Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cini mi se nekih 10-ak bodova.Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko nama pitari bježe na onoj vječnoj tabeli Premier lige? Možda ih ove sezone prestignemo, ako ovako nastavimo.![]()
Mislim da su bježali. Možda griješim. To je neko od navijača na temi FKS stalno postavljao. Sada se utajio. Što li?Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko nama pitari bježe na onoj vječnoj tabeli Premier lige? Možda ih ove sezone prestignemo, ako ovako nastavimo.![]()
Bjezimo vam 8-9 bodova.avlami97 je napisao/la:Mislim da su bježali. Možda griješim. To je neko od navijača na temi FKS stalno postavljao. Sada se utajio. Što li?Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko nama pitari bježe na onoj vječnoj tabeli Premier lige? Možda ih ove sezone prestignemo, ako ovako nastavimo.![]()
Evo našao sam, trenutno Sarajevo ima 1 bod više od Želje, a Željo 1 bod od Širokog.Sarajlijc@ je napisao/la:Bjezimo vam 8-9 bodova.avlami97 je napisao/la:Mislim da su bježali. Možda griješim. To je neko od navijača na temi FKS stalno postavljao. Sada se utajio. Što li?Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko nama pitari bježe na onoj vječnoj tabeli Premier lige? Možda ih ove sezone prestignemo, ako ovako nastavimo.![]()
ma upravu si ....ali to je samo eto da pitari vise nemaju ni jednog aduta da se s njim uzdizudino lj je napisao/la:Kakve veze ima koliko je ko uzeo bodova valjda se uspjesnost mjeri trofejima(tako je u svijetu),pa ekipe zavrse grupnu fazu lige sa 7 ili 8 bodova pa je osvoje ispred klubova koji su imali u grupnoj fazi po 15 ili 16 bodova pa sta je tu uspjesnije titula ili bodovi.
Ne vjeruj wikipedijiavlami97 je napisao/la: Evo našao sam, trenutno Sarajevo ima 1 bod više od Želje, a Željo 1 bod od Širokog.
1. Sarajevo 524 boda
2. Željo 523 boda
3. Široki 522 boda
Bodovi osvojeni u zajedničkoj PL BiH od 2002/03.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... ercegovine" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:Mozel mi neko rec' imal klip one pjesme:
I nikad nisi prestao, i nikad neces prestati, mogu proci stoljeca, mogu ti i umrijeti itd
Hvala.
samir_tm87 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:Mozel mi neko rec' imal klip one pjesme:
I nikad nisi prestao, i nikad neces prestati, mogu proci stoljeca, mogu ti i umrijeti itd
Hvala.
Naravno da se mjeri u trofejima,vi ste uspjesniji klub i zavrsena prica..dino lj je napisao/la:Kakve veze ima koliko je ko uzeo bodova valjda se uspjesnost mjeri trofejima(tako je u svijetu),pa ekipe zavrse grupnu fazu lige sa 7 ili 8 bodova pa je osvoje ispred klubova koji su imali u grupnoj fazi po 15 ili 16 bodova pa sta je tu uspjesnije titula ili bodovi.
To je Dinina pjesma, mogao si je lahko naci na YoutubeEdin TM87 je napisao/la:Mozel mi neko rec' imal klip one pjesme:
Hvala.
ama ne pita toAnelZ je napisao/la:To je Dinina pjesma, mogao si je lahko naci na YoutubeEdin TM87 je napisao/la:Mozel mi neko rec' imal klip one pjesme:
Hvala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jarane moracete nesto promjeniti u onoj igri danas je bas bilo lose,onaj Vucina ko sakat.Fali vam stvarno dobar vezni,jeli ozbiljna Torlakova povreda.Zivio stari i sretno u nastavku.mma_hz je napisao/la:Naravno da se mjeri u trofejima,vi ste uspjesniji klub i zavrsena prica..dino lj je napisao/la:Kakve veze ima koliko je ko uzeo bodova valjda se uspjesnost mjeri trofejima(tako je u svijetu),pa ekipe zavrse grupnu fazu lige sa 7 ili 8 bodova pa je osvoje ispred klubova koji su imali u grupnoj fazi po 15 ili 16 bodova pa sta je tu uspjesnije titula ili bodovi.ha ya.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 29 gostiju.