FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imaš par grešaka. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
TM OLOVO je napisao/la:novi zakon ste napisali da bi vasu grupu sakrili,dok gradom vladaju razni likovi automafija i dileri,u ovoj nasoj smjesnoj drzavi mi smo kao problem najveci kazne placamo sto baklje palimo i svoga ŽELJU ludo volimo...msm da je takomadridista je napisao/la:može li mi neko napisat tekst one navijačke pjesme gdje se nešto spominju automafija i dileri, nisam uspio upratiti do kraja????
hvala drug puno

nema vezeHigh je napisao/la:Imaš par grešaka.

Tri boda kao kuća.Malo podbacili, nije bilo ljepote, ali bodovi se računaju. Zola me oduševio,kao da ima stotine utakmica u nogama. I na kraju, čestitke našem Adnanu, postao je ponovo otac.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- zubanovic89
- Kontakt:

Evo ovdje se fino vidi koliko sjevera je bilo prazno
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- SarajlijaTM
Evo,evo tituleeee
Evo,evo evropeeee
Vadi,vadi pasoseeee
Za sve ti hvala AMAREEEEE!!!

Evo,evo evropeeee
Vadi,vadi pasoseeee
Za sve ti hvala AMAREEEEE!!!

TM OLOVO je napisao/la:novi zakon ste napisali da bi vasu grupu (bruku) sakrili,dok gradom vladaju razni likovi automafija i dileri,u ovoj nasoj smjesnoj drzavi mi smo kao problem najveci kazne placamo sto baklje palimo i svoga ŽELJU ludo volimo...msm da je takomadridista je napisao/la:može li mi neko napisat tekst one navijačke pjesme gdje se nešto spominju automafija i dileri, nisam uspio upratiti do kraja????
- BolanBolan
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 25 mar 2012, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Postavlja se pitanje da li bise njih dvojica trebali prilagodit formaciji ili da Amar prilagodjava formaciju njima iskreno mislim da bi se moglo kombinovati i sa 4-4-2 formacijom.aleksandar_veliki je napisao/la:Hajmo se malo na teren vratiti. Četiri utakmice u jesenjem dijelu sezone, nije lose. Da se ne lazemo, igra nije na nekom visokom nivou ali pobjede se pamte. E sad, objektivna misljenja me interesuju. Zeba i Bekric. Sve mi se vise cini da ipak ne mogu zajedno. Zasto? Zeba je zrtvovan, previse je uz aut liniju, igrao je on to i u prvom dijelu sezone, ali je vise dolazio u sredinu, vise je imao dodira s loptom. Danas, to nije sluicaj. Zeba je zrtvovan, svjesno ili ne, to je tako, bar po mom misljenju. Sef tu mora nesto odraditi, bez obzira na one njegove price da nisu isti tip igraca i da mogu zajedno. Mogu, ali Zeba je zrtvovan u toj soluciji
svoj ti pos'o !
Isprobati soluciju da se Zeba vrati u sredinu, a da Bekric djeluje desno ili lijevo od njega...hmmm
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
možda neku ovakvu formaciju pokušati
------------------Gušo
Čolić ------ Kerla -------- Bogi --------Kvesić
------------------------Nyema
...............Svraka
------Bekrić------------------------Zeba
-------------Adilović-----Selimović
po ovoj formaciji Bekrić i Zeba ne bi bili krila već atacking midfielder
Opet, vjerujem da će to Amar posložiti najbolje.
------------------Gušo
Čolić ------ Kerla -------- Bogi --------Kvesić
------------------------Nyema
...............Svraka
------Bekrić------------------------Zeba
-------------Adilović-----Selimović
po ovoj formaciji Bekrić i Zeba ne bi bili krila već atacking midfielder

DRUG NEBI TI PUNCA
- BolanBolan
- Kontakt:
A, standardno, Ligata! Ništa novo od njeg.hamo_pipa je napisao/la: Koje su ove prve novine? Boze sacuvaj ko je sve novinar.

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Mojne mi na komšiju baBolanBolan je napisao/la:A, standardno, Ligata! Ništa novo od njeg.hamo_pipa je napisao/la: Koje su ove prve novine? Boze sacuvaj ko je sve novinar.Oslobođenje

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- SarajlijaTM
Po meni,Zeba standardno dobar,cak i bolji i pozrtvovaniji nego jesenas.Bekric je trenutno ko sto neko rece nedavno blijeda kopija rumenog od prije 2 godine,ali takodjer je i iskusan igrac,a tek su tri tekme odigrane,mislim da ce i on profunkcionisati kako treba,uklopice to amar do evrope fino. Sve u svemu igru brisi,bodove pisi
sjeca li se neko ovih salova? negdje 84/85g,izvanredno ocuvan,jos malo pa ide u okvir i na zid
a da bi stvar bila smjesnija,dobro sakriven je prezivio ratne godine na grbavici i nadjen nakon reintegracije na istom mjestu u istom stanju

sjeca li se neko ovih salova? negdje 84/85g,izvanredno ocuvan,jos malo pa ide u okvir i na zid

a da bi stvar bila smjesnija,dobro sakriven je prezivio ratne godine na grbavici i nadjen nakon reintegracije na istom mjestu u istom stanju

imam ja isti ovakav samo je malo izguzvan 

Ma kakav god da je Liga je nas.Ne znam koliko ljudi znaju Ligata je bio jako dobar igrac,prosao sve Zeljine mladje kategorije,takodjer i buraz isto tako.VanBasten je napisao/la:Mojne mi na komšiju baBolanBolan je napisao/la:A, standardno, Ligata! Ništa novo od njeg.hamo_pipa je napisao/la: Koje su ove prve novine? Boze sacuvaj ko je sve novinar.Oslobođenje
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- SarajlijaTM
ovo se ne prodaje druze...Buu je napisao/la:Hocel ga neko prodat ?
Trojica su. I mislim da su sva trojica prošla vašu školu. Mrtvi manijaci.barbarez je napisao/la:Ma kakav god da je Liga je nas.Ne znam koliko ljudi znaju Ligata je bio jako dobar igrac,prosao sve Zeljine mladje kategorije,takodjer i buraz isto tako.VanBasten je napisao/la:
Mojne mi na komšiju ba
Najmlađi je bio i najtalentovaniji, ali i najbaksuzniji. Znao sam s njim i na jugu završit, (Anathorsis, čini mi se), belaj, Napoli osto bez megafona i tako

glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.