FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
žIVIO , ŽIVIO ...I BUDI SRETAN ŠTO JE SAMO MINUS JEDANAEST, DA TI PROLJEĆE NE OSVANE...NIKAD.ZIMBABVE...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
netacna je ta tabelaavlami97 je napisao/la:Evo našao sam, trenutno Sarajevo ima 1 bod više od Želje, a Željo 1 bod od Širokog.Sarajlijc@ je napisao/la:Bjezimo vam 8-9 bodova.avlami97 je napisao/la: Mislim da su bježali. Možda griješim. To je neko od navijača na temi FKS stalno postavljao. Sada se utajio. Što li?
1. Sarajevo 524 boda
2. Željo 523 boda
3. Široki 522 boda
Bodovi osvojeni u zajedničkoj PL BiH od 2002/03.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... ercegovine" onclick="window.open(this.href);return false;
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Pa ja, sta me briga za MerlinaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ama ne pita toAnelZ je napisao/la:To je Dinina pjesma, mogao si je lahko naci na YoutubeEdin TM87 je napisao/la:Mozel mi neko rec' imal klip one pjesme:
I nikad nisi prestao, i nikad neces prestati, mogu proci stoljeca, mogu ti i umrijeti itd
Hvala.
" onclick="window.open(this.href);return false;pita imal sto mi sa juga pjevamo vjerovatno

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
stvarno su bili loshi,nema sta...nezz nista u vezi povrede...ma kod nas sve destruktivci..ko Milan nekad(Gatuzo,Ambrosini,Broki)...hhhahahadino lj je napisao/la:Jarane moracete nesto promjeniti u onoj igri danas je bas bilo lose,onaj Vucina ko sakat.Fali vam stvarno dobar vezni,jeli ozbiljna Torlakova povreda.Zivio stari i sretno u nastavku.mma_hz je napisao/la:Naravno da se mjeri u trofejima,vi ste uspjesniji klub i zavrsena prica..dino lj je napisao/la:Kakve veze ima koliko je ko uzeo bodova valjda se uspjesnost mjeri trofejima(tako je u svijetu),pa ekipe zavrse grupnu fazu lige sa 7 ili 8 bodova pa je osvoje ispred klubova koji su imali u grupnoj fazi po 15 ili 16 bodova pa sta je tu uspjesnije titula ili bodovi.ha ya.

ev sad saznah ..Torlak je istegao misic..sutra ce se ono vise znati...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evo dobra vijest je da ce Kerla samo pauzirati 10 dana, i mozda bi mogao biti spreman za duel protiv Borca u kupu, a valjda do utakmice u Mostaru i Vasilic dodje sebi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Meni je onaj Cutuk beton stoper, volio bi da on protiv Zrinjskog krene od prve minute umjesto Vasilica
Volim te Zeljo!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Evo sad gledam mi 6 tekmi nismo primili gola u prvenstvu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Doduse odigrao je samo jednu utakmicu u Prijedoru...gdje nam Rudar nije mogao prici golu kako treba.. s toga ne treba sad eksperimentisati...ova tekma u Mostaru je veoma vazna..zlatandr je napisao/la:Meni je onaj Cutuk beton stoper, volio bi da on protiv Zrinjskog krene od prve minute umjesto Vasilica
Malo si me zadeverao, pa sam protabirio ove tabele. Ova tvoja tabela je bez zadnja 4 kola prvenstva i kada to dodamo Sarajevo ima 524, Željo 523, a Široki 522 boda.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne vjeruj wikipedijiavlami97 je napisao/la: Evo našao sam, trenutno Sarajevo ima 1 bod više od Želje, a Željo 1 bod od Širokog.
1. Sarajevo 524 boda
2. Željo 523 boda
3. Široki 522 boda
Bodovi osvojeni u zajedničkoj PL BiH od 2002/03.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... ercegovine" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Od Novembra 2011 pa racunaj
1-2 boda imamo vise, ne znam odakle mi onih 9 od maloprije![]()
![]()
Željo je u zadnja 4 kola osvojio 12, Sarajevo 4, a Široki 3 boda. Ako ne vjeruješ provjeri.
Tabela wikipedije je znači ipak tačna, jer se poklapa sa tvojom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
sva takmicenja koja su pod okriljem fife i uefe se uzimaju u razmatranje tako da te vase tabele nisu tacne
UEFA affiliation: 1998
FIFA affiliation: 1996
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je tabela PL, kakve veze ima UEFA i FIFA sa tabelom?ljiljan89 je napisao/la:sva takmicenja koja su pod okriljem fife i uefe se uzimaju u razmatranje tako da te vase tabele nisu tacne
UEFA affiliation: 1998
FIFA affiliation: 1996
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ebo vas tabela vise , nama nase vama vase 

E sad u Mostar po pobjedu,mislim da ce nasim igracima biti lakse odigrati dole u Mostaru nece biti toliki pritisak kao protiv Travnika sinoc. Vraca se i Patrick 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
na vjecnoj tabeli sarajevo nam bjezi nazalost za 18 bodova (ovde racunam sve od 1995. do danas), i to je jedino gdje ne drzimo prvo mjesto... inace sve rekorde vezane za nizove pobjeda ili nepobjedivosti u prvenstvu ili kupu drzimo MI... uskoro cemo proslaviti jos jedan rekord... po 100 put cemo biti prvi na tabeli (i to je rekord lige)... kada recicu vam uskoro... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
0:51-1:00bistrikboy je napisao/la:[youtube][/youtube]

BHT Izvjestaj.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Najjača izjava ikadnanek je napisao/la:O deranju ne znam ni ja kakvih djelova tijela![]()
![]()
![]()
![]()
Osim - drugo ime za Želju !
nanek je napisao/la:O deranju ne znam ni ja kakvih djelova tijela![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 24 gosta.