Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

braco
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la braco » 20 feb 2012, 13:55

Ajmo Štila u Udinese! 8-)

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/udi ... lica/75111" onclick="window.open(this.href);return false;

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 20 feb 2012, 15:15

Ja se iskreno nadam da je istina, ali vrijeme ce pokazati jeli ili nije. U svakom slucaju on jednostavno MORA promjeniti klub uz to da redovno igra da bi napredov'o. Nek' mu je sa srecom gdje god se skrasio!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2012, 15:52

maxuz baxuz je napisao/la:Ja se iskreno nadam da je istina, ali vrijeme ce pokazati jeli ili nije. U svakom slucaju on jednostavno MORA promjeniti klub uz to da redovno igra da bi napredov'o. Nek' mu je sa srecom gdje god se skrasio!
Sigurno je da ce promjenit na ljeto i da ce prec u bolju ligu. Eh sad je pitanje hoce li to bit u ligu tipa Rusije i Turske ili Njemacke i Italije. Nadam se ovo zadnje, ali uz uslov da igra relativno redovno. Ne mogu pratit utakmice Lecha tako da ne znam kako igra u zadnje vrijeme, ali moram priznat da me je razocarao u par navrata za reprezentaciju. Ali nije lako dobit priliku pred kraj utakmice ili kad igra dosta novih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 20 feb 2012, 16:44

braco je napisao/la:Ajmo Štila u Udinese! 8-)

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/udi ... lica/75111" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: ma daj...

Ali dobro, Udinese je poznat po tome da imaju pun vagon igraca... Evo npr. klub koji je usao u PD. Granada ima 6,7 igraca koji su clanovi Udinesa..

Neka ode tamo gdje ce imati priliku vise da se pokaze - pa da igra..a ne na startu zavrsi u 2,3 ligi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 feb 2012, 16:51

braco je napisao/la:Ajmo Štila u Udinese! 8-)

Muslimovic je bio u Udineseu sedam godina od toga svega dva meca odigrao u tom klubu 8-)
Stilic ce morati dobro odguzeljati ako misli da uspije.U Poljskom klubu sjediti na klupi a u ligama velike petorke ocekivati nesto sjajno hmm.
U repci koju poziciju igra i koji igraci tu konkurisu je i vise nego dovoljno imao sanse da se pokaze.Ali recimo za razliku od Zahirovica to nije uspio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 feb 2012, 17:37

protiv belchatowa nije bio ni u prvi 11'.. bas me interesuje sta ce biti od njega tokom ljeta, valjalo bih da sebi osigura dobar aranzman al' ako se trenutna forma uzme u obzir - slabo.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 feb 2012, 21:16

STEVIE je napisao/la:protiv belchatowa nije bio ni u prvi 11'.. bas me interesuje sta ce biti od njega tokom ljeta, valjalo bih da sebi osigura dobar aranzman al' ako se trenutna forma uzme u obzir - slabo.
Nije bio jer nije pristao da produzi ugovor, Stilke je prekucao poljake i nema vise motiva da igra tamo, jedini pravi izbor za njega je bundesliga i Menhegladbah, za kratko vrijeme bi bio lider ekipe, a vidjeli smo na primjeru Misketa kako te svabo dovede u red. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 feb 2012, 20:29

Opet klupa on i Buric

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 24 feb 2012, 20:34

Ma Štilić treba gledati samo da se kako izvuče iz Lecha, jer nema njemu tamo uspjeha, ne može napredovati tamo. Štilić je igrač koji zaslužuje više, a vjerujem da će to i dokazati kada na ljeto ode iz Lecha.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2012, 20:54

LjumanM95 je napisao/la:Ma Štilić treba gledati samo da se kako izvuče iz Lecha, jer nema njemu tamo uspjeha, ne može napredovati tamo. Štilić je igrač koji zaslužuje više, a vjerujem da će to i dokazati kada na ljeto ode iz Lecha.
Ako u Poljskoj ligi i sada trenutno prosjecnom klubu nemozes biti standardan,kako ces tek ocekivati da u jacim ligama ''ako predjes''to ostvaris.
A i Buric ce nazalost ostati cetvrti,peti golman repke,steta a zasluzio je priliku kao i sto je Stilic dobijao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 24 feb 2012, 21:01

harishp je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Ma Štilić treba gledati samo da se kako izvuče iz Lecha, jer nema njemu tamo uspjeha, ne može napredovati tamo. Štilić je igrač koji zaslužuje više, a vjerujem da će to i dokazati kada na ljeto ode iz Lecha.
Ako u Poljskoj ligi i sada trenutno prosjecnom klubu nemozes biti standardan,kako ces tek ocekivati da u jacim ligama ''ako predjes''to ostvaris.
A i Buric ce nazalost ostati cetvrti,peti golman repke,steta a zasluzio je priliku kao i sto je Stilic dobijao.
Šta će igrati, kad i trener zna da na ljeto može ići džaba niti ga može prodati, niti bilo šta... Nažalost po njega, to je izuzetno loše što toliko vremena provodi na klupi u klubu kakav je Lech. Valjda se ne odrazi to na njega. Prošlu tekmu je dobio 45 minuta, evo Lech već gubi :roll: , tako da možda ponovo dobije veću minutažu jer će morati ići po gol.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2012, 21:10

LjumanM95 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Šta će igrati, kad i trener zna da na ljeto može ići džaba niti ga može prodati, niti bilo šta... Nažalost po njega, to je izuzetno loše što toliko vremena provodi na klupi u klubu kakav je Lech. Valjda se ne odrazi to na njega. Prošlu tekmu je dobio 45 minuta, evo Lech već gubi :roll: , tako da možda ponovo dobije veću minutažu jer će morati ići po gol.
Nema bas neke logike.Placas i drzis igraca na klupi koji bi trebao u ligu petice.Pa nije Lech M.C da priusti taj luksuz.
Nesto je drugo po srijedi,jer on bogami nije bio standardan ni proslu sezonu kad je ugovor bio u punom jeku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 feb 2012, 21:21

Svaki trener zivi od rezultata pa i njihov, koji ne stoji bas dobro 5 su na tabeli,ova tekma odlucuje sudbinu Bakera

logicno bi bilo da ga bar trener drzi u igri zbog sopstvenog interesa

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 24 feb 2012, 21:49

Evo ga u 60. minuti u igri. Bolje da nije ni ulazio, jer Lech gubi 3-0, a moglo je biti i više. :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2012, 22:00

Raspadaju se Poljaci, trenutno rezultatski a na ljeto vjerovatno i sto se tice rostera.
Najbolji igraci su u zadnjoj godini ugovora i velike su mogucnosti da ce otici, a Stila je prvi u tom redu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 mar 2012, 20:38

evo igra od prve minute u derbiju protiv wisle u krakowu, da vidimo sta moze pruziti sad kad je dosao novi trener.. buric na klupi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 mar 2012, 19:37

kako je krenulo prije će MEhmed Alispahić otić iz Dinama u BUndes ligu nego li Semir Štilić,evo psominje se da je Dinamo Zagreb zainteresovan za njega..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 mar 2012, 14:13

Nikom vise nisu interesantni igraci tipa Stilic,Medunjanin,Ibricic to su igraci koji su naucili plimpat loptu i misle da se u danasnjem fudbalu moze nekoga preci na foru , u ovom fudbalu ako ga nisi pretrcao nisi ga ni presao...
Sto se tice Stlica prilicnije je da pojaca(?) Zelju nego Dinamo Zg...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 mar 2012, 20:00

stilic kao i ibricic sa loptom dobar bez lopte na nivo amatera...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2012, 21:31

Znaci imamo 4 igraca koji manje vise ne igraju nogomet. Ibricic, Rahimic, Stilic i Medunjanin. Vrijeme za ozbiljne promjene. Stilic je vec ispao sa spiska, vrijeme je i za Ibru i Rahimica. Isto vazi za Maletica. Neka dobiju poziv Mahmutovic, Hadzic, Cocalic, Visca, Vranjes i Zukanovic pa ce sve to mozda na nesto licit i izvan prvih 11. Valjali bi i Seferovic i Vuckic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, jasmin10, Normus90 i 17 gostiju.