Sad Napoli zaostaje jedan bod za Lazijom, u narednom kolu sa Cataniom na San Paolu. Catania je jako dobra ove sezone, ali mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Stigne se ipak obezbjediti Liga prvaka do kraja prvenstva.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sta da se radi? Tako je to kad nespremnog coveka isforsiras do nivoa pucanja.juventus 0244 je napisao/la:Sad pročita da je Maggio zadobio povredu i da ga mozda nece biti do kraja sezone![]()
, pa nije valjda, to znaci da je i EP u pitanju, e onda je Italija baš nahebala, pa koliko samo pehova, a prvenstvo nije ni blizo. A i Napoli nema zamjenu za njega, to se vidjelo protiv Chelsea kad je morao izaci.
To su također i moja nadanja, al zaista nije se dalo. A odmah mi naumpada onaj gol Terry-a iz kornerario_Ferdy88 je napisao/la:Nevjerovatan preokret i na San Paolu i na Olimpicu, Diakite donosi Lazialima tri boda iz prekida, a Montellini Slonici zahvaljujuci losoj reakciji Napolitanaca kod prekida iz kornera dolaze do bodaTri boda Lazio bjezi, iako se nadam da ce Napoli ipak na kraju doci do pozicije za LP
rastafarian je napisao/la:
To su također i moja nadanja, al zaista nije se dalo. A odmah mi naumpada onaj gol Terry-a iz korneraNapolitancima prekidi zaista ne odgovaraju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.