A imao si strpljenja kada je Željo očajno počeo ovu sezonu a i šampionsku kada nismo mogli dva pasa spojiti.. Oni vjeruju u upravu i trenera a jesu li upravu pokazat će vrijeme.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni je to nelogicno, barem s navijacke strane. Ja kao navijac Bologne iz Busovace hocu da moj tim uvijek pobjedjuje, hocu da igra najbolje, najljepse, da je strah i trepet za sve ostale. Da li mi klub ovi Roman, Glazer, Volpi, bas me zaboli uvo.samosarajvo je napisao/la:Spustili su se zato sto znamo da Jovic kao i uprava zasluzuju vece strpljenje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Navijati za Sarajevo, danas, znaci biti spreman na hiljadu i jedno razocarenje, a nakon svih tih razocarenja - na jos toliko.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sinoć se šlagirah, jutros se vratio, ne mogu meda s kašike
haj rekoh da pogledam utakmicu Velež - Sarajevo
Napad vam je grozan. Krpić ( Orašje )
Suljić paučak, Obuća je (pre)star, Haskić ne zna da primi loptu. Sredina terena sve nekakvi destruktivci ili nabijači lopte. Ukliži, nabij loptu daleko, ako je pas upućen na razdaljinu preko deset metara, problem. Bekovi vam se loše ubacuju u napad tako da se krila lako udvajaju i logično ne mogu da pošalju upotrebiljvu loptu u protivnički šesnaesterac.
Sve u svemu samo se par igrača ističe u ekipi.Adilović, Torlak i eventualno Sesar. (Pre)tanko je to za ekipu koja se bori za Europu.
Sa ovakvim igračkim kadrom nećete daleko. Moje mišljenje, bez provokacije.

Sve u svemu samo se par igrača ističe u ekipi.Adilović, Torlak i eventualno Sesar. (Pre)tanko je to za ekipu koja se bori za Europu.
Sa ovakvim igračkim kadrom nećete daleko. Moje mišljenje, bez provokacije.
Samo Suljic i Sesar da nesto rade.. ovi ostali nezainteresovani ...lose
samosarajvo je napisao/la:Spustili su se zato sto znamo da Jovic kao i uprava zasluzuju vece strpljenje.
Imaš zanimljivo mišljenje. Veom si strpljiv. Ja bih volio znati šta se to čeka. Da se Matko i Šćepanović podmlade, da se proda Torlak, da Huseinović smrša... Navijač ne čeka, navijač želi pobjede.
Zadnji pas, nemamo - cjela priča
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Velike se patnje navijati za Sarajevo ovih dana,sezona...
Ja se ipak nadam da smo u krizu upali i da ce biti bolje.
Ja se ipak nadam da smo u krizu upali i da ce biti bolje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A sve ostalo je na zavidnom nivouVanBasten je napisao/la:Zadnji pas, nemamo - cjela priča

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma mozes se ti sepuriti koliko hoces,al tako je kako je @ macane a ti samo brisi i onako drugo ne znas..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 mar 2012, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- sarajlija89
- Kontakt:
Fkt mi dođe da prestanem pratit ovu ligu...
Pa ja ne mogu vjerovat koliko lose utakmice mogu biti, nevjerovatno.
Ovo generalno govorim, a Velez-Sarajevo je trebao biti derbi...
Od same tekme nisam nista ocekivao. Nakon poraza od GOSka, sva nadanja sam ostavio za neku od narednih sezona... mada je i to upitno.
Vala mi je i za Evropu svejedno vise, sve dok nema trofeja... Ako je svake godine cilj Evropa, nek jasno kazu..pa da se ne nerviramo vise oko trofeja...
Velez bio blizi pobjedi, mi nismo sastavili akcije kako treba i to je to...
Pa ja ne mogu vjerovat koliko lose utakmice mogu biti, nevjerovatno.

Od same tekme nisam nista ocekivao. Nakon poraza od GOSka, sva nadanja sam ostavio za neku od narednih sezona... mada je i to upitno.
Vala mi je i za Evropu svejedno vise, sve dok nema trofeja... Ako je svake godine cilj Evropa, nek jasno kazu..pa da se ne nerviramo vise oko trofeja...
Velez bio blizi pobjedi, mi nismo sastavili akcije kako treba i to je to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na kraju sve kad se sabere i oduzme ..zalosno
sta se radi od mog Sarajeva nekad mi dodje da sjednem i da placem
.. Toliko prica te pojacali se , te uprava te ovo te ono i na kraju nista .. mi u 3 utakmice zabijamo 1 jbni GO .. pa dal je to moguce
ja raju sa termina da okupim da smo igrali ove 3 utamice mislim da bi makar vise suteva imali .. ne znam koje su igre i igrice ali sta se radi od Sarajeva to je prevrsilo svaku mjeru.Igraci znaci ne mogu meda , nedo Bog sad da dodje orebro kojeg smo otresli prosle godine na Kosevu , pa ja mislim da bi nas ljudi posteno isprasili. Opet ponavljam tolika pojacanja i sve i nista na kraju , MI SMO SARAJEVO ja kao navijac se ne mogu zadovoljiti ovim znaci sloboda gosk velez tu se moralo uzeti 7 bodova moralo da se necemu nadamo , ovako izgleda da ce i ova sezona kao i mnoge prije proteci u LAZNIM OBECANJIMA i na kraju jos jednim razocarenjem.

Za našu ligu, sasvim.pile87 je napisao/la:A sve ostalo je na zavidnom nivouVanBasten je napisao/la:Zadnji pas, nemamo - cjela priča
Nemamo ofanzivnog kreativca, pravog. POput Zebe recimo, ili Wagnera u Širokom. Odnosilo se na komentar o slabom učinku u ofanzivi. Desnog beka evo dobišmo, Čoomor završio svoje ja mislim.
...
Šteta što se izjalovi zimus za ovog Crnogoca iz Veleža, LAkičevića. Odličan bek.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 25 mar 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
pa tebi ako se ne svidza nemoj pratiti brate...sta se nerviras..ne prati vise i neces se nervirati, zivce gubiti ecetera ecetera..Colorado je napisao/la:Na kraju sve kad se sabere i oduzme ..zalosnosta se radi od mog Sarajeva nekad mi dodje da sjednem i da placem
.. Toliko prica te pojacali se , te uprava te ovo te ono i na kraju nista .. mi u 3 utakmice zabijamo 1 jbni GO .. pa dal je to moguce
ja raju sa termina da okupim da smo igrali ove 3 utamice mislim da bi makar vise suteva imali .. ne znam koje su igre i igrice ali sta se radi od Sarajeva to je prevrsilo svaku mjeru.Igraci znaci ne mogu meda , nedo Bog sad da dodje orebro kojeg smo otresli prosle godine na Kosevu , pa ja mislim da bi nas ljudi posteno isprasili. Opet ponavljam tolika pojacanja i sve i nista na kraju , MI SMO SARAJEVO ja kao navijac se ne mogu zadovoljiti ovim znaci sloboda gosk velez tu se moralo uzeti 7 bodova moralo da se necemu nadamo , ovako izgleda da ce i ova sezona kao i mnoge prije proteci u LAZNIM OBECANJIMA i na kraju jos jednim razocarenjem.
![]()
e cuj 7 boova od toga 2 gostujuce..kad si to prije uzimo toliko bodova Bgt..pg kad gostujes u Tuzli i Mostaru..

@pile 87..ako nemas sta pametno napisati(a obicno nemas)..ne troluj temu..valjda je to zabranjeno...

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 mar 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Koja pojačanja Boga ti ? Doveli 'otpatke' na 'otpatke', nit smo zakrpili pozicije nit koji ku.rac. Svaki igrač koji je potpisao ugovor sa nama ove sezone je samo prinova, jedno ime više na platnoj listi i ništa više.Colorado je napisao/la:Na kraju sve kad se sabere i oduzme ..zalosnosta se radi od mog Sarajeva nekad mi dodje da sjednem i da placem
![]()
Nama(navijačima) je bitno jedno, a to je da iz utakmice u utakmicu u što većem broju dolazimo na Koševo i da im pokažemo da ZA SARAJEVO ŽIVIMO SAMO MI, SVI DRUGI SU PROLAZNI.
- sarajlija89
- Kontakt:
Comora prekomandovat u vezni red, bice korisniji od Vucine, bar moze trcat.
Njemu mnogo vise lezi da igra u sredini, sigurno bi tu došao do izražaja....
@mma_hz
Ma ljudi su razočarni, hoce raja pobjede i trofeje.... a mi svake godine pravimo sastav za narednu sezonu i nikad nista...
U pravu je covjek..
a i Pile zna dobro kako je nama, nije ni Zeljeznicar bio nista bolji dugi niz sezona, naprotiv... par puta su se i za opstanak borili, dok mi uvijek neku Evropu ganjamo
jbo to... 
@mma_hz
Ma ljudi su razočarni, hoce raja pobjede i trofeje.... a mi svake godine pravimo sastav za narednu sezonu i nikad nista...

a i Pile zna dobro kako je nama, nije ni Zeljeznicar bio nista bolji dugi niz sezona, naprotiv... par puta su se i za opstanak borili, dok mi uvijek neku Evropu ganjamo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Haj ne disre, Bogati.aleksandar_veliki je napisao/la:
Zavisi od kriterija. Ako ti je kriterij sredina tabele onda si u pravi, fali vam fantazista. Ako ti je pak kriterij Evropa, fali vam mnogo vise, a ako je titula, e onda Sarajevo ima golmana i stopera. Ne vjerujem da je Comor zavrsio svoje, recimo u vezi ne bi nista losije odigrao od Husica i Vucine.
Željo i Široki su jedino za nijansu kvalitetnije ekipe, imaju veću širinu. Borac, Zrinjski, ko još konta u EWvropu, OlimipiC, i mi, u 5 deka.
To i jeste njegova priroodna pozicija, to je igrao u juniorima i na dvije zvanične tekme u prvom timu. Bi, posebno u defnazivi. MIslio sam, u prvom redu, a za to nije potrebno posebno naglašavati bilo kome ko prati Sarajevo, da je završio na poziciji desnog beka svoju karijeru.
sve ja to znam...al sta sada..ko ce to prihvatiti nas klub koji je familija dovela u milionske dubioze..sarajlija89 je napisao/la:Comora prekomandovat u vezni red, bice korisniji od Vucine, bar moze trcat.
@mma_hz
Ma ljudi su razočarni, hoce raja pobjede i trofeje.... a mi svake godine pravimo sastav za narednu sezonu i nikad nista...U pravu je covjek..
a i Pile zna dobro kako je nama, nije ni Zeljeznicar bio nista bolji dugi niz sezona, naprotiv... par puta su se i za opstanak borili, dok mi uvijek neku Evropu ganjamojbo to...
niko nece ba da se pelja sa sigurnim minusom i to je to...
ma dolaze nama da pametuju a mi se za Evropu borimo..govore nama kako nsita ne vidimo,kako nas kradu ...
pa gdje bio @pile i masa njih kad je Zeljo bio 7 na tabeli itd itd..kad su 5 godina stagnirali...sto tada nisu davali svoje "strucne "komentare tipa"igra na zavidnom nivou"..jasta ,tada su svi koje pitas "jesi gledo Zelju" ,ko iz topa odg"ma **** to ne pratim ja to"..al kod nas nema toga ,kakva god da je situacija uvijek smo tu negdje..zbog toga smo divovi..

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Vozdra komsije,udarajte se u zicagu od srece..uzeli ste 4 boda u gostima.Sta hocete jbt 

Ne, Lakičević je lijevi bek.
-
- Kontakt:
Samoprozvani divovi......mma_hz je napisao/la:sve ja to znam...al sta sada..ko ce to prihvatiti nas klub koji je familija dovela u milionske dubioze..sarajlija89 je napisao/la:Comora prekomandovat u vezni red, bice korisniji od Vucine, bar moze trcat.
@mma_hz
Ma ljudi su razočarni, hoce raja pobjede i trofeje.... a mi svake godine pravimo sastav za narednu sezonu i nikad nista...U pravu je covjek..
a i Pile zna dobro kako je nama, nije ni Zeljeznicar bio nista bolji dugi niz sezona, naprotiv... par puta su se i za opstanak borili, dok mi uvijek neku Evropu ganjamojbo to...
niko nece ba da se pelja sa sigurnim minusom i to je to...
ma dolaze nama da pametuju a mi se za Evropu borimo..govore nama kako nsita ne vidimo,kako nas kradu ...
pa gdje bio @pile i masa njih kad je Zeljo bio 7 na tabeli itd itd..kad su 5 godina stagnirali...sto tada nisu davali svoje "strucne "komentare tipa"igra na zavidnom nivou"..jasta ,tada su svi koje pitas "jesi gledo Zelju" ,ko iz topa odg"ma **** to ne pratim ja to"..al kod nas nema toga ,kakva god da je situacija uvijek smo tu negdje..zbog toga smo divovi..![]()

:)