinje :D je bio vise nego dobar u dosadasnjem klubu.
Ovo je vise radi reklame, beli da nije nasao odgovarajucu mladu pa da proba preko Bayernovih ledja. :D U svakom slucaju, dobrodosao je, neka se ugleda na mladjeg brata i svi zadovoljni. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 00:47

geronimo je napisao/la:
Cheffe, HW-MW ga pusta, dok ce Osram odluciti treba li mu pravi Svinjcek. 8-)
Pa Jupp će ga naravno ostavit na klupi :) :) :)
Pa i ne treba prenagljivat, ekipa ovo može za sad riješit bez njega, a u utakmicama u kojima zapne i eventualno u revanšu ako bude škripalo Schweini će već nadajmo se biti top fit. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 18:07

slika

Bayern mora dobiti sve utakmice, inaće ništa od titule, kaže Kaiser.
Hvali i Gomeza za kojeg kaže da može biti i nasljednik Gerda Mullera..

Dobre šanse za osvajanje trofeja vidi u Kupu, ali i u Ligi prvaka, gdje bi Bayern zbog domaćeg terena i protiv Barce bio favorit, kaže Beckenbauer.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 mar 2012, 18:41

Saurman je napisao/la:Do kraja nas čeka težak posao.

Sto ce tice rasporeda BVB-a:
Kuci: Stuttgart, Bayern, Monchengladbach, Freiburg.
3 teske utakmice, na kojima ce imati prednost domaceg terena.
Gosti: Wolfsburg, Schalke, Kaiserslauten.
Realno je ocekivati da BVB u ovih 7 utakmica zijani vise od 5 bodova (racunajuci utakmicu sa nama), samo ne znam koliko je realno to sto Kaiser kaze, tj. da moramo dobiti svaku do kraja. Bice je*ena zavrsnica prvenstva, vjerovatne ce i zadnje kolo da odlucuje. A u zadnjem kolu ce Mujdza da pogodi za opstanak Freiburga i titulu Bayerna. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 mar 2012, 18:44

:lol:
Optimista je nedovoljno informisani pesimista. :mrgreen:
Bayern će imati (ako sve bude išlo onako kako treb) još 4 teške utakmice koje će igrati sredinom sedmice, a Dortmundovi igrači će tad odmarati za ono što ih čeka u subotu/nedjelju. :mrgreen: Prednost od 5 bodova se može sustići, ali Bayern ne smije kiksati, dok Dortmund i može odigrati (barem) jednu utakmicu sa podignutom ručnom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 18:48

ribery je napisao/la: Realno je ocekivati da BVB u ovih 7 utakmica zijani vise od 5 bodova (racunajuci utakmicu sa nama), samo ne znam koliko je realno to sto Kaiser kaze, tj. da moramo dobiti svaku do kraja. Bice je*ena zavrsnica prvenstva, vjerovatne ce i zadnje kolo da odlucuje. A u zadnjem kolu ce Mujdza da pogodi za opstanak Freiburga i titulu Bayerna. :lol:
Pa mogu oni možda zijanit više od 5 bodova ali i ne moraju, ako ostanu ovako konstantni, samouvjereni, onda će teže zijanit, ali uvijek može biti neki prelom u igri. Ako bi više bodova zijanili, onda i mi imamo pravo na kiks, a ako ne zijane, ne smije onda kiksa kod nas biti.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 mar 2012, 19:59

sad cu ja napisati jedan post radi kojeg ce me mnogi napasti,al to je moje misljenje,nadam se da grijesim...
ovako
sto se vise ulazi u finish sezone,bayern ima dosta veci pritisak nego bvb,jer znaju ukoliko mi kiksamo da je gotovo,a ukoliko borusia kiksa nista nije odluceno (i dalje imaju sve u svojim rukama).
slijedeca bitna stvar jeste valja pobijediti njih u gostima (NIJE NEMOGUCE,ali imaju velemajstora na klupi koji je u stanju iscupati bod...) mnoge stvari nama ne idu u prilog,a to je i liga prvaka gdje je sigurno cilj uci u finale,tako da sam poprilicno siguran da kada bi izgubili prvenstvo i sa 15bodova razlike,a igrali finale LP i potom osvojili da niko ne bi prigovorio ni rijeci.....
takodjer smo u igri i za njemacki kup!!!
Imamo tezi raspored, veci je pritisak na nama,igramo na tri fronta (fizicki cemo biti slabiji od bvb) i na kraju krajeva ono najbitnije kaskamo 5bodova i idemo najvecim rivalima za titulu u goste!!!

E pa meni ovo i ne mirise na nesto dobro!!!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 22:42

@proFCB: A što bi te neko napadao??? :) Mislim sve je ovo realno što si rekao, ljudi jesu u boljoj situaciji, imaju bodovnu prednost, utakmicu kući protiv nas, ali mi smo Bayern pa i volimo te situacije..... :)
Ja svakako vjerujem u dobar ishod sezone, u taj Kup sam prilično siguran, a jednu ćemo od ove dvije veće titule klepit nekako :) Vidjet ćemo razvoj situacije, prije svega ekipa nadam se da neće usljed umora krahirat.....

Al protiv Gladbacha se vidjelo da nam je ekipa dobro fizički pripremljena, tako da....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2012, 23:00

ribery je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Do kraja nas čeka težak posao.

Sto ce tice rasporeda BVB-a:
Kuci: Stuttgart, Bayern, Monchengladbach, Freiburg.
3 teske utakmice, na kojima ce imati prednost domaceg terena.
Gosti: Wolfsburg, Schalke, Kaiserslauten.
Realno je ocekivati da BVB u ovih 7 utakmica zijani vise od 5 bodova (racunajuci utakmicu sa nama), samo ne znam koliko je realno to sto Kaiser kaze, tj. da moramo dobiti svaku do kraja. Bice je*ena zavrsnica prvenstva, vjerovatne ce i zadnje kolo da odlucuje. A u zadnjem kolu ce Mujdza da pogodi za opstanak Freiburga i titulu Bayerna. :lol:

Odluka o prvaku će pasti na Westfalenu ukoliko dođemo do pobjede 99% smo prvaci ,jer bi po mom mišljenju BvB dosta pala na psihičkom planu pred odlučujuće mečeve, prvenstveno tu mislim na M'Gladbach i gostovanje Schalkeu.

Ipak smo mi Bayern i nije prvi put da imamo infrakt završnice prvenstva sjetimo se 2001.Kad se tad nisam šlagirao neću nikad. :D

[youtube][/youtube]

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 23:09

Saurman je napisao/la:

Ipak smo mi Bayern i nije prvi put da imamo infrakt završnice prvenstva sjetimo se 2001.Kad se tad nisam šlagirao neću nikad. :D

[/youtube]
Čuj, znači i tebe nešto može toliko potrest?? :lol: :lol: :lol:
Uff kad se samo sjetim i ja sam tad bio i prošao, pogotovo kad ga Barba uvali nama, ma skoro sam počeo Barbi (po prvi put u životu njemu) sve po spisku..... :lol: :lol: :lol: Al kad sam vidio uzavrelog Kahna kako gura sviju u napad , javila se nada.....I onda Patrick Anderson (noga mu se pozlatila da Bog da) i čuveni gol :) :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2012, 23:14

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

[/youtube]
Čuj, znači i tebe nešto može toliko potrest?? :lol: :lol: :lol:
Uff kad se samo sjetim i ja sam tad bio i prošao, pogotovo kad ga Barba uvali nama, ma skoro sam počeo Barbi (po prvi put u životu njemu) sve po spisku..... :lol: :lol: :lol: Al kad sam vidio uzavrelog Kahna kako gura sviju u napad , javila se nada.....I onda Patrick Anderson (noga mu se pozlatila da Bog da) i čuveni gol :) :)
Da se ja pitam sad bi u vitrinama AA bio gipsani primjerak noge Patricka Andersona al' ne pitam se :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2012, 23:17

Saurman je napisao/la: Da se ja pitam sad bi u vitrinama AA bio gipsani primjerak noge Patricka Andersona al' ne pitam se :D
Pokrenut ćemo peticiju, dobra ta ideja i ja sam za :)

A onda još trebamo postavit i zlatne ruke Olivera Kahna... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 mar 2012, 23:41

Saurman je napisao/la: Ipak smo mi Bayern i nije prvi put da imamo infrakt završnice prvenstva sjetimo se 2001.Kad se tad nisam šlagirao neću nikad. :D
... ili sezonu prije:
33.kolo 1999/2000.
1. (1.) Bayer Leverkusen 33 21 10 2 74:34 +40 73
2. (2.) FC Bayern München 33 21 7 5 70:27 +43 70

34.kolo
1. (2.) FC Bayern München 34 22 7 5 73:28 +45 73
2. (1.) Bayer Leverkusen 34 21 10 3 74:36 +38 73

Tad je Vizekusen izgubio u zadnjem kolu od U'hachinga 2:0 i tako se posrali na sebe.

Al' imali ste vi i previše sreće prije ili je ipak umijeće u pitanju :? :?:

Međutim, sad je druga priča. Za konkurenta imate BvB, koji je ujedno i branilac titule i koji ima solidnu prednost, uigranu i iskusniju ekipu nego prošle godine, zatim na neki način rasterećeniju nego Bayern jer ne igramo u LP :mrgreen: itd. Više sam puta pisao da će biti neizvjesno i da bi tek nakon tekme u Dortmundu mogli sve realnije sagledat' i vidjet' đe, šta, kako :?: Naravno zavisno od ishoda ;) .
Ukoliko ne pobijedite u Dortmundu, onda su vam šanse 1% i već bismo mi tada mogli preuzet' Salataru tj. zadržat' je u Dortmundu ;), a ako mi tu pobijedimo onda se dalje ne treba nit' igrat' prvenstvo.
To će definitivno bit' utakmica odluke. Možda i najiščekivanija u svijetu nakon El Clasica, jer znamo da se Bundesliga gleda u preko 200 zemalja širom svijeta ;) .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.