Grbavica je bila solidno popunjena

Kod: Označi sve
stadion „Grbavica“ u Sarajevu. Gledalaca: 7.000.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kod: Označi sve
stadion „Grbavica“ u Sarajevu. Gledalaca: 7.000.
ne znam sto tako mislis ,jug je bio pun , sjever onako , standardno kod jacih utakmica kako je bilo prije ovo je po meni sasvim ok , sad samo raditi da jos vise raje dolaziSarajlijc@ je napisao/la:**** ti mentalitet nasih ljudi kad treba da je pun stadion dodje par milja![]()
(Ovako bi se svima desilo ne samo vama
)
Pa golman mu reko: pucaj preko golaDeriguz je napisao/la:sve uredu, ali sta Selimovic promasi![]()
![]()
![]()
sam u petercu, jos se namjesti, mogo je pitat golmama gdje da mu puca, i on preko gola opuca ...
Genghis je napisao/la:Pa golman mu reko: pucaj preko golaDeriguz je napisao/la:sve uredu, ali sta Selimovic promasi![]()
![]()
![]()
sam u petercu, jos se namjesti, mogo je pitat golmama gdje da mu puca, i on preko gola opuca ...Joj jest i meni dosadno ...
Genghis je napisao/la:Pa golman mu reko: pucaj preko golaDeriguz je napisao/la:sve uredu, ali sta Selimovic promasi![]()
![]()
![]()
sam u petercu, jos se namjesti, mogo je pitat golmama gdje da mu puca, i on preko gola opuca ...Joj jest i meni dosadno ...
Poslije gledanja Travnika ti se ne mili više gledati fudbal najmanje mjesec dana. Mogu samo zamisliti kako igraju kod kuće, kad su ovakvi u gostima. Sudija mora izbacivati ovakve ekipe, ovo je sramota za fudbal u globalu da ovakve ekipe postoje. Ne mogu još da svarim kakvu sam odvratnu utakmicu gledao.bagrcavi je napisao/la:Željo odigrao fino, dovoljno za 12. pobjedu u nizu.Na mene su najviše dojam ostavili Svraka (jel' to isti igrač kao prošle sezone ?), Zolotić (momak od 18 godina igra kao da ima stotine teških utakmica u nogama), i Kvesić (momak je stvarno odličan, igra i sa lijevom i sa desnom nogom, bori se, mislim da se repka ne treba brinuti oko pozicije lijevog beka).
Selimović zabio onaj gol, ali promašio 2 100% prilike![]()
![]()
![]()
A što se tiče travničkih mesara, DABOGDA ISPALI U KANTONALNU LIGUne mogu da vjerujem koja je ono stoka, pa ono je antipropaganda fudbala.Samo se valjaju, izbijaju lopte i udaraju. FUJ !
@Ilidža drug bilo je sigurno 7 - 8 hiljada
zlatandr je napisao/la:Arapović nakon susreta na Grbavici
"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"
slazem se sa tobom, po meni mali zolotic među najboljima ovu tekmu !aleksandar_veliki je napisao/la:Losa predstava Željeznicara. Travnik minimalno bod zasluzio, pogotovo radi pristupa. Dva najveca aduta Plavih, Bekric i Zeba, danas daleko najlosiji. No, dobro, desi se, ali odnos je bio kriminalan. Prolazi ovo kod nas, ali za Evropsu treba mnogo vise. Najbitnija je pobjeda, bar sto se tice Zeljeznicara, no ebali su jeza u ledja na prvom treningu. Ljut je brate, nikad ga onakvog nisam vidio.