Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Smiješ li u avatar !?HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi PfEDERA na okupuJos vam harebianconeri fali
Uzivajanonimni je napisao/la:nego šta ću ?
evo ti sad pjesma u skladu s avatarimaEmir ZENICA je napisao/la:Uzivajanonimni je napisao/la:nego šta ću ?
odgovori na moje pitanjeEmir ZENICA je napisao/la:Zar se ovdje clanovi gledaju po avatarima ? ? ?
mora valjat ..1988 i jedno i drugoanonimni je napisao/la:ne da mi da uđem, ne valja ti šifra
Naravno da nije. Ne mislim prigovarati i popovati nesto, neki su i Stulica imali na avataru, Balasa - normalne ljude. Ali brate dragi Emerik, Albinovic, Boki 13 - FUJ! Ipak, kako si i sam rekao, imas APSOLUTNO pravo da stavis avatar koji ti zelis a ja takodjer imam isto pravo da kazem da mi se gade likovi na pojedinim avatarima ali, da rijesimo dilemu koja ti je u glavi od starta, ne pravim razliku gledajuci avatar ali nekako sam siguran da pojedini forumasi (@Devil, @Valencia, @VanBasten, @Magicni, @Monolog, @Klapa sa dortmundove teme i jos kraca lista..) nebi stavljali takve slike, mozda podjela ipak i postoji na osnovu toga ali ja je licno ne pravim. Samo kazem kako mi smeta i kako pretjerujete s avatarima pojedinog tipa, samo nastavite doduse ako se vama svidja. Sve najbolje od mene!Emir ZENICA je napisao/la:Zar se ovdje clanovi gledaju po avatarima ? ? ?
Ja nikad nisam gledao ko kakav avatar ima,al izgleda trebao bi.Ah onaj ima Albinovica,on ne valja nista![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave, VolimBiH96 i 54 gosta.