Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 24 mar 2012, 19:38

Oxygen je napisao/la:Odlično je ovo mdss,nekada sam istina i pročitao ovo,ali vrijedi ponoviti.

Platinijev mi je onako urezan,a ima i meni najljepši,a to je bilo kada je Ruben Olivera potpisao za Juventus,on kaže da kada je došao prvo su mu pokazali gdje se šta nalazi,klupske prostorije,a onda su ga upoznali sa Del Pierom.
Kaže Ruben da kada mu je Alex pružio ruku,osjećao se kao da je dotakao nebo,to mi je onako ostalo u pamćenju.

A ovo je po meni ubjedljivo najveći kompliment Juventusu:

[youtube][/youtube]

Pozvani,Giack prehlađen,govori se da neće Conte rizikovati s Barzom,ali mislim da bi trebao:

1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari.
3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci.
7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 27 Krasic, 28 Esti,
34 Marrone.
10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri.

Gdje ste braćo :mrgreen:

Buffon

Caceres Bonucci Chiellini De Ceglie

Vidal Pirlo Marchisio

Pepe Matri Vučinić

ovako početi, pritisnuti ih od početka i zabiti im rano...
ovako bi trebali kontrolisati tekmu, drago mi je zbog Elie i Krasića što će biti na raspolaganju
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 mar 2012, 20:00

mdss je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la: Evo ga penal :P :mrgreen:

penal :lol: :lol:
Pa sta penal je opravdan napucan De Rosi u ruku a ruka u ne pridnom polozaju i to je penal
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 mar 2012, 20:02

meho-medo je napisao/la:Pa sta penal je opravdan napucan De Rosi u ruku a ruka u ne pridnom polozaju i to je penal
Ako nisi shvatio da je zezancija zao mi te :D , a mogao se i faul svirati u odbrani, ali nije to tema ova emisije, da se bezveze ne ide u off topic ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 mar 2012, 20:03

meho-medo je napisao/la:
mdss je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la: Evo ga penal :P :mrgreen:

Pa sta penal je opravdan napucan De Rosi u ruku a ruka u ne pridnom polozaju i to je penal

Ja stvarno ne kontam sto se ti pravdas ovo za penal bilo je vise ironicno mislim koga boli neka stvar jel bio ili nije kad je normalno da svako kolo dobijete penal bio ili ne :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 24 mar 2012, 20:15

Ustade Galliani na poluvremenu i ode telefonirati :mrgreen:

Nadam se da cemo ona **** napucati pa nek se ušute jednom za sva vremena...

Je li ona opklada jos u toku, nisam upucen :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 24 mar 2012, 20:18

mdss je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
mdss je napisao/la:

Ja stvarno ne kontam sto se ti pravdas ovo za penal bilo je vise ironicno mislim koga boli neka stvar jel bio ili nije kad je normalno da svako kolo dobijete penal bio ili ne :lol:
Bas to, pa jedva se ceka samo, jel udju igraci Milana u kazneni, sudije pistaljke usta i puna pripravnost :evil:
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 20:32

ovi su bas AC Penal svira im se sve sto jest penal, sto lici na penal i sto i nije penal.Hajd ko ih jbe.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 20:37

Boga mi ne mogu da vjerujem, svaku mrtvu utakmicu penal...Nisam gledao utakmicu, ali imam osjećaj da je Juventusu bila ista stvar nikad penal ne bi bio sviran, ali bilo i prošlo, što bi rekao Conte mi samo treba da gledamo sebe i nastavimo u ovom ritmu...Kasnije se furaju Ibrahimović najbolji strijelac pa i ne bio kad je 10 golova dao iz penala...Kakav Scudetto, kakvi bakrači!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 mar 2012, 20:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Boga mi ne mogu da vjerujem, svaku mrtvu utakmicu penal...Nisam gledao utakmicu, ali imam osjećaj da je Juventusu bila ista stvar nikad penal ne bi bio sviran, ali bilo i prošlo, što bi rekao Conte mi samo treba da gledamo sebe i nastavimo u ovom ritmu...Kasnije se furaju Ibrahimović najbolji strijelac pa i ne bio kad je 10 golova dao iz penala...Kakav Scudetto, kakvi bakrači!?
Vjeruj mi da bi volio da si u pravu, ali penal je čist ko suza, sviro bi ga i nama u gostima :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 20:46

Penan, penal, penal, penal, penal i opet penal...

Ma bi malo morgen nama svirao penal u gostima, da je nama bilo tako samo bi okrenuo glavu kao protiv Siene, da na našeg igrača ispucaju rafal iz kalašnjikova opet nam ne bio sviran penal zato jer smo mi Juventus.

I da ne zaboravim, penal i još jednom penal...

Ali ako nam je neka utjeha u međusobnim duelima smo im pokazali da smo bolji od njih.

Penal, penal, penal i opet penal...Ne znaju drugačije nego iz penala...
Ž '21!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 20:53

Genghis je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Boga mi ne mogu da vjerujem, svaku mrtvu utakmicu penal...Nisam gledao utakmicu, ali imam osjećaj da je Juventusu bila ista stvar nikad penal ne bi bio sviran, ali bilo i prošlo, što bi rekao Conte mi samo treba da gledamo sebe i nastavimo u ovom ritmu...Kasnije se furaju Ibrahimović najbolji strijelac pa i ne bio kad je 10 golova dao iz penala...Kakav Scudetto, kakvi bakrači!?
Vjeruj mi da bi volio da si u pravu, ali penal je čist ko suza, sviro bi ga i nama u gostima :mrgreen:
drug, jbo skudeto, mi smo to izgubili protiv malih ekipa remizirajuci, al da ti kazem, svirali bi nama kuurcinu jednu veliku da se tako nama desavalo, svirali bi svirali :( :mrgreen:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 mar 2012, 20:53

Ma posteno su dobili. Bili su bolji skoro citavu utakmicu, Roma je imala svoje sanse, ali je ogranicena ekipa. Kod 1-1 Abiati ispucava/dodaje loptu Totiju on pokusava neki lob k'o da igra termin. Davao lopte igracima Milana i kad im je Pjanic usao konacno su malo zivnuli, ali Kjaer strasni igrac (za kojeg smo se i mi interesovali, ali hvala kurcu pa smo jednog bota izbjegli) pusta Ibrahimovica.
Ja sam se iskreno ponadao da bi im Roma mogla otkinuti bodove, ali jbg. Milan zna dati gol i kad lose igraju i ne dominiraju, evo i sad su ga zabili kad je Roma preuzela inicijativu.
Mi se trebamo okrenuti sebi, oni ako kiksaju dobro je, ako ne kiksaju Boze moj, sto smo iksirali sa slabijim ekipama, nije nam Milan kriv.

Ne pricajte sad o drugim odlukama, ne zna se bi l' nama svirao ili ne bi, penal je postojao i cao. Sta sad treba da im ne svira penale koje su zasluzili?
Sudija je bio odlican.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 mar 2012, 21:20

Šta ćemo sa Bonnuciem sutra,izgleda da će početi?!
Lično me strah njega,to je ista sorta kao Simon Kjaer,oni ili odlično odigraju ili sve upropaste,samo da ne napravi kakav kiks,ostalo je ok.

Šteta što ne igra Licht,može to Caceres odigrati,ali Licht zna bolje probiti u ofanzivi,a i Pepe nije u nekoj formi,mada,imam osjećaj da će naši sutra gristi samo tako,a i prescritti će sigurno odigrati iznad svojih mogućnosti.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 21:33

Realnost je da oni nama ne mogu ništa, kako god okreneš, sutra je ovo za njih utakmica sezone, ali pošto je Conte na klupi, on neće dozvoliti opuštanje, a i stadion će biti popunjen, usput kako sam pročitao i sutra bi trebala biti neka koreografija uzduž čitavog stadiona, imat će neke veze sa Calciopolijem, naši igrači će ginuti za svaku loptu, ako nam već ne možemo osvojiti Scudetto treba pokušati završiti sezonu bez poraza.

Važno je da su Marchisio i Vidal ponovo u formi, intreova sredina je na nivou jedne Novare, a naše najjače oužje je upravo vezni red.

Udinese gubi i to je to od njih, barem ja mislim u borbi za CL, sljedeće sedmice Napolija u međusobnom duelu samljeti i njih se riješiti.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 mar 2012, 21:44

Upravo to čitam,kažu da će biti koreografija koja nije nikada viđena do sada,ja očekujem neki kartonski scudetto! :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 21:51

Evo i pozvanih za sutra: Buffon, Chiellini, Caceres, Pepe, Marchisio, Del Piero, De Ceglie, Manninger, Vucinic, Barzagli, Elia, Quagliarella, Bonucci, Padoin, Pirlo, Vidal, Borriello, Krasic, Estigarribia, Storari, Matri, Marrone.

Giaccherini je čini se prehlađen pa nije pozvan za utakmicu.

Treba reći i da će sutrašnja utakmica biti prenošena u 3D, interesantno je reći da je u sve 3 utakmice koje su rađene u 3D-u ove sezone igrao Juventus. Zna se koji tim privlači najveću gledanost. 8-) :mrgreen:
Ž '21!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 21:54

Oxygen je napisao/la:Upravo to čitam,kažu da će biti koreografija koja nije nikada viđena do sada,ja očekujem neki kartonski scudetto! :lol:
ma koreografija ce bit Moggieva slika sa telefonom u ruci kako zove predsjednika Novare i govorimu da nema smisla sta radi.... :lol:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 mar 2012, 21:55

Buffon je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Upravo to čitam,kažu da će biti koreografija koja nije nikada viđena do sada,ja očekujem neki kartonski scudetto! :lol:
ma koreografija ce bit Moggieva slika sa telefonom u ruci kako zove predsjednika Novare i govorimu da nema smisla sta radi.... :lol:

:lol: Dobra

Ma sutra hocu da vidim kako i gaze, nesme da procu centra.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 22:00

Ma ne gine im asfaltiranje...

Ali opet treba biti oprezan i u utakmicu ući hladne glave, a i ne treba zaboraviti da su tu sudije, mi smo od ovih 28 utakmica skoro 20 igrali protiv 14 igrača, zato pamet u glavu.
Ž '21!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 22:02

vrijeme bi bilo da i mi dobijemo jedan penal, jbena Catania ih je dobila 9 :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.