dokazuje koliko je vjeran svojoj ženiThunderstruck je napisao/la:Rooney trenira s prstenom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
dokazuje koliko je vjeran svojoj ženiThunderstruck je napisao/la:Rooney trenira s prstenom.
PapucarThunderstruck je napisao/la:Dokazuje koliko ga je strah žene.![]()
Puno to nesto.QUARESMA 18<<< je napisao/la:city remiziro, eto prilike na +4
Cartman je napisao/la:Kako se stvari razvijaju, mislim da cilj mora bit da budemo najmanje 4 boda ispred Citya do utakmice na Ettihadu. Naravno ic na pobjedu i tamo. Tako bi mogli i izgubit a ostat prvi, i jos vaznije, mogli bi osvojit titulu na njihovom stadionu sa pobjedom.
Jedino mogu zamislit da ce United kiksat protiv Blackburna u gostima. Recimo nerijeseno, iako licno mislim da cemo pobjedit sve utakmice do Citya. Od arapa ocekujem da ce izgubit od Arsenala i mozda odigraju nerijeseno protiv Norwicha. Ne vidim kako ovo mozemo propustit, ali samo polako. Treba ic utakmicu po utakmicu.
Ali koji je Fergie kralj, kakvo je ovo bilo tempiranje forme baš za 3.mjesec. Kad se sjetim onog poraza 1:6 i njegove izjave: Nije bitno tko je sada prvi, bitno je ko će biti u ožujku i travnju.red devil88 je napisao/la:Kako lijep vikend gledam kako se Looserpool bruka kako CIty sa ekipom od 1000000000 funti ne moze meda protiv Stoke-a jos ako sutra abd United pobjedi i pobjegne na +3 uh
Da ne bude sad ja nešto pametujem vama , ali većina navijača Man Utd je tad bila kivna na ekipu pa i SAF-a, a ja kao "neutralac" sam nažalost znao da nema šanse da united previše "zasere" ... Istina rano ispadanje iz LP jest loše, ali sad u EPL stoje dosta dobro, a ako ćemo realno ono 1-6 je bezvezni rezultat, iako sam navijao za City( tj protiv unitedaSirAlexFerguson je napisao/la:Ali koji je Fergie kralj, kakvo je ovo bilo tempiranje forme baš za 3.mjesec. Kad se sjetim onog poraza 1:6 i njegove izjave: Nije bitno tko je sada prvi, bitno je ko će biti u ožujku i travnju.red devil88 je napisao/la:Kako lijep vikend gledam kako se Looserpool bruka kako CIty sa ekipom od 1000000000 funti ne moze meda protiv Stoke-a jos ako sutra abd United pobjedi i pobjegne na +3 uh
City je u evidentnom padu, mislim da nam titula ne bi smjela pobjeći, mada nikad ne treba biti 100% siguran, uvijek se može dogoditi neki Blackburn
Zna SAF sta je najvaznijeSirAlexFerguson je napisao/la:Ali koji je Fergie kralj, kakvo je ovo bilo tempiranje forme baš za 3.mjesec. Kad se sjetim onog poraza 1:6 i njegove izjave: Nije bitno tko je sada prvi, bitno je ko će biti u ožujku i travnju.red devil88 je napisao/la:Kako lijep vikend gledam kako se Looserpool bruka kako CIty sa ekipom od 1000000000 funti ne moze meda protiv Stoke-a jos ako sutra abd United pobjedi i pobjegne na +3 uh
City je u evidentnom padu, mislim da nam titula ne bi smjela pobjeći, mada nikad ne treba biti 100% siguran, uvijek se može dogoditi neki Blackburn
dobro bi bilo kad bi dosao kod nas,ekstra pojacanjebazeni je napisao/la:U posljednje je vrijeme bilo mnogo špekulacija oko Luke Modrića i njegovog statusa u Tottenhamu. Ponajbolji igrač tog londonskog kluba je tražio odlazak, klub je dobivao jake ponude, a potom se sve razvodnilo...
No, vrlo brzo će opet buknuti kada je Modrić u pitanju jer je riječ o odličnom nogometašu kojeg želi mnoštvo velikih klubova. Chelsea je nizao ponude, ali je svaki put bivao odbijen od Tottenhama. Potom se za Modrića zagrijao i Alex Ferguson, odnosno, njegov Manchester United...
Kako piše Sunday Mirror Modrić je odbio potpisati novi ugovor s Tottenhamom. Čelnici kluba su ponudili tjedno 140.000 engleskih funti, ali navodno Modrić nije htio progovoriti niti slovo o tome sve dok ne vidi što će biti s Harryjem Redknappom.
Zov engleske reprezentacije je sve jači, kada je Redknapp u pitanju, i postaje očito da bi Modrić također napustio klub ukoliko Redknapp preseli na izborničku dužnost.
lijepo se razvija situacija za nas![]()
Misliš da ce MU dati 40mil. za njega, mislim da ipak toliko ne vrijedibazeni je napisao/la:U posljednje je vrijeme bilo mnogo špekulacija oko Luke Modrića i njegovog statusa u Tottenhamu. Ponajbolji igrač tog londonskog kluba je tražio odlazak, klub je dobivao jake ponude, a potom se sve razvodnilo...
No, vrlo brzo će opet buknuti kada je Modrić u pitanju jer je riječ o odličnom nogometašu kojeg želi mnoštvo velikih klubova. Chelsea je nizao ponude, ali je svaki put bivao odbijen od Tottenhama. Potom se za Modrića zagrijao i Alex Ferguson, odnosno, njegov Manchester United...
Kako piše Sunday Mirror Modrić je odbio potpisati novi ugovor s Tottenhamom. Čelnici kluba su ponudili tjedno 140.000 engleskih funti, ali navodno Modrić nije htio progovoriti niti slovo o tome sve dok ne vidi što će biti s Harryjem Redknappom.
Zov engleske reprezentacije je sve jači, kada je Redknapp u pitanju, i postaje očito da bi Modrić također napustio klub ukoliko Redknapp preseli na izborničku dužnost.
lijepo se razvija situacija za nas![]()
Pa dobro, Kwadwo je po meni igrac u rangu Tiotea, ili tako nestodr.van nostrand je napisao/la: Uh, kako bi volio vidjeti ovoga u Unitedu.
Trkac, radilica, borac i znalac (kakav Anderson)
Odlican igrac
Upravo gledam golove Dortmunda, i bas sam mislio napisat nesto za Kagawu na ovoj temi. Uvijek me odusevi. Ne znam kako bi se snasao u Engleskoj i Unitedu, ali momak je svakako odlican igrac. Nadam se da klub prati njemacko trziste, jer ima odlicnih igraca za realne cijene. Zao mi je sto nismo reagovali ljetos kad je se prodavao Sahin na primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa dobro, Kwadwo je po meni igrac u rangu Tiotea, ili tako nestodr.van nostrand je napisao/la: Uh, kako bi volio vidjeti ovoga u Unitedu.
Trkac, radilica, borac i znalac (kakav Anderson)
Odlican igractako da bi tu bilo mozda zbog brze prilagdobe bolje rjesenje Tiote, a moja secret wish je naravno Martinez
![]()
A sto se tice igraca iz Udina posebno me impesionirao njihov fullback Armero![]()
A ne znam da li je ko gledao Dortmunda danas, da vidite maestralnog Kagawu i njegovu caroliju na djelu, odavno nisam gledao bolju solo partiju nekog igraca(ne racunajuci Messia naravno
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.