Ljudi jel to Dzeko igro ili je sijedio na klupi? Pogledo sam drugo pol. ali svi su bili klocevi.Dzeko ne benda fudbal uopste,jbt,ni spuz mu nije ravan.Onakvo kretanje i primanje lopti,ajajajajj,Susic treba dobro da razmisli ko ce mu biti standardni spic...Ako Ibisevic bude u formi i vise igro onda je je Dzeki klupa i kad repka bude igrala.Valjda ako vec dobijes sansu bar se trudi,ne moras nista spektakularno raditi,ali ori,grizi,ujedaj,znoji se.Fuj dje mu je mladost,hebemti statiku.Onaj Sergio je igracina nek niko ne zamjera Argentincima,oni grizu,trude se..
Nisam pljuvac,volim svakog naseg igraca ko moje najmilije,ali treba biti realan.Gledo sam i Pjanku ali mali Pjana nakon duze povrede ore ko lud.Svaka mu cast,Vidi se da hoce,da zzeli,da uziva u fudbalu.
Dzeko volim te ko sina ali nemoj da zbog tebe i tvoj stajanja,padanja,fulanja,statike,gubljena lopti u skoku,a kolki si ko div,nemoj da zamrzim ovako lijepu igru kao sto je fudbaal.
Ne moras uvjek davati golove ali daj igraj fudbal.Treba mu neko poput Cire da ga ispljuska i malo izgalami,paa ako treba i opsuje,joj ima li neko onaj snimak kad Ciro psuje nekom igracu na treningu