don_burza je napisao/la:Zutalji puse

kontate samo vi mozete trpat...e pa nije tako..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
don_burza je napisao/la:Zutalji puse
e jes brate pojacanje,pravi migdr.adnan je napisao/la:Tobias Schweinsteiger pojačao Bayern! U pitanju je Bastianov tri godine stariji burazer koji igra u treceligasu nekom i tamo razvaljuje i na Bastianov prijedlog je pojacao B tim
Braca u akcijiB-)
Nikad, mladji narastaj dzaba ceka, nacekace se.geronimo je napisao/la:Kada cemo vise ovu upravu srusiti?![]()
![]()
Ovo je vise radi reklame, beli da nije nasao odgovarajucu mladu pa da proba preko Bayernovih ledja.Tobi je planiran za Bay II, kojem bas ne cvjetaju ruze. Buraz od prave Svinjeje bio vise nego dobar u dosadasnjem klubu.
Pa Jupp će ga naravno ostavit na klupigeronimo je napisao/la:
Cheffe, HW-MW ga pusta, dok ce Osram odluciti treba li mu pravi Svinjcek.
Sto ce tice rasporeda BVB-a:Saurman je napisao/la:Do kraja nas čeka težak posao.
Kući :Augsburg,Mainz,Stuttgart.
Gosti : Nürnberg,BvB,Werder,Koln.
Pa mogu oni možda zijanit više od 5 bodova ali i ne moraju, ako ostanu ovako konstantni, samouvjereni, onda će teže zijanit, ali uvijek može biti neki prelom u igri. Ako bi više bodova zijanili, onda i mi imamo pravo na kiks, a ako ne zijane, ne smije onda kiksa kod nas biti.ribery je napisao/la: Realno je ocekivati da BVB u ovih 7 utakmica zijani vise od 5 bodova (racunajuci utakmicu sa nama), samo ne znam koliko je realno to sto Kaiser kaze, tj. da moramo dobiti svaku do kraja. Bice je*ena zavrsnica prvenstva, vjerovatne ce i zadnje kolo da odlucuje. A u zadnjem kolu ce Mujdza da pogodi za opstanak Freiburga i titulu Bayerna.
ribery je napisao/la:Sto ce tice rasporeda BVB-a:Saurman je napisao/la:Do kraja nas čeka težak posao.
Kući :Augsburg,Mainz,Stuttgart.
Gosti : Nürnberg,BvB,Werder,Koln.
Kuci: Stuttgart, Bayern, Monchengladbach, Freiburg.
3 teske utakmice, na kojima ce imati prednost domaceg terena.
Gosti: Wolfsburg, Schalke, Kaiserslauten.
Realno je ocekivati da BVB u ovih 7 utakmica zijani vise od 5 bodova (racunajuci utakmicu sa nama), samo ne znam koliko je realno to sto Kaiser kaze, tj. da moramo dobiti svaku do kraja. Bice je*ena zavrsnica prvenstva, vjerovatne ce i zadnje kolo da odlucuje. A u zadnjem kolu ce Mujdza da pogodi za opstanak Freiburga i titulu Bayerna.
Čuj, znači i tebe nešto može toliko potrest??Saurman je napisao/la:
Ipak smo mi Bayern i nije prvi put da imamo infrakt završnice prvenstva sjetimo se 2001.Kad se tad nisam šlagirao neću nikad.![]()
[/youtube]
Da se ja pitam sad bi u vitrinama AA bio gipsani primjerak noge Patricka Andersona al' ne pitam seeffe_sa je napisao/la:Čuj, znači i tebe nešto može toliko potrest??Saurman je napisao/la:
Ipak smo mi Bayern i nije prvi put da imamo infrakt završnice prvenstva sjetimo se 2001.Kad se tad nisam šlagirao neću nikad.![]()
[/youtube]![]()
![]()
![]()
Uff kad se samo sjetim i ja sam tad bio i prošao, pogotovo kad ga Barba uvali nama, ma skoro sam počeo Barbi (po prvi put u životu njemu) sve po spisku.....![]()
![]()
Al kad sam vidio uzavrelog Kahna kako gura sviju u napad , javila se nada.....I onda Patrick Anderson (noga mu se pozlatila da Bog da) i čuveni gol
![]()
Pokrenut ćemo peticiju, dobra ta ideja i ja sam zaSaurman je napisao/la: Da se ja pitam sad bi u vitrinama AA bio gipsani primjerak noge Patricka Andersona al' ne pitam se
... ili sezonu prije:Saurman je napisao/la: Ipak smo mi Bayern i nije prvi put da imamo infrakt završnice prvenstva sjetimo se 2001.Kad se tad nisam šlagirao neću nikad.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.