FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

namcitm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la namcitm87 » 04 sep 2009, 22:13

Smail je napisao/la:MOŽELI MI NEKO REĆI,JELI POSMATRAO VIŠĆU U DRESU ŽELJEZNIČARA,KAKAV JE UTISAK OSTAVIO I IMALI LI MJESTA U PRVIH 11.MOLIM NEKOG KO ZNA OVO DA MI ODGOVORI,JER VIŠĆA JE PAKLEN IGRAČ I BIĆE VELIKO POJAĆANJE ZA ŽELJU.
imaš izvještaj o njegovoj igri jučer na :http://****/, ima nešto i na fkzeljeznicar.com, a imaš komentare ljudi koji su ga gledali jučer na predhodne 2 str ove teme :D

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 04 sep 2009, 23:15

@nikad_izvini.
Ovo vezano za bekrica,slazem se da igrac koji je bio najbolji u ekipi koja je bila deveta je **** i da nema ni najmanje pravo da se nafura.Ali opvo grijesis za bekrica,bekric nikada nije imao podrsku,nikad.Ja se ne sjecam ni jednom da je skandirano njemu recimo kao culumu sad,nekad,huljevu,guvi,vazdi i ostalim.On nije omiljen iz razloga jer je non stop najavljivao odlazak,otvoreno.Ako se sjecas prvog sastanka pred bojkot,kad smo bili na treningu,kad mu se doticni gospodin :D ,ako si bio znas koji,naspominjao svega zbog toga,a onda i ostali,znaci fakat ne stoji da je imao podrsku.Mi smo inace takvi,vrlo tesko nas je zadovoljit.Ja i sad kad pogledam kad onda nisu faslovali nece nikada,niko nije smio glavu dici.Ali hvala bogu,ide nabolje.Moje misljenje je da mi od njega puno ocekujemo,i onda se sjebemo.On realno u ovom timu zelje ima mjesta,treba ga pustit neka igra,dok nedodje neko bolji.
AMAR OSIM!!!

NASER_ORIC
Kontakt:

Post Postao/la NASER_ORIC » 05 sep 2009, 01:16

Smail je napisao/la:MOŽELI MI NEKO REĆI,JELI POSMATRAO VIŠĆU U DRESU ŽELJEZNIČARA,KAKAV JE UTISAK OSTAVIO I IMALI LI MJESTA U PRVIH 11.MOLIM NEKOG KO ZNA OVO DA MI ODGOVORI,JER VIŠĆA JE PAKLEN IGRAČ I BIĆE VELIKO POJAĆANJE ZA ŽELJU.
Ma momak predobro odigrao i potpisao je za zelju

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 sep 2009, 01:24

Nije tolika frka bila na bekrica zbog pelaka, pelak je tu bio serator (grupice bla bla) pa se dosta obracala paznja na njega...a mi smo bili toliko u qrcu da kad bekric kaze razmisljam da odem svi mole boga da ne ode jer je dobar/talentovan i mi nemamo nikoga boljeg. On to i jeste ali se je nafurao i previse malo, ali ne mozes porediti karizme ljudi (culum, visok dobro barata sa loptom i bio je kao najvece pojacanje pa ga raja prigrlila ko pejgambera jbg tajming mu je odlican bio :mrgreen:
Jedno bekricevo proturanje kroz pisu je kod 80% ljudi prikrilo kukavicke duele i lose pasove, i najgore je kad igrac pocne tako razmisljati...izofiram jednom dobar potez i raja me vole, al te provale na kraju, kao pelaka (sto je dosad u svakom klubu bilo u kojem je igrao)...
mislim da je nikad_izvini mislio sto se tice podrske u odnosu na sehica (ako sam fulio ide demant sigurno :mrgreen: )
Evo zadnja sezona (prvi i zadnji put da sam presjedio sezonu na sjeveru) naslusao sam se stvari takvih da nijedna losa igra zeljina me nije mogla ubit u pojam kao slusanje psovanja sehicu od do i ostalih sranja.

@kalimero, nemoj nikad zaboraviti ni ti ni ostali da ovaj dug je napravio zujo i da smo zbog toga bili u qurcu ove godine...faruk (ta uprava) je prije par mjeseci tek platila dug za carter let kad smo igrali protiv lilestroma...sto se mene tice oprezan sam 1000% za sve postupke ove uprave...obecao je europu i smijao se ovom dugu od cca3miliona i govorio da ozbiljan biznismen ce to syebat zacas...e pa vidjet cemo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 05 sep 2009, 05:30

Mozeli mi neko reci nesto vise o Srdjanu Stanicu??? I koji je nas igrac igrao u Celziju???
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 05 sep 2009, 08:22

MT87TM je napisao/la:Mozeli mi neko reci nesto vise o Srdjanu Stanicu??? I koji je nas igrac igrao u Celziju???
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mario stanic nije srdjan stanic i to ne znam da li je direktno iz zelje u celsi ja mislim da niije
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 sep 2009, 11:18

bilalinho2 je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:Mozeli mi neko reci nesto vise o Srdjanu Stanicu??? I koji je nas igrac igrao u Celziju???
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mario stanic nije srdjan stanic i to ne znam da li je direktno iz zelje u celsi ja mislim da niije
Zeljo, Dinamo, Gijon, Benfica, Club Brugge, Parma, Chelsea.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 05 sep 2009, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 05 sep 2009, 11:19

bilalinho2 je napisao/la:
Ma ja sam bioo ubjedjen da je srdjan igrao u celziju a mario je djete zelje poceo je karijeru u zelju i bio je veliki talenat i onda rat ode u dinamo igro za hrvatsku repku a u celzi je doso iz parme poznat je da je zabio jedan go sa 35 metara West hamu
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

namcitm87
Kontakt:

Post Postao/la namcitm87 » 05 sep 2009, 11:31

večeras na stadionu Grbavica od 19h igraju naši između sebe, podijeljeni u 2 ekipe, pa ako ko može nek potvdrdi ovu info nisam baš siguran... :?

NASER_ORIC
Kontakt:

Post Postao/la NASER_ORIC » 05 sep 2009, 11:37

potvrdio bih ti ja al mi jaran spava jer on radi u zelji a ne znam da li vecras imaju trening

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 sep 2009, 14:08

zar nije trebala ovako da se igra neka prijateljska sa leotarom???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 sep 2009, 14:12

u 18 i 45 prvi tim protiv drugog

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

namcitm87
Kontakt:

Post Postao/la namcitm87 » 05 sep 2009, 14:14

19TM87 je napisao/la:zar nije trebala ovako da se igra neka prijateljska sa leotarom???

trebalo je al valjda neće oni da dođu daleko im ili nas se boje da ih ne nakantamo :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 sep 2009, 14:15

imal kakvih vjesti o rekonstrukciji grbavice muka mi je od istocne tribine kad bi trebalo poceti :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 sep 2009, 14:19

CRNI_SA je napisao/la:imal kakvih vjesti o rekonstrukciji grbavice muka mi je od istocne tribine kad bi trebalo poceti :?
pocinje kad vidis bagere i ostalu gradjevinsku opremu na stadionu do tad iz supljeg u prazno :D ;)

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 05 sep 2009, 14:21

Ja znam da je Dino Muharemovic bio na probi u Celziju dok je jos bio srednjoskolac.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 05 sep 2009, 14:52

Kemo je napisao/la:
Ja znam da je Dino Muharemovic bio na probi u Celziju dok je jos bio srednjoskolac.
mario stanic..
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 05 sep 2009, 15:19

Kemo je napisao/la:
Jeste, birali između njega i Lamparda i izabrali ovog zadnjeg... kako su se zeznuli :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 sep 2009, 15:29

Bio je Dino u kampu Chelsea-a. Ona Sanela Jenkins mu je rodica, pa mu je ona to sredila. Udata za jednog od najbogatijih ljudi u Britaniji.
Sad u 4 Ivica Osim gostuje na Hayatu pred utakmicu s Armenijom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 05 sep 2009, 16:35

Željovac je napisao/la: Sad u 4 Ivica Osim gostuje na Hayatu pred utakmicu s Armenijom.
ivica poslije mozdanog udara ima vise pametnih od svih trenera u PL i komentatora zajedno :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 37 gostiju.