NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

vidovitadjemila

Re: NK Travnik

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 mar 2012, 22:27

Osim otvoreno NEZASLUZENO SMO SLAVILI

Lider premijerligaške karavane, sarajevski Željezničar, na Grbavici je teže od očekivanog savladao Travik (1:0), a menadžer Plavih, Amar Osim, nakon susreta je bio ljut i nezadovoljan igrom svojih izabranika.

"Hvala navijačima! Znao sam ih kritikovati, no večeras zaslužuju sve pohvale, pogotovo ovi na južnoj tribini. Oni su danas pobijedili, da nije bio ovakav ambijent i da nismo imali podršku s tribina mi ne bismo pobijedili", odmah nakon susreta je istakao Amar Osim.

"Čestitam i Travniku, koji je danas bio dosta dobar, usudio bi se reći i bolji od nas. Svi su pričali o nekih 15:0, a na kraju smo uz dosta sreće slavili. Da je bilo 1:1, 0:0 ili 0:1 uopšte ne bi bilo nezasluženo. Travnik je u prvom dijelu mogao povesti, u tim momentima smo bili lohotni, nikakvi. I ja snosim odgovornost za ovako katastrofalnu igru jer izgleda da nisam momčad najbolje pripremio na večerašnju utakmicu nakon lagane pobjede u Prijedoru", dodao je Osim.

Menadžer Željezničara razočaran je igrom svojih izabranika, no našao je i koju riječ hvale, posebno za Zolotića i Kvesića.

"Ljut sam, kako ne bih bio. Tri igrača Željezničara zarađuju više nego cijela momčad Travnika, a na terenu se to nije vidjelo. Na jednoj strani imas Bekrića, a na drugoj Popovića, pa onda Zebu i Simeunovića, te Adilovića i Kovačevića. Razlika se ne primjeti, to sebi više ne smijemo priuštiti, ukoliko želimo osvojiti titulu. Zolotić i Kvesić su bili na nivou. Razumijem ja da su mladi Travničani željni dokazivanja, da na Grbavici svi imaju idealne uslove za igru, ali moramo biti realni. Igrači ne mogu biti kažnjeni jer smo pobijedili, ali da ćeme čuti, hoće i to dobro", zaključio je Osim.

Vidio sam snimak pogotka Zeljeznicara i volio bi da to neko postavi.Novinarka na BHT kaze -greska golmana ,ali daj boze da nije bio faul na golmanu.Pogledao sam samo jednom nisam siguran ali volio bi pogledati da se to razjasni.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 mar 2012, 23:15

Mora vam se priznati da znate uvijek pronaći neke golobrade momke koji nisu loši. Nekoliko ovih iz Sloge, Kovačević...

A što se tiče gola, sumnjiva situacija, teško je reći. Trebalo bi vidjeti tu situaciju sa Sjevera (a nećemo je nikad vidjeti), da se uvjerimo da li je golman imao loptu čvrsto u rukama ili ne.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 mar 2012, 23:36

gollum je napisao/la:Mora vam se priznati da znate uvijek pronaći neke golobrade momke koji nisu loši. Nekoliko ovih iz Sloge, Kovačević...

A što se tiče gola, sumnjiva situacija, teško je reći. Trebalo bi vidjeti tu situaciju sa Sjevera (a nećemo je nikad vidjeti), da se uvjerimo da li je golman imao loptu čvrsto u rukama ili ne.
Tacno ova djeca su se i meni stvarno svidjela .Bore se daju 120 posto i imaju odredjen talenat.
Ne bi ni ja tvrdio nista za gol,ali jbg vise se nista ne moze promjeniti.Meni se onako na prvi pogled ucinilo da je faul veoma moguc cak iako Fejzic i nije uhvatio loptu,ako je u petercu stiti se golman.U prvom kolu proljeca su nas pokrali. U Mostaru nisu nam priznali cist gol a njima priznaju iz ofsajda koji se iz aviona vidi a drugi njihov se takodje ne vidi dobro na snimci,ali svi nasi igraci tvrde da je bio cist ofsajd.da se ono nekom drugom desilo digla bi se neopisiva halabuka ,a ovako ujeo vuk magare.Protiv Olimpika po misljenju mnogih sudija im navlaci citavo vrijeme .Dobili smo zutih za pricu u normalnoj tekmi,jos je falilo samo da i meni na tribinama pokaze karton.Ako je i ovo veceras bio faul onda je malo previse za mali Travnik,i tako se ubija nogomet pogotovo sto je konacno doslo izgleda do smjene u generacijama i sto napokon imamao malo perspektive u ekipi koja bi ako ostane ove sezone iducih mogla biti jako dobra.To su vidjeli svi u Mostaru ,na Piroti a po svim izvjestajima bogami itekako veceras na Grbavici.
Ali kako rekosmo sta je -tu je ,i sta je god bilo nema veze dobro smo odigrali i sada se treba okrenuti Zvjezdi koja je odlicno krenula i pobjeda protiv njih bio bi pravi podvig.A mozemo to ,bice tesko ali ne treba se predavati...
I daj da neko smisli kako da malo vise raje dodje da pomogne bice veoma bitno.Mozda otvoriti kapije stadiona zasto da ne...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 mar 2012, 23:38

bolje ste odigrali od sirokog borca i rudara zajedno

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 25 mar 2012, 00:00

golman je strasan bio ovaj mali o kome se tacno radi neki info

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 mar 2012, 00:13

Nerves Fejzic dosao na pocetku sezone iz Hadjica.Odlicno branio na pocetku dok nije dozivio tezu povredu potres mozga protiv Veleza u Mostaru...

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 25 mar 2012, 18:24

Jel ovaj golman Denis Krklec igrac Travnika?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:15

http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... 8Dara.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Steta za ovu tekmu.Sada kada smo sve vidjeli jos vise mi je krivo jer je ovo fakticki otet jos jedan bod ekipi Travnika.Poslije pogledanog snimka dileme vise nema nikakve.Fejzic kod gola hvata loptu u 5 metara a Svraka ulazi u njega i prekrsajem ga izbacuje iz ravnoteze nakon cega Nerves ispusta loptu.Ovo je prekrsaj da ga yebes i nema sanse da to i jedan sudija na svjetu ne svira.U petercu je golman bog za sudiju a Svraka ovdje malte ne bodicekom ulazi u Fejzica.Da stvar bude jos gora ako pomno pogledamo snimak Svraka namjerno stima RUKOM sebi loptu i vraca je nazad prema strijelcu.Ako ovo sve sto se desilo sudac nije vidio onda je corav.Ali ja sumnjam da je corav.
Klasicno navlacenje Zelji kada vec nisu uspjeli na terenu dobiti tekmu...Ipak treba posteno reci
OVO JE SRAMOTA ...

@amar BIH Krklec jest rezervni golman Travnika.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 17:27

vidovitadjemila je napisao/la:http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... 8Dara.html

Steta za ovu tekmu.Sada kada smo sve vidjeli jos vise mi je krivo jer je ovo fakticki otet jos jedan bod ekipi Travnika.Poslije pogledanog snimka dileme vise nema nikakve.Fejzic kod gola hvata loptu u 5 metara a Svraka ulazi u njega i prekrsajem ga izbacuje iz ravnoteze nakon cega Nerves ispusta loptu.Ovo je prekrsaj da ga yebes i nema sanse da to i jedan sudija na svjetu ne svira.U petercu je golman bog za sudiju a Svraka ovdje malte ne bodicekom ulazi u Fejzica.Da stvar bude jos gora ako pomno pogledamo snimak Svraka namjerno stima RUKOM sebi loptu i vraca je nazad prema strijelcu.Ako ovo sve sto se desilo sudac nije vidio onda je corav.Ali ja sumnjam da je corav.
Klasicno navlacenje Zelji kada vec nisu uspjeli na terenu dobiti tekmu...Ipak treba posteno reci
OVO JE SRAMOTA ...

@amar BIH Krklec jest rezervni golman Travnika.
Ne lupaj bezveze, ženi je mjesto u kuhinji :mrgreen:

Želji su DVA gola PONIŠTENA pri rezultatu 0:0, klasično navlačenje :lol: Sudija svira ofsajd iz auta protiv Želje, toleriše krkanske startove vaših igrača. Pričaš gluposti. Kad postavljaš nebuloze daj da vidimo šta se dešava.

[youtube][/youtube]

1:24

Klasična greška vašeg golmana, krenuo na loptu, stao, pa opet krenuo a onda pokušao da je hvata umjesto da je boksa. Klasično navlačenje, ne bih rekao, prije glupan na golu ( koji je dobro branio pa usro šefa i stanicu ) ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:32

Prva stvar nauci se komunicirati.Druga stvar daj gdje su ti ti ponisteni golovi.I trace najvaznije.Samo onaj koji pojma i blage veze o nogometu nema moze reci da Svraka nije faulirao Fejzica kod gola.Pogledajmo.Ja ne znam sta u ovoj situaciji nije jasno.Jel nije faul samo to mi reci i zavrsili smo pricu...Evo neka svi pogledaju jeli bio faul i neka iznesu svoje misljenje.Cuj ovo nije faul jbg.Jeli ti poznato pravilo da se svaki kontakt s golmanom u petercu tretira kao prekrsaj nad golmanom.Svaki kontakt a ovo je bodicek hokejaski Svrake a ne kontakt...Ako ovo za tebe nije faul onda nema tu price jer pojma nemas...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 26 mar 2012, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 17:34

kako je ovo faul ? :shock: golman kreće, staje i opet kreće pokušava da uhvati loptu, nije uspio lopta Svraki skače po glavi, golman pokušava da je uhvati ispada na pod,Svraka ubacuje i to je gol ;) Vjeruj mi bio sam na sjeveru 3 - 4 metra ispred mene se sve dešavalo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 17:36

Ženo, ako komentarišeš utakmicu logično bi bilo da je POGLEDAŠ. Golman NIJE IMAO KONTROLU NAD LOPTOM, njegova greška, pogledaj mu kretnje. Ovo nije bilo navlačenje, da jeste, vi bi fasovali isključenje još u prvom poluvremenu zbog startova sa dvije noge i s leđa ili bi jedan od poništenih golova bio priznat.

Nisi gledao utakmicu a komentarišeš.

ps znam da nisi žena al kao da jesi :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:37

bagrcavi je napisao/la:kako je ovo faul ? :shock: golman kreće, staje i opet kreće pokušava da uhvati loptu, nije uspio lopta Svraki skače po glavi, golman pokušava da je uhvati ispada na pod,Svraka ubacuje i to je gol ;) Vjeruj mi bio sam na sjeveru 3 - 4 metra ispred mene se sve dešavalo.
Ama Svraka ulazi tjelom u Fejzica i dolazi do kontakata sto je automatski faul nad golmanom u petercu.Nije moguce da to ne znate.Eto zato je faul.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 17:38

vidovitadjemila je napisao/la:Prva stvar nauci se komunicirati.Druga stvar daj gdje su ti ti ponisteni golovi.I trace najvaznije.Samo onaj koji pojma i blage veze o nogometu nema moze reci da Svraka nije faulirao Fejzica kod gola.Pogledajmo.Ja ne znam sta u ovoj situaciji nije jasno.Jel nije faul samo to mi reci i zavrsili smo pricu...Evo neka svi pogledaju jeli bio faul i neka iznesu svoje misljenje.Cuj ovo nije faul jbg.Jeli ti poznato pravilo da se svaki kontakt s golmanom u petercu tretira kao prekrsaj nad golmanom.Svaki kontakt a ovo je bodicek hokejaski Svrake a ne kontakt...Ako ovo za tebe nije faul onda nema tu price jer pojma nemas...
Zato ti imaš. Golman se ZABIO u Svraku, jesil ćorav ?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:40

Inkognito je napisao/la:Ženo, ako komentarišeš utakmicu logično bi bilo da je POGLEDAŠ. Golman NIJE IMAO KONTROLU NAD LOPTOM, njegova greška, pogledaj mu kretnje. Ovo nije bilo navlačenje, da jeste, vi bi fasovali isključenje još u prvom poluvremenu zbog startova sa dvije noge i s leđa ili bi jedan od poništenih golova bio priznat.

Nisi gledao utakmicu a komentarišeš.

ps znam da nisi žena al kao da jesi :mrgreen:
Jbg ja tebi argumentima i po pravilima igre obrazlozim zasto je faul a ti se pravis lud...Nadji nekoga ko zna pravila pa onda se posavjetuj pa dodji i komentarisi.Koja kontrola ba covjek ga odnio u PETERCU.
Pa zasto se peterac pravilno zove GOLMANSKI PROSTOR sta mislis...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 17:42

vidovitadjemila je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:kako je ovo faul ? :shock: golman kreće, staje i opet kreće pokušava da uhvati loptu, nije uspio lopta Svraki skače po glavi, golman pokušava da je uhvati ispada na pod,Svraka ubacuje i to je gol ;) Vjeruj mi bio sam na sjeveru 3 - 4 metra ispred mene se sve dešavalo.
Ama Svraka ulazi tjelom u Fejzica i dolazi do kontakata sto je automatski faul nad golmanom u petercu.Nije moguce da to ne znate.Eto zato je faul.
i da jeste i da nije faul, gotovo je ;) Real Madrid ili Barcelona izgube utakmice pa se ne žale, a ne Travnik ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 17:43

Đemilo,

Preporučujem da čuvaš ovce, vjerujem da si tu kvalitetniji, ovo ti baš i ne ide.

Dva poništena gola, krkanski startovi sa dvije noge i sa leđa bez isključenja i ti se buniš na suđenje, čobane iz Travnika.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:46

bagrcavi je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:
i da jeste i da nije faul, gotovo je ;) Real Madrid ili Barcelona izgube utakmice pa se ne žale, a ne Travnik ;)
Ma jasno da je gotovo to svi znamo samo neka se zna kako je bilo ,tj nije bilo posteno radi se o klasicnoj povredi pravila nogometne igre koja je direktno uticala na rezultat.Cestitao sam vec na pobjedi ali zasto i ne iznjeti istinu.To nije sramota.Mozda da se sto manje desavaju ovakve stvari...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:49

Inkognito je napisao/la:Đemilo,

Preporučujem da čuvaš ovce, vjerujem da si tu kvalitetniji, ovo ti baš i ne ide.

Dva poništena gola, krkanski startovi sa dvije noge i sa leđa bez isključenja i ti se buniš na suđenje, čobane iz Travnika.
Slusaj majmune sibicarski idi ganjaj sibice na stanici i dalje od stadiona jer takvi papci kao ti ne trebaju ni gledati ovu igru.A kada smo kod cobana ,dovedi mamu i sestru da me pomuzu,ili ja njih ili one mene.Toliko... :lol:

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 17:52

Golman KRENE na loptu, pa STANE, pa opet krene, Svraka BLIŽI lopti, golman se ZABIJE u Svraku jer je LOŠE PROCIJENIO kretnju lopte i to je sramota, krađa i povreda fudbalskih pravila :roll:

Na istoj utakmici Želji PONIŠTENA 2 gola pri rezultatu 0:0 ; Startova sa leđa i dvije noge kao u priči BEZ ISKLJUČENJA za Travnik.

Navlačenje ? Tendeciozno suđenje ?

Bože me sačuvaj.

Ti si onaj čoban što gleda utakmice sa onog brežuljka iznad gola :lol: Pobjegle ovce papak, a ? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.