FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 25 mar 2012, 16:59

Stvarno losa igra Sarajeva,bez ikakve ideje.Jedini koji mogu dobiti prolaznu ocjenu su Torlak,Sesar i Tatomirovic,ostalo nije vrijedno spomena.Sa ovakvom igrom od evrope nista nema.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 mar 2012, 17:05

Bitno je za teoreticare da je trougao bio pa kakav god :lol:

A sad malo o igri ako je i bilo uopste, iskreno receno ovo je rinaka od igre ,a kad rece komentator evo ga i 2 sut u okvir gola u 94 minuti sve je receno da se razumijemo ni velez nista bolji nije bio al razlika izmedju nas i njih jes sto su neki kod nas najavljavali neku borbu za titulu a mi sa ovakvom igrom i evropa nam je plafon (sreca pa ima i losiijih :D )a velez je u nekoj sredini i ovo se definitivno moze nazvat antipropagandom fudbala pa ja sa svojom rajom na terminu ljepsi i bolji fudbal bi odigro :roll: :lol: onaj scepanovic nije u stanju kako treba dodat,obuca neke pete
izvodi i baca se teatralno,a ostali nisu ni svrijedni spomena jedino sto se malo iznad isticu su sesar i ovaj mali novi tatomirovic ovo ostalo sve treba jos po milju skresat za ovakvu igru :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 mar 2012, 17:05

Ma vi ne možete ni namještenu utakmicu da dobijete. :mrgreen: (šala mala) Stvarno loša utakmica ali imate sreće jer i Borac i Široki igraju loše.Puno sreće u nastavku prvenstva.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 25 mar 2012, 17:05

Ali stvarno je zabrinjavajuće ovo oko šuteva. :D :D :D :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 17:06

Bod ko kuca vrijedan...od kada smo to nezadovljni bodom u gostima protiv Veleza ..tima koji ce najvjerovatnije ove godine igrati u finalu KUP-a BIH...
uredu nismo imali ideje ovo ono..jeste lose bilo..vjetar je bio jak ,al nije vala nesto ni Velez aman zaman igrao al et..
drago mi je sto su iz ekipe definitivno ispali Comor i Dupovac,i sto je Tatomirovic zacementirao svoje mjesto u prvih 11 ... :D :D
ja prezadovoljan rezultatom...jedino st me sada mori je povreda Torlaka...cini se da nije bezazlena.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 mar 2012, 17:07

Mirsad94 je napisao/la:Ali stvarno je zabrinjavajuće ovo oko šuteva. :D :D :D :D :D
A vama ono baš krivo zbog tih šuteve..... :o :o :o :o :o

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 mar 2012, 17:10

Uz ovu igru ne znam kako do Evrope. Sada je baš prava gužva za Evropu, a raspored je Sarajevu najgori. Nakon Slavije idu dva gostovanja.

3. Sarajevo 33
4. Borac 33
5. Zrinjski 31
6. Olimpic 30

Naredno kolo:

Sarajevo - Slavija
Rudar - Borac
Zrinjski - Željo
Olimpic - Čelik

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 mar 2012, 17:11

Borac proslo kolo izgubio, a Siroki remiziro, ovo kolo remiziraju i umjesto da smo dobili **** GOSK i sad Velez mi kiksamo :twisted: :twisted: a hocemo titulu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 mar 2012, 17:11

Imal kakvih naznaka kad ce vam pojacanje zaigrat

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 mar 2012, 17:13

aleksandar_veliki je napisao/la:Antipropaganda fudbala. Zeljo - Travnik za ovo danas je bilo kao Barca - Real. Velez bio nesto bolji, Sarajevo ocajno. Jbt, Jovic najavljuje borbu do posljednje kapi krvi, a frajer dodje i igra bunker ko Borac. Ne mogu vjerovati, ocekivao sam bolju partiju, mozda je i vjetar smetao, ali... Ne znam, bice tesko Sarajevu izboriti Evropu. I naravno: GOŠK - Slavija 2, Sarajevo - GOŠK 2, Velez - Sarajevo nastavi niz...
Jest Zeljo Travnik bio kao Barca - Real samo sto je Travnik odigrao kao Barca a Real se provukao i sretno pobjedio..

Niko ne moze biti zadovoljan igrom u ofanzivi i kreativnosti (defanziva odlicna) ali bili smo u soku i pod pritiskom od GOSK-a.Pustimo Jovica da izbori europu ove godine (ukoliko to ne uspije noga mu je pa da je Murinjo - da ne ispadne da ga branim nesto) pa cemo vidjeti na kraju sezone...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 mar 2012, 17:15

samosarajvo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Antipropaganda fudbala. Zeljo - Travnik za ovo danas je bilo kao Barca - Real. Velez bio nesto bolji, Sarajevo ocajno. Jbt, Jovic najavljuje borbu do posljednje kapi krvi, a frajer dodje i igra bunker ko Borac. Ne mogu vjerovati, ocekivao sam bolju partiju, mozda je i vjetar smetao, ali... Ne znam, bice tesko Sarajevu izboriti Evropu. I naravno: GOŠK - Slavija 2, Sarajevo - GOŠK 2, Velez - Sarajevo nastavi niz...
Jest Zeljo Travnik bio kao Barca - Real samo sto je Travnik odigrao kao Barca a Real se provukao i sretno pobjedio..

Niko ne moze biti zadovoljan igrom u ofanzivi i kreativnosti (defanziva odlicna) ali bili smo u soku i pod pritiskom od GOSK-a.Pustimo Jovica da izbori europu ove godine (ukoliko to ne uspije noga mu je pa da je Murinjo - da ne ispadne da ga branim nesto) pa cemo vidjeti na kraju sezone...

Ovo u zagradi ti je baš na mjestu, a ovo o šoku i pritisku nije baš dojmljivo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 mar 2012, 17:16

Sto se prije rijesimo Vucine to bolje. Covjek spor ko puz, a o centarsutevima i sutevima da ne govorim :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 17:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Bod ko kuca vrijedan...od kada smo to nezadovljni bodom u gostima protiv Veleza ..tima koji ce najvjerovatnije ove godine igrati u finalu KUP-a BIH...
uredu nismo imali ideje ovo ono..jeste lose bilo..vjetar je bio jak ,al nije vala nesto ni Velez aman zaman igrao al et..
drago mi je sto su iz ekipe definitivno ispali Comor i Dupovac,i sto je Tatomirovic zacementirao svoje mjesto u prvih 11 ... :D :D
ja prezadovoljan rezultatom...jedino st me sada mori je povreda Torlaka...cini se da nije bezazlena.. :?
Kad izgubis od GOŠK-a kuci bod u Vrapcicima mora te zadovoljiti, ali ako odes malo na one tabele i raspored vidjet ces da ti ovaj bod nista ne znaci. O igri necemo ni pricati, iste nije ni bilo, ovo je bas bruka za Sarajevo, bruka za Jovica kao strucnjaka. Ponavljam, Sarajevo odavno nije bilo losije i dosta tesko ce do Evrope, ali ko zna, mozda su i igraci svjesni da ce se do licence teske, pa zato nema tog zara u igri.
igraju oni najbolje sto mogu,polahko dugo je jos do kraja sezone ove..
tako ste nam i prosle sezone predvidzali ispadanje iz lige,samo lakapo..pa ce da bude sta bude.. :D
ja sam zadovoljan s ovim bodom po nemogucim uslovima...igramo lose to stoji,al ponovo imamo 4 boda iz 3 tekme..od toga 2 u gostima..da imamo bod u ove 3 e onda bi se moglo pricati o nekim kastrofalnim rezultatima.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 mar 2012, 17:19

Evolution87 je napisao/la:Sto se prije rijesimo Vucine to bolje. Covjek spor ko puz, a o centarsutevima i sutevima da ne govorim :roll:
Danas me je on najvise iznerviro lik nije u stanju kako treba covjeku dodat na pola metra :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 mar 2012, 17:21

Treba postaviti stvari realno i mislim da je to Jovic uradio nakon GOSK-a. Zeljeznicar je predaleko i Sirokom cak a tek Sarajevu tako da svaka prica o tituli, pa makar i ona stidljiva, ne pije vode nikako. Sarajevo moze do drugog mjesta a iz te perspektive gledano ovaj bod uopste nije los za vas toliko. Idu vam nesto lakse utakmice, mada nakon GOSK-a ne treba pricati u vasem taboru o laganim mecevima, Slavija kuci, Celik i Kozara u gostima te domaca sa Leotarom. Iz tih meceva se moze izvuci dobar broj bodova jer jedino je Zenica teze gostovanje mada sa problemima koje Celik ima i tu mozete traziti 3 boda.

Ipak ostaje problem ocite latentnosti pojedinih igraca te nedovoljne timske uigranosti. Suljic je sigurno kvalitetan igrac ali on MORA nabaciti misica da bi to licilo na nesto te da bi bio u mogucnosti opravdati ovu etiketu talenta koju ima, ne sporim dakle da je talentovan ali da bi uspio jednostavno mora fizicke kvalitete popraviti, konkretno govorim o kilazi. Matko ce unaprijediti napadacku igru ali vama treba kvalitetan veznjak. Husic jednostavno ne moze odigrati ovu sadasnju poziciju, ovo sto je igrao protiv Veleza, na pristojnom nivou tako da tu treba pojacanje. Fali vam jednostavno ono sto Zeljeznicar ima u Zebi i Bekricu. Napadacki dio tima stvarno ima kvalitet (Obuca, Matko, Haskic, Krpic pa i Suljic) ali treba im dobar veznjak da bi sve to povezao, Sesar je recimo veliki borac i to se odmah vidi ali nije on taj tip igraca a o Husicu da ne govorim, ja koliko znam ono i nije njegova prava pozicija, u Orasju je recimo igrao vise naprijed a Jovic kao da od njega pokusava napraviti centralnog veznog.

Vidjet` cemo, mozda Jovic uspije nesto sa Bajraktarevicem i to bi moglo dati rezultat. Ipak sam se zacudio sto ga nije uveo kasnije jer je bilo ocito da Sarajevo igra dosta nepovezano ali da tu fali samo jedan igrac koji ce povezati redove da bi to licilo na nesto.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 mar 2012, 17:23

Evolution87 je napisao/la:Borac proslo kolo izgubio, a Siroki remiziro, ovo kolo remiziraju i umjesto da smo dobili **** GOSK i sad Velez mi kiksamo :twisted: :twisted: a hocemo titulu
Jović je najavljivao borbu za titulu, ali je nakon dva kola odustao. Sada se bori za Evropu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 mar 2012, 17:23

Ma nastimano 100% :lol: :lol: :lol: :lol: Vidi nas mama losi smo drama :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 mar 2012, 17:30

Spustili su se zato sto znamo da Jovic kao i uprava zasluzuju vece strpljenje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 mar 2012, 17:32

aleksandar_veliki je napisao/la:Tvoji postovi govore o tome koliko su se spustili kriteriji navijacki. U eri zalizanog ovdje bi pijenio, trazio ostavke, skidao skalpove. Danas si zadovoljan sa dva suta po golu i sa tri tacna dodavanja u toku svih 90 minuta. Izvini, ali malo cudno...
Eh to sam i ja primjetio sad je OK i da budu drugi ili treci a nista vise ono divovi ovo ono.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 mar 2012, 17:32

avlami97 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Borac proslo kolo izgubio, a Siroki remiziro, ovo kolo remiziraju i umjesto da smo dobili **** GOSK i sad Velez mi kiksamo :twisted: :twisted: a hocemo titulu
Jović je najavljivao borbu za titulu, ali je nakon dva kola odustao. Sada se bori za Evropu.
Fino je Redjepagic rekao ,,ekipa je u fazi stvaranja,,. Nakon jos 2 kola cilj nam nece biti ni Evropa vec uigravanje ekipe i vracanje u formu Husejnovica,Krpica i ostalih novopridoslih da ljudi mogu biti spremni za izazove u nekom novom klubu. Evo danas nije bilo Dupovca,Trebinjca ni drugih mladih igraca pa je bio propuh u odbrani,vjerovatno su oni s klupe krivi sto je to tako. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bosnas_, bvsic, Grk1234, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], napoleon72, skoJaa, ubipara, Zagor i 81 gost.