Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 26 mar 2012, 09:57

AC Milan, Juventus, Inter, Bayern, Dortmund, Schalke, Lyon, Real Madrid, Besiktas, Galtasaray, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Fenerbahce.....
Dzekina sapunica oko klubova traje vec 3 godine

Ako sam neki klub zaboravio slobodno dodajte :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 26 mar 2012, 10:19

Cuj Fenerbahce :lol:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 mar 2012, 10:28

Mah usrase ovi sa lupanjem ovih imena. Na kraju ce zavrsiti u Videotonu iz Madzarske. Od Reala ka takvim nekim gigaantima. Da nas bar postede tih furki. Dzeko se treba vratiti u Njemacku ligu ili ici u Italijansku. Sve ostalo je prebrzo za njega.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 12:57

BIHfan je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???

Ako se nevaram,Inzaghi u citavoj karijeri nije sebi 5 golova sam iskreirao i vise od 20 nije ih zabio van peterca,al je sigurno world clas.
Ko je to rekao ? Za mene je to jedan obicni prosjek od igraca, al mora se priznat da je jako dobar u izbjegavanju ofsajd zamki i frajer je uporan do bola trci, dok Dzeko sam trcakara, spusti onu glavu i gleda nesto u zemlju. Njemu treba sad neko ko Magath ili Ćiro da ga trznu, inace ce otici u zaborav dok je pod palicom ovog Žabara ili ako u buducnosti ga bude vodio neko slican Žabaru.
Prije svega nije Mancini ama bas nista kriv sto Dzekin moral pada ko u jeftine ukrajinke, znao je to ponasanje pokazivati i sa Magathom a i kod Cire. Mozda nije uopste znak pada morala, nego neka vrsta odmaranja / generiranja enerije. Pitaj Dzeku ****.
Medjuostalim, znao je sam Dzeko gdje ide i kako ce mu bit. Mancini mu je lijepo pruzio drugu sansu sredinom Januara, pustio da ga igra iako je bio 2 3 utakmice, on potpuno izolovan iz igre i samo se uljenio.
Ako je Dzeko mislio da ce ga nakon losih nastupa trpiti kao sto su u Wolfsburgu i kao sto mi u reprezentaciji ponekad moramo, onda je on glup po tom pitanju. City gaji potpuno druge ambicije nego njegovi prethodni klubovi, morao je to da zna.
Sad ako imas imalo mozga doci ce ti da ga Mancini nemoze pustat da igra dok on ne proradi, nemaju ni vremena a mislim da gube i zivce. Posebno ako imas Aguero-a, Teveza i Balotellija u ekipi, koji su svi u njima potrebnim segmentima jaci od Dzeke.
Jedina i iskreno legitimna kritika za Mancini-a je da uopste nije imao predstavu kakav je igrac Dzeko bio i koliko mu vremena treba da se uigra u ritam koji vlada. Nije ga sprecilo da ga kupi, da mu pruzi sansu kad kod je mogao.
To sto Dzeko nema pojma kako da se krece na terenu, kako da ocekuje loptu i sto se razigra kad hoce nije tacka gdje treba kritikovati Mancinija. Znao je on dobro da sad igra protiv pravih DEFENDERA a ne verteigungsspieler koji igraju odbranu na nivou Championshipa.
Hocu da kazem Dzeko je se poprilicino sam uvalio u ovo situaciju i najprije ce mu Mancini pomoci, 100%, samo on mora da okrene salter i kad ga ubaci da iskoristi vrijeme. Da Mancini to hoce pokazuje stalno, zadnji primjer ti je Sporting u Portugalu sto su izgubili, nakon ona dva tri gola protiv Blackburna i Boltona.

Ukratko, da mu je Magath bio trener u onoj utakmici u Minhenu, Dzeko nebi vidio lopte 6 mjeseci.

Nisam citao sta brbljate o Inzagiju, samo mogu reci da nema veze sa ovom temom a nazalost ni sa reprezentacijom.

E da, nije Mancini zabar majmune.

samysamy
Kontakt:

Post Postao/la samysamy » 26 mar 2012, 13:29

marseille7 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???

Ako se nevaram,Inzaghi u citavoj karijeri nije sebi 5 golova sam iskreirao i vise od 20 nije ih zabio van peterca,al je sigurno world clas.
Ko je to rekao ? Za mene je to jedan obicni prosjek od igraca, al mora se priznat da je jako dobar u izbjegavanju ofsajd zamki i frajer je uporan do bola trci, dok Dzeko sam trcakara, spusti onu glavu i gleda nesto u zemlju. Njemu treba sad neko ko Magath ili Ćiro da ga trznu, inace ce otici u zaborav dok je pod palicom ovog Žabara ili ako u buducnosti ga bude vodio neko slican Žabaru.
Prije svega nije Mancini ama bas nista kriv sto Dzekin moral pada ko u jeftine ukrajinke, znao je to ponasanje pokazivati i sa Magathom a i kod Cire. Mozda nije uopste znak pada morala, nego neka vrsta odmaranja / generiranja enerije. Pitaj Dzeku ****.
Medjuostalim, znao je sam Dzeko gdje ide i kako ce mu bit. Mancini mu je lijepo pruzio drugu sansu sredinom Januara, pustio da ga igra iako je bio 2 3 utakmice, on potpuno izolovan iz igre i samo se uljenio.
Ako je Dzeko mislio da ce ga nakon losih nastupa trpiti kao sto su u Wolfsburgu i kao sto mi u reprezentaciji ponekad moramo, onda je on glup po tom pitanju. City gaji potpuno druge ambicije nego njegovi prethodni klubovi, morao je to da zna.
Sad ako imas imalo mozga doci ce ti da ga Mancini nemoze pustat da igra dok on ne proradi, nemaju ni vremena a mislim da gube i zivce. Posebno ako imas Aguero-a, Teveza i Balotellija u ekipi, koji su svi u njima potrebnim segmentima jaci od Dzeke.
Jedina i iskreno legitimna kritika za Mancini-a je da uopste nije imao predstavu kakav je igrac Dzeko bio i koliko mu vremena treba da se uigra u ritam koji vlada. Nije ga sprecilo da ga kupi, da mu pruzi sansu kad kod je mogao.
To sto Dzeko nema pojma kako da se krece na terenu, kako da ocekuje loptu i sto se razigra kad hoce nije tacka gdje treba kritikovati Mancinija. Znao je on dobro da sad igra protiv pravih DEFENDERA a ne verteigungsspieler koji igraju odbranu na nivou Championshipa.
Hocu da kazem Dzeko je se poprilicino sam uvalio u ovo situaciju i najprije ce mu Mancini pomoci, 100%, samo on mora da okrene salter i kad ga ubaci da iskoristi vrijeme. Da Mancini to hoce pokazuje stalno, zadnji primjer ti je Sporting u Portugalu sto su izgubili, nakon ona dva tri gola protiv Blackburna i Boltona.

Ukratko, da mu je Magath bio trener u onoj utakmici u Minhenu, Dzeko nebi vidio lopte 6 mjeseci.

Nisam citao sta brbljate o Inzagiju, samo mogu reci da nema veze sa ovom temom a nazalost ni sa reprezentacijom.

E da, nije Mancini zabar majmune.
Fudbalski fenomenu ove tvoje prave DEFENDERE nagrdise ove godine BAYERN,BASEL,SPORTING I BILBAO a da dodam i ovo znamo svi kako prodje na zadnjem svjetskom silni Championship napad sa verteigungsspieler ne uspjedose prismrditi svabskom golu a zauzvrat im svabe natrpase mrezu do vrha 5 komada natrpase silnim DEFENDERIMA :lol: :lol: :lol:

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 13:40

meh :roll:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 mar 2012, 15:41

Mancini u BiH u Medugorju, ostaje dva dana, sigurno mu Dzeko preporucio. Svi u Medugorje da koju vaspitnu Manciniju :D

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 15:55

ZOI84 je napisao/la:Mancini u BiH u Medugorju, ostaje dva dana, sigurno mu Dzeko preporucio. Svi u Medugorje da koju vaspitnu Manciniju :D
Nemoj srat :D Dje procita to?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 26 mar 2012, 16:09

Znaci danas svi idemo u Medjugorije malo da porpicamo sa omiljenim nam trenerom!!! :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 26 mar 2012, 16:13

Znači kad sam vidio počeo sam psovat sve sto se op.sovat moze :D
I jbt gledam ove Džekine golove za City, kompilaciju, pa kako ga je bilo krenulo, pola golova je iz prva 2 mjeseca.. Al onda na klupu :evil:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 mar 2012, 16:21

Eto odakle Manciniju uporiste onakvih strasnih takticki izvedbi...
Vidjelo se odmah da nesto tu smrdi da covjek nema pojma o zivotu a tako se postaje kad se slijepo vjeruje u nesto sto nema veze sa zdravim razumom...
Eureka!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2012, 16:24

Za_raju je napisao/la:Eto odakle Manciniju uporiste onakvih strasnih takticki izvedbi...
Vidjelo se odmah da nesto tu smrdi da covjek nema pojma o zivotu a tako se postaje kad se slijepo vjeruje u nesto sto nema veze sa zdravim razumom...
Eureka!!!!
Sve je to dobro dok ne pocne kao Domenech gledat u horoskope da odredi prvih 11. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 26 mar 2012, 16:25

Mancini u Medjugorju...
Sutra ce u Sarajevo da baci koju paru u Sedam Brace

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 26 mar 2012, 16:30

Mancini u Mostaru, a dzekin dres danas u Prištini....

slika

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 26 mar 2012, 16:30

totasef1 je napisao/la:Mancini u Medjugorju...
Sutra ce u Sarajevo da baci koju paru u Sedam Brace
Ma Manciniu ni Gospa ni papa nece pomoc, ma da mu se Dzeko ukaze u Medjugorju on je donji. Mislim da je toliko zivaca pocupao onim seicima, da i titulu sada uzme nema mu pomoci :D.

Sada mi je jedino jasno sto je Dzeko krenuo od prve minute, prepao se ovih nasih fanatika sa foruma, a valja u Bosnu doci :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 16:34

Cartman je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Eto odakle Manciniju uporiste onakvih strasnih takticki izvedbi...
Eureka!!!!
Sve je to dobro dok ne pocne kao Domenech gledat u horoskope da odredi prvih 11. :lol:
Ovo je dobro. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2012, 19:00

Haha, stvarno je cudan lik ovaj Mancini. U sred sezone on ide u Medjugorje. :lol: Sreca im pa nije musliman, da odjednom odleti za Mekku za Bajram. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 19:08

ZOI84 je napisao/la: Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Ibrahimović je osvojio 8 titula nacionalnih prvenstava zaredom a evo izgleda da ce i deveto.Ibra je lider sto Dzeko nece biti nikad.Mozda, u Wolfsburgu.O tehnici i sutu ova dva igraca i poredjenju istih necu ni da pocinjem.Mani mi se Cirine price za nafuravanje narodnih masa.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 19:12

Buffon je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: Kad Vec govoriš o poredenju Ibre i Džeke, Ibrahimovic dok je u Barci imao konkurenciju, nije igrao svaku utakmicu nije bio ni "i" od ibrahimovica. Ne možemo o Džeki kao igracu suditi samo na osnovu trenutne forme, ako je Džeko bio klasa dok je donio titulu Wol .ili sjajan bio na pocetku sezone, znaci da inace jeste sjajan, samo trenutno ne ide, kao što nije išlo u neka doba Gomezu, Roonyu, Benzemi....
Ibrahimović je osvojio 8 titula nacionalnih prvenstava zaredom a evo izgleda da ce i deveto.Ibra je lider sto Dzeko nece biti nikad.Mozda, u Wolfsburgu.O tehnici i sutu ova dva igraca i poredjenju istih necu ni da pocinjem.Mani mi se Cirine price za nafuravanje narodnih masa.
Iskreno nema ama bas nikakve veze koliko je titula jedan osvojio ako ces porediti igrace, a to je i jedini argument koji si napisao. Pokusaj malo bolje sledeci put.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 mar 2012, 19:23

Buffon je napisao/la:
Momak ,jesi li ti procitao sta je ZOI84 napisao? Ne valjaj gluposti! Onda Ibrahimovic nije Hasanu Sallihamidzicu ni do jaja,jer 18 titula nikad nece osvojiti,zar ne?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.