ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
jedan od onih igraca kada nisam mjenjao tv kanal kada igra protiv relativno slabijih igraca
nema potpisa
Ja ću ga najviše pamtiti po polufinalu Olimpijskih igara, tj. po onom kontraverznom meču protiv Jamesa Blakea. 

Jadni ovaj Monte Carlo, svi ga otkazuju, unaprijed... 
Pozdravljam taj potez najveceg ikad.

Pozdravljam taj potez najveceg ikad.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nije ni mislio igrati, vec par godina ne prijavljuje Monte Carlo, ali onda prihvati pozivnicu u zadnji trenutak, vidjet cemo oce li tako biti i ove godine. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Marej napokon prošao u treće kolo Majamija. Mada je i danas bilo kilavo, mada to rezultat ne pokazuje, ali ga je Falja brejknuo dva puta. Naredni protivnik je izgleda Raonić, moglo bi biti gutavo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hoće li biti mahanje za endija? ako izađe u fazonu'' joj što mi se danas ne kaki'' kako zna često puta, najebao je.....Virtu4l je napisao/la:Marej napokon prošao u treće kolo Majamija. Mada je i danas bilo kilavo, mada to rezultat ne pokazuje, ali ga je Falja brejknuo dva puta. Naredni protivnik je izgleda Raonić, moglo bi biti gutavo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Na Indian Velsu i Majamiju mahanje je obično odmah na startu. Sad je druga priča, napokon je pobijedio u famoznoj drugoj rundi.DANTES je napisao/la:hoće li biti mahanje za endija? ako izađe u fazonu'' joj što mi se danas ne kaki'' kako zna često puta, najebao je.....Virtu4l je napisao/la:Marej napokon prošao u treće kolo Majamija. Mada je i danas bilo kilavo, mada to rezultat ne pokazuje, ali ga je Falja brejknuo dva puta. Naredni protivnik je izgleda Raonić, moglo bi biti gutavo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ali priznaćeš da se mora pripaziti raonića...sjeti đokovićevog pa reko bih egoizma i arogancije protiv iznera...Virtu4l je napisao/la:Na Indian Velsu i Majamiju mahanje je obično odmah na startu. Sad je druga priča, napokon je pobijedio u famoznoj drugoj rundi.DANTES je napisao/la:hoće li biti mahanje za endija? ako izađe u fazonu'' joj što mi se danas ne kaki'' kako zna često puta, najebao je.....Virtu4l je napisao/la:Marej napokon prošao u treće kolo Majamija. Mada je i danas bilo kilavo, mada to rezultat ne pokazuje, ali ga je Falja brejknuo dva puta. Naredni protivnik je izgleda Raonić, moglo bi biti gutavo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Raonic ne moze napravit brejk.
Cinjenica jasna k'o dan. Nema nikakve opasnosti za Mareja, Isner je skroz druga prica...
Cinjenica jasna k'o dan. Nema nikakve opasnosti za Mareja, Isner je skroz druga prica...
oš se kladiti????????Edin TM87 je napisao/la:Raonic ne moze napravit brejk.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Federer zakazao mec sa starom musterijom, ARodu se smijesi 22. poraz.
[youtube][/youtube]
23-2!
Napravit ce Raonic jedan break milion posto.

[youtube][/youtube]
23-2!
Genius, outrageous, the best ever! RF!
naravno, nije endi rodik, već marej, uvijek na startu uđe ''joj što sam smoren'' i tad gubi serve....retro je napisao/la:Federer zakazao mec sa starom musterijom, ARodu se smijesi 22. poraz.![]()
[youtube][/youtube]
23-2!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam ja vidio nikakav egoizam i aroganciju. Ja sam vidio pobjedu boljeg igrača u tom trenutku.DANTES je napisao/la: ali priznaćeš da se mora pripaziti raonića...sjeti đokovićevog pa reko bih egoizma i arogancije protiv iznera...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma, da....bolji definitivno, zilion linija, plus đokovićev idiotluk sa čelendzom kad je servirao za prvi set....baš je dobar....Virtu4l je napisao/la:Nisam ja vidio nikakav egoizam i aroganciju. Ja sam vidio pobjedu boljeg igrača u tom trenutku.DANTES je napisao/la: ali priznaćeš da se mora pripaziti raonića...sjeti đokovićevog pa reko bih egoizma i arogancije protiv iznera...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nikada nisam shvatao kako to da kad Đoković pogodi liniju - to je obično velemajstorija, a kada njegov protivnik pogodi liniju - to je obično sreća, ovo posebno važi za komentatore Sportkluba i Eurosporta Srbija.DANTES je napisao/la:ma, da....bolji definitivno, zilion linija, plus đokovićev idiotluk sa čelendzom kad je servirao za prvi set....baš je dobar....Virtu4l je napisao/la:Nisam ja vidio nikakav egoizam i aroganciju. Ja sam vidio pobjedu boljeg igrača u tom trenutku.DANTES je napisao/la: ali priznaćeš da se mora pripaziti raonića...sjeti đokovićevog pa reko bih egoizma i arogancije protiv iznera...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cista istina.Virtu4l je napisao/la:Nikada nisam shvatao kako to da kad Đoković pogodi liniju - to je obično velemajstorija, a kada njegov protivnik pogodi liniju - to je obično sreća, ovo posebno važi za komentatore Sportkluba i Eurosporta Srbija.
@DANTES hocu da se kladim u avatar iako ga nisam promjenio od rega

@edine kako da se kladimo, da će neko dobiti ili nešto drugačije?Edin TM87 je napisao/la:Cista istina.Virtu4l je napisao/la:Nikada nisam shvatao kako to da kad Đoković pogodi liniju - to je obično velemajstorija, a kada njegov protivnik pogodi liniju - to je obično sreća, ovo posebno važi za komentatore Sportkluba i Eurosporta Srbija.
@DANTES hocu da se kladim u avatar iako ga nisam promjenio od rega
@virtu4l pusti ti komentatore, nego reci da je izner ustvari federer koji namjerno gađa linije pa ću ti povjerovati.........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da Raonic nece napravit brejk.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa zna da se Nole (kada je u top formi) može dobiti jedino čišćenjem linija (recept koji se prije koristio kontra Nadala). Gađati linije je hrabrost i veliki rizik. Uostalom, svi znamo onu "sreća prati hrabre". Dakle, ja nikako to ne bih nazvao srećom (nebitno da li linije čisti Roger, Rafa, Nole, Isner ili Džumhur).
Sinoć sam uspio odgledati Noleta kontra Baghdatisa. Vidjelo se koliko mu je značila ta (apsolutno zaslužena) pobjeda. Nakon nes(p)retnog poraza od Isnera, mora se vratiti na pravi put. Da li će uspjeti, ostaje nam da vidimo.
Sinoć sam uspio odgledati Noleta kontra Baghdatisa. Vidjelo se koliko mu je značila ta (apsolutno zaslužena) pobjeda. Nakon nes(p)retnog poraza od Isnera, mora se vratiti na pravi put. Da li će uspjeti, ostaje nam da vidimo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nakon apsolutno zasluzenog poraza od Isnera...Monolog je napisao/la:Nakon nes(p)retnog poraza od Isnera
Znal' neko kad pocinju prenosi na BN-u? Na njihovoj stranici ne pise nista, a teletext im ne radi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.