Povratak gostujućih navijača na stadione

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Slatinash_7
Kontakt:

Re: Povratak gostujućih navijača na stadione

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 mar 2012, 19:27

Haver ! je napisao/la:Ustvari ne znam šta sa vama polemišem oko odlaska na gostovanja, kad vas na domaćem terenu bude malo više nego nas danas u Mostaru. I maloprije onaj nešto spomenu kao : "Pravda za ostale skupine" pa vi ne idete na gostovanja sve i kad vam dozvole(ustvari dođe ponekad, nezapažen broj), a kamoli kad je zabranjeno.
Mislis da mi nismo probali negdje otici,pa nas NASA policija vrati,a kamoli tudja...Ne kazem da nije uspjeh ovo sto ste odradili,al da vam se svasta pusta na svakakvim mjestima,to je evidentno !
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 25 mar 2012, 19:58

Uredu to, al kako si došao na ideju da se nama pušta i povlađuje. Jer mi često imamo problema na gostovanjima i sa policijom i sa "ostalim", počni samo od Lištice, Lukavice, pa i Tuzle, Mostar(kod Zrinjskog),pa prosle godine i Gradačac, ni u Travniku i Zenici nista nije bolje....

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 mar 2012, 20:04

Kupis kartu normalno i udjes,bez salova,majica,kapa,zastava,transparenata...To ti ne moze niko zabraniti 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 mar 2012, 21:33

Emir ZENICA je napisao/la:Kupis kartu normalno i udjes,bez salova,majica,kapa,zastava,transparenata...To ti ne moze niko zabraniti 8-)
A da li se smije navijati !? To stvarno ne znam, a to što si rekao je istina.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 mar 2012, 21:40

VolimTz je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Kupis kartu normalno i udjes,bez salova,majica,kapa,zastava,transparenata...To ti ne moze niko zabraniti 8-)
A da li se smije navijati !? To stvarno ne znam, a to što si rekao je istina.
Mi smo navijali na derbiju i nije bilo nikakvih kazni i ostalog :)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 mar 2012, 21:44

Nema kazni nikakvih,ti si dosao da pratis klub bez obiljezja kluba i to ti niko nece zabraniti.Nije bitno jel se navija na Istoku,Zapadu,Sjeveru i Jugu :D Travnik je dobio kaznu kad smo mi isli jer su se baklje palile i bilo je salova 8-) 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 mar 2012, 21:47

Emir ZENICA je napisao/la:Nema kazni nikakvih,ti si dosao da pratis klub bez obiljezja kluba i to ti niko nece zabraniti.Nije bitno jel se navija na Istoku,Zapadu,Sjeveru i Jugu :D Travnik je dobio kaznu kad smo mi isli jer su se baklje palile i bilo je salova 8-) 8-)
Onda je to nikakva zabrana, ako već zabranili dolazak gostima ja sam mislio da ih odmah vraćaju čim ih spaze tj. čim skontaju odakle su i šta rade tu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 mar 2012, 22:34

VolimTz je napisao/la:
Onda je to nikakva zabrana, ako već zabranili dolazak gostima ja sam mislio da ih odmah vraćaju čim ih spaze tj. čim skontaju odakle su i šta rade tu.
Vracaju ako dodjes organizovano autobusima,a pojedinacno moze doci ko hoce.Dodjes bez obiljezja i udjes,sta on zna jesil ti iz Sarajeva,Mostara,Zenice ili Tuzle,ha ja :D
Volim te Celik ! ! !

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 mar 2012, 22:45

Emir ZENICA je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Vracaju ako dodjes organizovano autobusima,a pojedinacno moze doci ko hoce.Dodjes bez obiljezja i udjes,sta on zna jesil ti iz Sarajeva,Mostara,Zenice ili Tuzle,ha ja :D
Nije policija ni znala da su iz Sa,pusti suplju pricu,ljudi imaju neku vrstu protekcije i to je to ! 4 momka iz Tz vracena,sa ne znam tacno kojeg gostovanja,bez obiljezja,taxijem krenuli...
Slatina Bog i batina

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 mar 2012, 22:56

Bio sam danas u Vrapcinima i mogu reci da je ono bila nekako posebna atmosfera, prvo oglasavanje Pitara je i pocelo uz Jedna si Jedina, drugo Velezu ne gori pod nogama(dakle i da su zijanili nista nebi bilo,tj.samo gledaju na Kup tako da gostujucih navijaca ni/JE bilo i sve je OK :)
s druge strane ni Pitari nisu bili bas nalozeni niti im je rezultat davao podstrek, sve u svemu opustena atmosfera uz losu utakmicu,nije bilo ni mjesta nekim incidentima ... iako ovo moram reci, Murija i osiguranje u Vrapcicima uopste ne rade svoj posao, niti ih je bilo dovoljno... mislim da je u Sarajevu, posebno na Grbavici gdje imam vise iskustva :D , osiguranje te toliko pretrese, POSEBNO MOMKE OD 17 DO 35, da to skoro granici da seksualnim uznemiravanjem, ista je situacija i na Kosevu, bez obzira dal ides da zapad ili jug, sjever. jedino je gora situacija na gostovanjima gdje specijalci preteresaju. A sta se meni desava danas u Vrapcicima... ulazimo mi na tribinu, ima nas cetvorica i 2 djevojke... djevojke ne pretresaju :o (halo ba pa davno provaljena furka da zenskim torbama) , a mene potapsao po kukovima i po ramenima :? , ja vec bio zauzeo stav, ono ruke digao rasirio noge da mi moze nogavice pretresti (kao u Sa), oni nista(a da ne pricam sto su momci komotno ulazili sa obiljezjima FKS, ccc pa ja na Grbavicu ne mogu unijeti ni malu pljosku sa rakijom a jedva je u djepu nadjem...

- Drugo broj policajaca minimalan, utakmica Zeljo- Borac bilo je publike identicno kao i na ovoj danas, u Sarajevu -DUPLO vise osiguranja, DUPLO vise policajaca, + vidjeli ste koliko je bilo SPECIJALACA u zdenci, a bez rizika od dolaska Leseva, znate li vi koliko je bilo specijalaca na utakmici Sarajevo GOSK, preko 50, cijeli kordon preko citave sirine terena(a utakmica bez rizika), mislim o cemu pricamo, u Vrapcicima nema ogranizacije osiguranja utakmice, samo gledaju da li si ti kupio kartu.

Ako se ovako tretiraju svi domaci navijaci(osim Zelje i FKS za njih samo sam upucen), nije mi uopste cudno za incidente u BL i Mostaru.
i danas u Mostaru je moglo komotno biti belaja, sto nije bilo belaja treba zahvaliti katastrofalnoj utakmici koja nije bila ni za sta, te sto Pitari i RA imaju solidne odnose(mada znamo kako sve brzo pukne na tribini), i takodje sto su Pitari "cool" sa sadasnjom upravom .
dakle murija ni osiguranje nisu uradili nista po pitanju sprijecavanja incidenta, niti bi ga mogli kontrolisati da je izbio...
pozdrav,
samo kritikujem rad policije i osiguranja koji su placeni za svoj posao jer da se slicna situacija desila u Sa, kordon specijalaca bi odvojio fizicki gostujuce navijace(iako ih "nema") od obicnih gledalac , zadrzali RA dok "gosti kojih nema" ne odu, te ih nakon 15 min pustili sa tribine( standardna procedura) bar u Sarajevu.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 mar 2012, 23:07

A pazi u Zenici.Pocetak utakmice,nema gostujucih navijaca 20 policajaca dolazi na tribinu i podjeli ti kop na 3 dijela,znaci u kopu ti stoje.Sa strana i na ulazu.Juce na utakmici u Zenici,bili specijalci.preko 30 njih ispred juzne tribine ulazimo 2 po 2 doslovno,prekopavaju te 2 minute bgt a onda penjes se uz stepenice na kojoj stoji kamera i snima ko ulazi,daj molim te gdje to ima :lol: :lol: I sreca nisu nam u kop stali nego sa strane do istocne tribine.A osiguranje je napravilo kocku od nas tzv " opkolili nas" :mrgreen:

@ slatinash

Mnogo ste providni i nesposobni ako vas je 4 vratilo :lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 mar 2012, 23:16

Emir ZENICA je napisao/la:A pazi u Zenici.Pocetak utakmice,nema gostujucih navijaca 20 policajaca dolazi na tribinu i podjeli ti kop na 3 dijela,znaci u kopu ti stoje.Sa strana i na ulazu.Juce na utakmici u Zenici,bili specijalci.preko 30 njih ispred juzne tribine ulazimo 2 po 2 doslovno,prekopavaju te 2 minute bgt a onda penjes se uz stepenice na kojoj stoji kamera i snima ko ulazi,daj molim te gdje to ima :lol: :lol: I sreca nisu nam u kop stali nego sa strane do istocne tribine.A osiguranje je napravilo kocku od nas tzv " opkolili nas" :mrgreen:

@ slatinash

to su oni vama nesto zamjerili :lol: bilo je slicnih situacija i na Grbavici al to kad su ne nase podgrupe zakacile, pa nas cuvali od nas samih hahahahahah to je druga prica.
Zenica je opet zahebana i prije svega dobar stadion lahko ga osigurati ograde i mreze,zahebana murija, ne racunam tu onog sto se provukao kroz ogradu u finalu kupa, hahahahahah takvih vazda ima... al ono u Vrapcicima danas je mogao uraditi ko god je sta htio, da je htio...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 mar 2012, 23:21

Emir ZENICA je napisao/la:A pazi u Zenici.Pocetak utakmice,nema gostujucih navijaca 20 policajaca dolazi na tribinu i podjeli ti kop na 3 dijela,znaci u kopu ti stoje.Sa strana i na ulazu.Juce na utakmici u Zenici,bili specijalci.preko 30 njih ispred juzne tribine ulazimo 2 po 2 doslovno,prekopavaju te 2 minute bgt a onda penjes se uz stepenice na kojoj stoji kamera i snima ko ulazi,daj molim te gdje to ima :lol: :lol: I sreca nisu nam u kop stali nego sa strane do istocne tribine.A osiguranje je napravilo kocku od nas tzv " opkolili nas" :mrgreen:

@ slatinash

To je bila prva sedmica poslije zabrane,mislim cak da je bilo gostovanje u Ze,al slagat cu te...Nisam ja isao,al tad je sve bilo stroze,garantujem !
Bio sam na dosta gostovanja,mogu reci da je policija u Zenici prema nama bila zaista blaga 2010. u Sarajev tradicionalno teski,2 pretresanja,ono na stadionu malo slabije..Najgore mi je definitivno bilo u Modrici,hej u Modrici,pobacase nas na neku ogradu,udaraju po nogama,a rizika 0 %...Nezgodni su bili i u Gradaccu,meni i patike skinuli...Sta ja znam,izgleda da je to kako kad,kako im se digne :D
Uglavnom,komitet,policija,redari,organi vlasti,nazovimo ih kako god su se posrali sebi u usta sa ovim dopustanjem gostovanja ...
Slatina Bog i batina

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 mar 2012, 23:28

tu i tamo je napisao/la:
to su oni vama nesto zamjerili :lol: bilo je slicnih situacija i na Grbavici al to kad su ne nase podgrupe zakacile, pa nas cuvali od nas samih hahahahahah to je druga prica.
Zenica je opet zahebana i prije svega dobar stadion lahko ga osigurati ograde i mreze,zahebana murija, ne racunam tu onog sto se provukao kroz ogradu u finalu kupa, hahahahahah takvih vazda ima... al ono u Vrapcicima danas je mogao uraditi ko god je sta htio, da je htio...
Ma haveru ne mozes mi kameru na ulaz stavit i snimat kako ulazim,pa nisam u Poljskoj majko moja ;)
Ma joj ne gledaju gdje udaraju,a da je zajebana jeste ;) Ne znam sta da ti kazem,al bas gledam na al jaziri o huliganima rijec bila i bio neki iz Mostara potparol sta ja znam i bas spominje nerede na stadionama,pa ebo majku on pojma nema ni sta prica,ne zna s kim je Celik igrao kad je bio belaj (Velez,klub iz njegovog grada),dohakat ce oni nama :mrgreen:

@ slatinash

Pa eto jarane nas je otislo 50-100 u Travnik zapalili baklje,navijali i niko nista.Ne znam kako je vas 4 odma skontalo ba :D :D Sarajevska policija ubija Boga u nama kad dodjemo.Kad se sjetim prije par godina " onclick="window.open(this.href);return false; ubacili nam suzavac u busu,izvodili iz autobusa,ubijali nas isto stoku,a prije ovog u Vogosci zaustavili bus i udarali u busu sve (ima jos jedan video,kod istog momka na YT)
Sto se ostalih tice BL ludi,u Mostaru dosta dobri (Vrapcici) ostalo sve uredu,ima manjih primjedbi al u Sarajevu aaaaaa :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 mar 2012, 00:35

Vidim vodite raspravu , nije nesto jaka Mostarska policija , zbog njihovih propusta i desavaju se neredi prije , poslije
derbija a i inace velike organizovane tuce u gradu na Neretvi :D da je jace policije ne bi se ni desavalo to :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 16:14

ANTIFA ! je napisao/la:Vidim vodite raspravu , nije nesto jaka Mostarska policija , zbog njihovih propusta i desavaju se neredi prije , poslije
derbija a i inace velike organizovane tuce u gradu na Neretvi :D da je jace policije ne bi se ni desavalo to :D
Mostarska policija je dosta konkretna.Mi u ovoj sezoni kad smo dolazili u Mostar,dosta raspolozeni bili,zafrkavali se s nama i sve to.Nije bilo nikakvih pregleda osim na ulazu.Cak nam dozvolili kupanje na Jablanickom jezeru :D I nikakvih belaja nije bilo.Eh da je takvih vise :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 mar 2012, 17:47

Emir ZENICA je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Vidim vodite raspravu , nije nesto jaka Mostarska policija , zbog njihovih propusta i desavaju se neredi prije , poslije
Mostarska policija je dosta konkretna.Mi u ovoj sezoni kad smo dolazili u Mostar,dosta raspolozeni bili,zafrkavali se s nama i sve to.Nije bilo nikakvih pregleda osim na ulazu.Cak nam dozvolili kupanje na Jablanickom jezeru :D I nikakvih belaja nije bilo.Eh da je takvih vise :mrgreen:
Nit ste vi kakvo sranje pravili niti su oni morali intervenisat. Svi sretni veseli. ;)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 mar 2012, 18:58

Ukoliko ste pratili na TV-u Velež - Sarajevo vidjeli ste grupicu navijača sa Hadisona..2 put već da dolaze i navijaju.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 28 mar 2012, 20:28

Blizi se i to gostovanje Sarajeva u Zenici. Jedno pitanje za Zenicane.

Da l' je otvorena ona tribina na kojoj su prije bili smjesteni gostujuci navijaci? Moze li se doci bez obiljezja i bilo cega i uci na tu tribinu uz kupljenu kartu??

Hvala na odgovoru.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 mar 2012, 21:55

Vamos je napisao/la:Blizi se i to gostovanje Sarajeva u Zenici. Jedno pitanje za Zenicane.

Da l' je otvorena ona tribina na kojoj su prije bili smjesteni gostujuci navijaci? Moze li se doci bez obiljezja i bilo cega i uci na tu tribinu uz kupljenu kartu??

Hvala na odgovoru.
Jeste,ta tribina je uvijek otvorena.Tribina sjever i cijena je 2 KM :D Normalno da se moze doci bez obiljezja,mozes ti i na Istok i na Zapad ;)

Koliko je karta na Otoci ?
Volim te Celik ! ! !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.