Uostalom,nismo razmislili dovoljno jer Davids je upravo bio zamjena Bonieku na listi top 50, tako da nisu mogli biti obojica na ovoj slici.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:Boniek je bio veliki igrač i za Juve je igrao sjajno,ali prelaskom u romu kreću trzavice,a da ne govorim o njegovim izjavama u vezi farsopolia i o tome kako mu je roma draža,a Juve mu sve dao.
kakva greska? gubis se nesto.A Juventus je veci klub, tu tvoje misljenje a ni moje nista ne znaci.Tu cinjenice o samom klubu govore.Io_Sono_Interista je napisao/la:ok, ti imas svoje misljenje ja svoje i nikad se nece slozit a i ne moraju...Buffon je napisao/la:Juventus je veci klub u svakog pogledu od vas.End of story.Io_Sono_Interista je napisao/la: stvarno @Magica kako ne razumijes
al yebem mu majku pa jel tesko priznat ok pogrijesio sam,nisam dobro procito ili razumio a ne dzabe covjeku srat pa nece ti cuna otpast ako priznas gresku![]()
sutra padate
Da Inter ima 1 LP vise, a to je jedino fudbalsko takmicenje koje igraju klubovi iz Italije, i tom logikom, naravno, Inter je veci klub od Juventusa.. Bravo ti, veliki logicaru :smajlikojiseklanja:Yuto je napisao/la:Cista logika. Neumjesno je reci da je Inter veci klub od Juveta, al cinjenica je da Inter ima 3 LP, a oni 2...
P.S. Ja zaboravio da oni broje finala.![]()
imamo vise trofeja, vise navijaca, vise finala LP kao i ostalih finala, vise domacih titula, vise pobijeda u medjusobnim duelima, vise zlatnih lopti osvojenih tokom igranja u nasem klubu, vise svjetskih prvaka kroz reprezentacije.Ne znam sta ti tu nije jasno?Yuto je napisao/la:Cista logika. Neumjesno je reci da je Inter veci klub od Juveta, al cinjenica je da Inter ima 3 LP, a oni 2...
P.S. Ja zaboravio da oni broje finala.![]()
uspjeh u Ligi Prvaka se gleda naravno prvo po osvojenim trofejima, ali uspjeh u tom takmicenju se gleda i po nastupima u istom, broju golova u istom, pobijedama i slicnim rekordima.Sve je to uspjeh za jedan klub, stoga Inter ima vise trofeja al ni Juve nije daleko jer je redovan u tom takmicenju decenijama bio i to ne samo kao ucesnik nego kao i finalista od 70-tih pa na ovamo.To samo govori o velicini kluba.Yuto je napisao/la:Fakat. I to ce svako normalan priznat.
Problem je sto vi ispitujete sve sto ima veze sa Interom (kompleksi il sta vec ? ). I sto je sve sto je Inter osvojio zahvaljujuci calciopoliu iako je Inter i prije toga imao metar naslova...
P.S. Ovo za LP je vasa logika...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.