Kakav Bucan sviju ti?samosarajvo je napisao/la:Bas oca mi.Ovaj Aldin ako ima vise od 13 godina ja obije ruke u vatru stavljam![]()
![]()
![]()
Bolan vi u svom timu imate 4 igraca kako treba a to su Zeba,Kerla,Bucan i Osim.
Sad fol ni Husejinovic ni Matko ne valjaju...mi Mesija da dovedemo on odjednom nebi valjo..stace kompleksas mali.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
:)
Bianconeri1988 je napisao/la:Imali ste vi Messija koji je volio da igra malo lijevo, malo desno...![]()
![]()
Morao sam.
opa cupa

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Znači po toj logici nis u smjeli ovaj članak uopšte pisati.Šega mi ovaj članak,isto k'o Expres naslov bombastičan i nema nikakve veze sa člankom.VanBasten je napisao/la:NiTko. Ovo je uvod. Ne može se baš odmah s imenima dok pravni tim priprema krivične. Kontaš. Dakle, u vakat.DANDY je napisao/la:Bez ikakve zle namjere,ali ko je u ovom članku razotkriven?
Covjek je dao svoje misljenje i nema razloga da ga vrijedjas. Zbog likova kao ti na ovoj temi pisu samo djeca i portparoli uprave koji objasnjavaju svaki njen potez,a igracima psuju majku. Trebao bi na duze u Banovice,a u Sarajevu za takve kao ti imamo lijep naziv PAPAK....veteran II je napisao/la:Ma osnovac, marš u **** materinu.Kontaš li ti uopšte koliko si glup i naporan?Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Nigdje na svijetu ima da uprava duguje igračima po pet plata i da im odbija neku hiljadu, a ovi nisu vidjeli marke mjesecima.
Kažnjavati možes samo kad igrači imaju redovne plate, a to nema niko osim Želje realno.
Meni je žao vas fkt, kad čitam šta vam rade i kakve vam igrače dovode tipa Matko, Husejinović i sl.
Nadat se da će te shvatiti neke stvari koje svi vidi, a vi ne vidite.
Ma **** mi se ba za tvoju logiku.DANDY je napisao/la:Znači po toj logici nis u smjeli ovaj članak uopšte pisati.Šega mi ovaj članak,isto k'o Expres naslov bombastičan i nema nikakve veze sa člankom.VanBasten je napisao/la:NiTko. Ovo je uvod. Ne može se baš odmah s imenima dok pravni tim priprema krivične. Kontaš. Dakle, u vakat.DANDY je napisao/la:Bez ikakve zle namjere,ali ko je u ovom članku razotkriven?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma lik je trol, mislim da ima više postova an ovoj temi nego na Željinoj. I za takve postoji termin, znaš onu od Kurtovića. Helem, ipak se suzdržati od psovki i sl, stvari na forumu.Denizmare je napisao/la: Covjek je dao svoje misljenje i nema razloga da ga vrijedjas. Zbog likova kao ti na ovoj temi pisu samo djeca i portparoli uprave koji objasnjavaju svaki njen potez,a igracima psuju majku. Trebao bi na duze u Banovice,a u Sarajevu za takve kao ti imamo lijep naziv PAPAK....
-
- Kontakt:
Greska..na Bekrica sam mislio
Velež nije dao baš previše golova, jedino nam to može biti neka utjeha. Da smo dobili GOŠK u prethodnoj utakmici, sa sigurnošću bih rekao da ćemo sva tri boda osvojiti u Mostaru, ovako... Biće napeto, očekujem tvrdu utakmicu...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@VanBasten-Nije to moja logika drug,Ti si tako napisao.Opušteno ba...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovo mi nekako smrdi, i svi potenciraju pobjedu i mislim da je danas 2. Ja cu probati na kladionici, ali ipak bi volio da pobjedi Velez..Danas moramo slaviti, ne znam kako, na koji način, ali jednostavno moramo", pred duel sa Veležom istakao je golman Sarajeva Adi Adilović.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da, jesam, no problem je u tome kako si ti to pročitao. helem...DANDY je napisao/la:@VanBasten-Nije to moja logika drug,Ti si tako napisao.Opušteno ba...
Ja to i govorim, opušteno ba.
Otprilike tako.Po meni utakmica sezone za Sarajevo, ukoliko ne bude trica tesko do Evrope, naravno ako bude licence. Rapored je dosta težak, a i ovaj x u BL po meni vam ne ide na ruku. U svakom slucaju Sarajevo je kvalitetnije, Velezu je Kup prioritet i svaki rezultat osim pobjede bordo momcadi bi bio veliko iznenadjenje, ili ti ga nastima, kao sto tvrde teoreticari zavjera.
A tek poraz, poraz je neprihvatljiv.
- kupus army
- Kontakt:
Hocel biti neki link za danasnju tekmu iz Mostara?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ima li tekma na tv danas.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ima na BHTbarbarez je napisao/la:Ima li tekma na tv danas.

kupus army je napisao/la:Hocel biti neki link za danasnju tekmu iz Mostara?
Komsije sretno,pokusajte pobjediti iako i Velez simpatisem ali oni ce ako Bog da preko kupa u Evropu i rezultat u prvenstvu nije im toliko bitan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Izvini, a kako misliš da će Velež preko kup-a u Evropu???dino lj je napisao/la:Komsije sretno,pokusajte pobjediti iako i Velez simpatisem ali oni ce ako Bog da preko kupa u Evropu i rezultat u prvenstvu nije im toliko bitan.
- Evolution87
- Kontakt:
Velez jedino moze u Evropu ako osvoji kupdino lj je napisao/la:Komsije sretno,pokusajte pobjediti iako i Velez simpatisem ali oni ce ako Bog da preko kupa u Evropu i rezultat u prvenstvu nije im toliko bitan.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije tačno!Evolution87 je napisao/la:Velez jedino moze u Evropu ako osvoji kupdino lj je napisao/la:Komsije sretno,pokusajte pobjediti iako i Velez simpatisem ali oni ce ako Bog da preko kupa u Evropu i rezultat u prvenstvu nije im toliko bitan.
Ukoliko Željo osvoji titulu što je realno, sami plasman u finale donosi Evropu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Prijatelju, to pravilo ne važi ima već par godina. Prošle godine je Željo obezbijedio Evropu kao trećeplasirani, a pored toga je uzeo KUP, a Čelik kao finalista nije nigdje igrao. Znači, Željo ako uzme i prvenstvo i kup, otvara samo još jedno mjesto na tabeli koje bi vodilo u Evropu, finalista kup-a ne dobija ništa.mozak je napisao/la:Nije tačno!Evolution87 je napisao/la:Velez jedino moze u Evropu ako osvoji kupdino lj je napisao/la:Komsije sretno,pokusajte pobjediti iako i Velez simpatisem ali oni ce ako Bog da preko kupa u Evropu i rezultat u prvenstvu nije im toliko bitan.
Ukoliko Željo osvoji titulu što je realno, sami plasman u finale donosi Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Konzerva, mire971, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, skoJaa, vedinjo98 i 76 gostiju.