bolji ti je:LBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Ponavljam,Zuja je zakon!Momci jeste vi probali heinekenPapastathopoulos je napisao/la:beck's i karlovacko !Ili bavariu

majkem' jače će te udarit nego to sranj.e

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bolji ti je:LBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Ponavljam,Zuja je zakon!Momci jeste vi probali heinekenPapastathopoulos je napisao/la:beck's i karlovacko !Ili bavariu
Pa kažem ti ja okani se ćorava posla, ja presto i vikendimahodža je napisao/la:đesi legendo![]()
jesi vidio peha![]()
Mujo dok igra Mujo i dobijahodža je napisao/la:ma ja idem do kraja..nisam ko ti da odustajem![]()
![]()
jbg..uzeše u gostima, reko valjda će i kući..kad krompir
pa zato se i kladim na njihlegenda reala je napisao/la: Inače ih nikad ne igram, ni NLB ligu u košarci, to su takmičenja napravljena za kladionice![]()
Napravljena da ih niko ne može pogoditihodža je napisao/la:pa zato se i kladim na njihlegenda reala je napisao/la: Inače ih nikad ne igram, ni NLB ligu u košarci, to su takmičenja napravljena za kladionice![]()
![]()
![]()
jbg...biće bolje ..valjda![]()
idem spavat'
čuvaj se
Nema legenda i limuna i odmah umrla temabazeni je napisao/la:ova tema umire![]()
![]()
![]()
rade prekovremeneharry_90 je napisao/la:Nema legenda i limuna i odmah umrla temabazeni je napisao/la:ova tema umire![]()
![]()
![]()
nasao sam im posla ovih dana pa ih nema,da malo odmorimo mozak od njih.. danas su obojica na Vlasicu ciste snijeg,trebali su radit do 16h,ne znam zasto ih jos nema
jesil zainteresovan da pristupis stranci SZR ??