Zabi ga Del Piero ja skocio, skidam majicu i derem se po kuci STA JEE, STAA JE?Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Skakao sam kod oba gola i radovao se, ali nisam uopšte vrisnuo.
Sad nesto kontam, je.bo te...koji sam ja bolesnik

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zabi ga Del Piero ja skocio, skidam majicu i derem se po kuci STA JEE, STAA JE?Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Skakao sam kod oba gola i radovao se, ali nisam uopšte vrisnuo.
Posljednji poraz ako se ne varam je bio onaj protiv Parme ?Oxygen je napisao/la:Sve to stoji za De Cegliea,on jeste proigrao,ali znaš kako je to,kada timu ide,pojedinici su svi dobri-odlični.
U teškoćama se poznaju junaci,on je dobar za naše prilike,ali za ozbiljan jedan nastup u Lp sigurno trebamo još jednog kvalitetnog lijevog beka,ala Kolarov.
Inače,ukupno smo neporaženi 30 mečeva u prvenstvu,1 Del Neri i 29 Conte što je rekord Juventusa ikada u Seriji A.
Tako je, 1-0 - G10vincoSoni je napisao/la: Posljednji poraz ako se ne varam je bio onaj protiv Parme ?
protiv Parme 1:0...Soni je napisao/la:Posljednji poraz ako se ne varam je bio onaj protiv Parme ?Oxygen je napisao/la:Sve to stoji za De Cegliea,on jeste proigrao,ali znaš kako je to,kada timu ide,pojedinici su svi dobri-odlični.
U teškoćama se poznaju junaci,on je dobar za naše prilike,ali za ozbiljan jedan nastup u Lp sigurno trebamo još jednog kvalitetnog lijevog beka,ala Kolarov.
Inače,ukupno smo neporaženi 30 mečeva u prvenstvu,1 Del Neri i 29 Conte što je rekord Juventusa ikada u Seriji A.
Napokon da i ovaj Marotta uradi nešto korisno."Juventsu ima 29 Scudetta koje je osvojio na terenu i to smo zapisali na ulazima u naše svlačionice, pa tako i na onaj naših gostiju. Samo želimo da se poštuje ono što je naše i što nam pripada" rekao je Marotta i dodao:
"Naš odgovor će biti i pobjeda na terenu, jer kapetani Juvea uvijek prema nebu dižu trofeje koji su osvojeni viteški."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.