FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2012, 20:49

Šta ba par ljudi :shock: :shock: :shock:
Grbavica je bila solidno popunjena ;)

Kod: Označi sve

stadion „Grbavica“ u Sarajevu. Gledalaca: 7.000. 
DRUG NEBI TI PUNCA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 20:50

Teška i naprona utakmica, unaprijed smo upisali 3 boda zato smo se i patili, ispromašivali smo se i večeras, pojedini igrači su podlegli pritisku...Mislim da nijedan igrač nije vrijedan pohvala jer su svi odigrali ispod svog prosjeka, normalno tu ne ubrajam Gušu koji je večeras bio na nivou.

Igru briši, bodove piši, valjda se tako kaže... :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 24 mar 2012, 20:51

Sarajlijc@ je napisao/la:**** ti mentalitet nasih ljudi kad treba da je pun stadion dodje par milja :roll: :roll: (Ovako bi se svima desilo ne samo vama :roll: )
ne znam sto tako mislis ,jug je bio pun , sjever onako , standardno kod jacih utakmica kako je bilo prije ovo je po meni sasvim ok , sad samo raditi da jos vise raje dolazi ;)

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 24 mar 2012, 20:54

sve uredu, ali sta Selimovic promasi :? :? :?
sam u petercu, jos se namjesti, mogo je pitat golmama gdje da mu puca, i on preko gola opuca ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 20:56

Ma pustite slike, večeras na utakmici sigurno 7 hiljada...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 mar 2012, 20:57

Deriguz je napisao/la:sve uredu, ali sta Selimovic promasi :? :? :?
sam u petercu, jos se namjesti, mogo je pitat golmama gdje da mu puca, i on preko gola opuca ...
Pa golman mu reko: pucaj preko gola :mrgreen: Joj jest i meni dosadno ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 mar 2012, 21:00

Genghis je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 mar 2012, 21:02

Dobro je i ovo kako je moglo bit.Nekako mi je traljavo pocelo od semafora pa do ostalog svega igrac nisu lose startali ono pritisli ali stvarno se ne moze reci da se travnik ukopo i da su igrali bunker jer da su to uradili fasovali bi 2-3,mislim i ovako su mogli fasovat 2 al sta Selimovic promasi :o :o pa ono bi amater pogodio.Travnik igro trco,eh sad mozda kljucni momenat utakmice je vadzenje Bekrica jer ga je Amar izvadio preso u formaciju 4-4-2 i uveo Kerlu tu se on povrijeduje i sve ide naopako al haj barem smo ga zabili i preokrenuli.Posjeta fina,navijanje onako .Mirsad Beslija najgori igrac tekme.Opet Kvesa dobar i Zola puno pametnije igra od Nyeme ali nema muda i drskost ko on.I jos Svraka koji je u zadnje vrijeme sve bolji i bolji.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 24 mar 2012, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 mar 2012, 21:03

Genghis je napisao/la:
:lol:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 24 mar 2012, 21:03

bagrcavi je napisao/la:Željo odigrao fino, dovoljno za 12. pobjedu u nizu.Na mene su najviše dojam ostavili Svraka (jel' to isti igrač kao prošle sezone ?), Zolotić (momak od 18 godina igra kao da ima stotine teških utakmica u nogama), i Kvesić (momak je stvarno odličan, igra i sa lijevom i sa desnom nogom, bori se, mislim da se repka ne treba brinuti oko pozicije lijevog beka).
Selimović zabio onaj gol, ali promašio 2 100% prilike :cry: :cry: :cry:

A što se tiče travničkih mesara, DABOGDA ISPALI U KANTONALNU LIGU :twisted: ne mogu da vjerujem koja je ono stoka, pa ono je antipropaganda fudbala.Samo se valjaju, izbijaju lopte i udaraju. FUJ !

@Ilidža drug bilo je sigurno 7 - 8 hiljada ;)
Poslije gledanja Travnika ti se ne mili više gledati fudbal najmanje mjesec dana. Mogu samo zamisliti kako igraju kod kuće, kad su ovakvi u gostima. Sudija mora izbacivati ovakve ekipe, ovo je sramota za fudbal u globalu da ovakve ekipe postoje. Ne mogu još da svarim kakvu sam odvratnu utakmicu gledao.

Naši su trebali bolje u prvom poluvremenu, malo smo se opustili, ali ima i činjenice da nije baš jednostavno igrati protiv ovakve ekipe.

Sudija je žestok konkurent ekipi Travnika po pitanju idiotluka. Odavno nisam vidio goreg sudiju (sva trojica su tu ubrojana, a najviše glavni). Kriterij mu je nula bodova. Pomoćni maše ofsajd nakon auta (poslije se vadio kako je mahao pogrešno izvođenje auta, ali se jasno vidjelo da je mahao ofsajd). Glavni sjecka igru na sitnim faulovima, a onda toleriše brutalne startove. Na Zolotiću je bilo jedno 10 prekršaja (nekoliko poprilično opasnih), ne kontam kakav je to čovjek (dakle kakav je čovjek, nije bitno kakav je kao sudija) ako neće da zaštiti tako mladog igrača.

Drago mi je da Osim nije dozvolio nikakvo iznenađenje i da smo ih pravo pritisli u drugom poluvremenu. Ubacivanje Kerle i Stanića je dosta gurnulo igru prema njihovom golu. Stvorili smo dosta šansi, šteta što nismo više puta pogodili.

Sve u svemu, opet smo se fino pokazali. Teško je bilo igrati protiv ekipe koja ne želi da igra. Nije džaba Osim upozoravao na ovu utakmicu. Em smo unaprijed upisali bodove, opteretili se serijom, a Travnik gadna ekipa. Doduše igrali su dosta ofanzivnije od Borca.

Ovdje se vidjelo koliko su bitni ovi igrači koji probijaju iz drugog plana i koji vuku, tuku i odrađuju posao. Zolotić, Svraka i Kvesić su donosili prevagu. Zeba i Bekrić su na ovakvim utakmicama dosta manje upotrebljivi, jer ovdje treba ugurati loptu u go. Šteta što Svrakin šut iz daljine nije uletio (golman Travnika uopšte nije loš, vjerovatno jedan od najboljih u našoj ligi). Zola miran u igri, bez greške. Svraka je vukao naprijed-nazad. Blokirao, gurao, centrirao, šutirao. Bez ovakvih igrača ko što su Zola, Svraka i Kvesa se ne mogu dobiti ovakve utakmice. Osim je odličnu stvar uradio kad je u svlačionici ostavio Bekrića a gurno Stanića i Kerlu. Vidjelo se da ovdje od igre nema ništa i da samo treba ugurati loptu u gol.

Mislim da Selimović treba više treninga. Vidi se da je dobar igrač, posebno da zna uvaliti gol, ali je na ovoj utakmici trebao zabiti tri gola. Više mu snage i koncentracije treba.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 24 mar 2012, 21:04

a "amine mi" je najjaci sa svojim gafovima
26.05.2010-TITULA

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 mar 2012, 21:06

golman Travnika Fejzić je branio u Radniku, bio na probi u Želji i nije prošao.. nije loš golman, al je žestok seljak!
profesionalac treba ostat gluh na ona prozivanja, on se okreće i još se plazi sjeveru, te nešto rukom maše..
a da je bio motivisan jest :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 mar 2012, 21:09

Arapović nakon susreta na Grbavici
"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"
;)
Volim te Zeljo!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 21:10

zlatandr je napisao/la:Arapović nakon susreta na Grbavici
"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"
;)

Tako nekako! :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2012, 21:14

Ima oni da idu pjeske do Mostara na utakmicu kod Zrinjskog. :lol:

Osime imaj srca umorni su.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 mar 2012, 21:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Losa predstava Željeznicara. Travnik minimalno bod zasluzio, pogotovo radi pristupa. Dva najveca aduta Plavih, Bekric i Zeba, danas daleko najlosiji. No, dobro, desi se, ali odnos je bio kriminalan. Prolazi ovo kod nas, ali za Evropsu treba mnogo vise. Najbitnija je pobjeda, bar sto se tice Zeljeznicara, no ebali su jeza u ledja na prvom treningu. Ljut je brate, nikad ga onakvog nisam vidio.
slazem se sa tobom, po meni mali zolotic među najboljima ovu tekmu ! :D

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 24 mar 2012, 21:20

Kad smo već kod posjete na stadionu, južna tribina je bila krcata popunjena do poslednjeg mjesta, sjever 30 % sjevera je bilo popunjeno, dodaj zapad i cifra je sigurno 8000 navijača... ODLIČNA POSJETA !!!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 24 mar 2012, 21:21

osim i treba da je ljut nakon ovakve predstave veceras, ali najbitnije je da u ovim tzv"malim" utakmicama pobjedjujemo i osvajamo bodove i ne treba da se sad svi nesto zabrinemo zbog jedne lose partije jer smo ipak pobijedili, osvojili 3 boda i NASTAVILI NIZ
26.05.2010-TITULA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2012, 21:26

Aco nemoj se ljutiti moram nešto pitati. Zna li neko koji je ovo font ??? može i na pp
slika
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 24 mar 2012, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 mar 2012, 21:26

Sta reci bodove pisi a igru brisi.
Kako smo odigrali na kraju smo dobro prosli umalo x da bude :roll:
Na kraju najbitnije niz nastavljen idemo sad po 13 :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Demaaa, Mamba21, NazorUso i 35 gostiju.